• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Nem vette föl, de kis idő múlva megcsörrentett. Vissza hívtam és egy jókedvű csevej közben egyeztettük az időpontot. Ez után ment a Vtr.
  • Megközelítés:

    Oly sokszor voltam már,hogy behunyt szemmel is oda találnék. De a Gps ismeri és oda vezet. Parkolás ingyenes és hely van bőven. A XIV. ker egy jól megközelíthető,de nyugalmas helye. Közel az Őrs tér és troli is jár. Tömegközlekedés jó.
  • Helyszín:

    Rendben tartott, fölújított négy emeletes panel. Kívül hólepte, de belül tiszta a lépcsőház.
    A lakás patyolat. Jó illat és világos. Csak a tetthely árnyékolt, melyben egy nagy francia ágy a domináns bútordarab. Kedvenc színem a fehér az uralkodó. Falak, bútorzat egyaránt. Fürdőben zuhanykabin. A fölszereltség hibátlan. Tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Egyedi, kit már sokszor leírtam. Csodás termet, hibátlan alkat. Gyönyörű smaragd zölden csillogó szemek. Kedves, csábító mosoly. Szép ívű csókra ingerlő száj, kivillanó gyöngy fogak. Arcának gödröcskéi kislányos bájt kölcsönöznek. Melleinek nincs szüksége kiegészítőre. Úgy állnak ahogy kell, tenyérbe illők. Jó érezni súlyukat. Dereka karcsú, popsija csodásan domborodik és kemény. Combja hosszú, simogatásra csábító. Bőre illatos, épen hogy szolizott tetkómentes. Számomra a legszebb. Férfi szemben tűz villan ha meglátja. Igazi bomba nő. És ez utóbbin / NŐ/a hangsúly.
  • Action:

    Beléptem és máris egymás karjaiban. Ünnepi jókedvem volt, mi Tiámra is rögvest átragadt. Kis pörgőnyelves huncut csókja egyből megbolondít. Fekete testhez simuló, dekoltázsnál díszített vékony rugalmas ruha volt rajta.
    Valahogy lekerült rólam a nagyja ruházat. Átadtam az ajit és már a szobában is voltunk. Állva gabalyodtunk össze. Mivel úri ember nem nyúlkál szoknya alá fölhúztam ruhácskájának eme részét és már tenyeremben csodás fenekének gömbjei. Átölelve nyakam mellei feszültek mellkasomnak. Ágyra dőltünk és kényeztettem testét. Ruha le és csóókoltam mindenét.
    Maradék göncömet le és húztam a fürdőbe. Gyorsan végeztem és rohantam vissza. Ott állt az ágy mellett mosolyogva. Nem először látom, de mindég ledöbbenek oly szép és kívánatos. Ott folytatjuk, hol abbahagytuk. Csóók és kezeink járják útjukat. Végül mindegyik megtalálja a főszereplőket. Tiám már kemény lompimat én puncikáját.
    Kérem, térdre imához. Leguggol és nyalni kezdi lompit. Hosszában, élvezettel, kicsit kap makkom is és szépen eltűnik szájában. És ekkor nyelve átmegy propellerbe engem pedig verni kezd a víz. Eszméletlenül jól csinálja. Közben fölnéz. Nem bírom és fölhúzom. Szánk összetapad. Így dőlünk az ágyra. Ő van fölül. Kitámaszt, nee mondom érezni akarom súlyodat. Enged és érzem melleit miközben nyelveink csatáznak. De a kis szorgos nem enged a 21-ből és keresztbe fordul és lompi máris szájában. A levegőt sűrűbben veszem. Fantasztikusan finoman, változó tempóban egyedi nyelvjátékkal kényezteti lompit. Mindenét elérem. Egyik kezem fejét simogatja, másik bolyong puncija és mellei között. Ha így folytatja végem.
    Hátára fektetem. Közben kommunikálunk is. Jókedvűen nevetve csóókolom testét. Imádom nyakát, mert ilyenkor orrom illatos hajában. Melleit szopogatom. Bimbók meredten ágaskodnak. Csóókokkal borítom és nyílnak combjai. Körmösen simogatom mire borzongós mosoly a válasz. Egy csók a puncinak és belenyalok. Finoman szánkázik nyelvem. Egyre jobban élvezzük mindketten. Tiánál ilyenkor nincs hang,csak arcán lehet látni a fokozódó hatást ill. csípejének egyre intenzívebb mozgása jelzi a hatást. Emeli, majd oldalra is és egyre hevesebben, míg nem ívbe feszülve remeg. Hosszú volt az út, de orgazmusa sem volt hétköznapi. Ráfeküdtem és csókoltam nyakát. Éreztem remegését mi csak lassan csitult és lám egyszer csak visszacsóókolt.
    Hátamra fektetett és már bitorolta is lompimat ki remegve állta a sarat. Meg meg remegett, mint vitorlás árbóca viharban. Torz pofám lehet ilyenkor.
    Kértem a védelmet és kérdeztem, hogy szeretné. Tudtam mit választ és már nyeregbe is pattant. Változatosan élvezettel lovagolt. Kihasználta lompi hosszát, hogy aztán teljesen belemerülhessen. Magamra húztam és csóókolóztunk. Csak feneke járta őrült táncát.
    Átfordultunk misszibe. Feje lelógott, így alányúltam és tempósan szeretkeztünk. Csóók, de a móka változatlanul folytatódott. Lábait nem kellett pakolászni, tette azt Ő maga. Mikor kitárulkozott elszabadultak az indulatok. Fejét már nem kellett tartani én pedig keféltem élvezettel. Ekkor hangok is jöttek, mik csak fokozták vágyam. Éreztem nincs tovább és hatalmasat robbantam. A gonosz kaucsuk fogságba ejtette a lurkókat. Időbe telt mire légzésem, szívverésem úgy ahogy rendeződött. Hogy Tiám meddig jutott nem tudom és ez nem figyelmetlenségből kifolyólag.
    Lassan szétváltunk és finoman, szinte alig érintve megtakarított. Én hanyatt, Ő hason és beszélgettünk.Imádom ahogy mondja, ahogy magyaráz. Hallom, föl is fogom, de fejemben csak az jár: de gyönyörű ez a nő.
    Fürdő egy lecsapatás, öltözés és az ünnepre való tekintettel bővebb jókívánságok és az elmaradhatatlan, vigyázz magadra és csóók és lépek.
  • Elszámolás:

    Mit kapok tőle megfizethetetlen.
    Számomra ezért nincs jelentősége.
  • Összkép:

    Mindég jókedvűek vagyunk, de ma nagyon fölszabadult voltam. Tiám volt a karácsonyi ajándékom. Imádom. Úgy kaptam meg, úgy adta magát, mint barátnők kevesen..Csak egy a baj, hogy nincs a fa alatt. Pedig a kandalló előtt a medve bundán sem lenne rossz.
    De az ember ilyen, ábrándozó és telhetetlen. Köszönök mindent és lelki szemeim előtt ott vagy a fa alatt. Csóókollak
Happy Massage