• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp úgy alakult, hogy akad egy kis szabad időm hétközben és egy közeli lányt kerestem. Elsőre nem vette fel, de nemsokára visszacsörgetett és egy órán belülre meg tudtuk szervezni a randit. Még kicsit kapkodósra is kellett vennem az utat.
  • Megközelítés:

    Pár villamosmegállóra tőlem, nem volt gond megtalálni. BKV-val mentem, így a parkolást annyira nem néztem, de szerintem a közeli utcákban lehet helyet találni és szerintem ott ingyenes is.
  • Helyszín:

    Egy panel felsőbb emelete. A hölgy kicsit bizalmatlan, nem tudom miért, de azt gondolta ki van hangosítva, így az útbaigazítást kicsit elharapva és suttogva adta meg, ez okozott némi fennakadást. Meg az idős hölgy is, aki a bejáratnál gyanúsan méregetett, majd lecsapott előttem a lifte. (modjuk ez egy független dolog, de az utcán odamenet a ház előtt egy kéregető is letámadott és minden áron meg akart győzni, hogy támogassam, mert ő ugyan alkoholista, de milyen jó fej, hogy ezt felvállalja). Szóval végül lépcsőn mentem fel és el is kavarodtam kicsit a félemeletek között, ugyanis a szintek nincsenek jelölve a lépcsőházban. Végül viszont kinyílt az ajtó és bejutottam a tett helyszínére. A lakás rendben van, a célnak tökéletesen megfelel, nagy francia ággyal.
  • Lány külseje:

    A hölgy viszont okozott némi csalódást. A képekhez képest van rajta jó néhány kiló plusz, a fotók pár éve készülhettek. Amúgy az egyik fotón is látható méhsejtszerű lyukacsos topban fogadott és szó szerint csak abban mert más nem volt alatta, szóval az első hatás azért megvolt.
  • Action:

    Rövid bemutatkozó kört követően elirányított a fürdőbe. A fürdő rendben volt, de a türcsinek mondjuk kicsit dohos szaga volt.
    Visszatérve a hölgy már ádámkosztümben fogadott és gyorsan a lényegre is tértünk. Kicsit izgultam, így az ezredes nem akarta magát egyből haptákba vágni és a franciája is elég erőteljes a hölgynek. Én a lágyabb nyálasabb verziót kedvelem kevesebb kezezéssel, de végül gumi fel és az első kört papás mamásban abszolváltuk.
    Rövid beszélgetés következett majd kaptam egy kellemes masszázst. Közben pedig regenerálódtam kicsit. Kérdezte mehet e a második kört? Ez azért már nem mindig jön össze nekem, de azért belevágtunk. Magam is meglepődtem, hogy milyen könnyen elsűltem, így másodjára francia közben lett végem, de így is kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Korrekt a hölgy és az ajándék mértéke is teljesen rendben van.
  • Összkép:

    A pár kiló felesleg a hölgyön persze rontja az összképet, viszont összességében korrekt szolgáltató. Érték arányban nagyon is jó. Kicsit lehetne közvetlenebb és a kezdeti bizalmatlan hozzáállása is rontotta számomra az összbenyomást. Bár nyilván ezt előző rossz tapasztalatok generálták nála és csak a nem túl szavahihető előző makktársak áldozata voltam, így meg tudom érteni őt csak hát ettől még nem lesz boldogabb az ember...
Happy Massage