• Erika&Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Erikánál és Annánál is voltam már két-két alkalommal. Annánál történt második látogatásom alkalmával merült fel a négykezes masszázs lehetőségének ötlete, amit később Erikával is megbeszéltem második találkozásunk alkalmával. Az időpontot ekkor fixáltuk le élőszóban úgy tíz nappal a randi előtt. További megerősítésre nem volt szükség.
  • Megközelítés:

    A helyet a térkép pontosan mutatja. A Margit körúti villamosok mindegyike jó, a Mechwart ligeti megállótól két perc sétányira található a ház. A parkolás fizetős és gondolom nehézkes is, de ez legyen a kocsival érkezők gondja.
  • Helyszín:

    A bejutáshoz telefon a kapuból. A pofon egyszerű kapukódot kétszer kell használnunk a kettős zsilipelés miatt. A nem túl magas emeletre lift repít fel, kilépve öt-hat lépés választ el bennünket a nyíló ajtótól. A lépcsőjárók vegyék figyelembe, hogy félemelet is van, nekik hosszabb az útjuk a körfolyosón.
    Nagyon ízlésesen kialakított szalon három szobával. Mindenütt rend, tisztaság fogadja a vendéget. A fürdőszoba tökéletes, tágas, jól felszerelt. Tusfürdő hegyek, két törölköző, szájvíz, dezodor , minden mi szem-szájnak ingere várja a felfrissülni kívánó vándort.
    A tetthely egy tágas tatamis szoba volt, ahol ruháid szobainas fogadja, mellette van egy kétszemélyes bőr kanapé, ami akár huncutkodásra használható.
    Eddigi látogatásaim alkalmával a logisztika tökéletesen megoldott volt, még zavaró, idegen hangokat sem hallottam egyszer sem.
  • Lány külseje:

    Erika arcot és a teljes alakot mutató képekkel hirdet, meglepetés senkit sem érhet. A kiírt adatok – magasság, életkor, súly... – a valóságnak megfelelnek. Huncut mosolya már a képeken is megfogott, élőben kedvessége, a vendégre figyelése ragadott meg. Ja, külső: gyönyörű, hatalmas természetes mellei vannak.
    Anna kettőjük közül a fiatalabb és az alacsonyabb. Brutális fenék, bámulatos, formált cickók, kemény husi, csinos arc, búgó hang jellemzik. Fotói semmit sem adnak vissza csodás alakjából.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem a program felvezetésből, masszázsból és levezetésből állt. Következzék a második rész, a négykezes masszázs.
    A felvezetés izgalmait kipihegve, a lányok kérésére hason fekve foglaltam helyet a tatami közepén.
    Anna a jobb kezem, Erika a bal lábam ujjaival kezdte a krémes masszázst. A két lány szó nélkül megegyezett abban, hogy Anna nyakamtól a derekamig masszíroz, míg Erika a fenekemet és a lábaimat veszi kezelésbe. Szakszerű mozdulatokkal végigdolgozták a teljes testem. Szükség szerint Anna a hátamon, Erika a lábaimon keresztül ment át a másik oldalamat masszírozni. Masszázs közben semmi erotika nem volt, végig beszélgettünk, csak időnként figyeltem fel arra, hogy kellemes háttérzene szól.
    Mozdulataik gyakorlottak, közepes erősségűek voltak. Egyszer sem szisszentem fel egy erősebb mozdulattól, fogástól. Ennek ellenére még két nap múlva is éreztem izmaimban a masszázs jótékony hatását.
    A masszázs végén csakúgy mint annak kezdetén Erika a bal, Anna a jobb oldalamon helyezkedett el. Erika még a vádlijaimmal foglalkozott amikor Anna alsó madárfogást alkalmazva becsúsztatta kezét combjaim közé, ezzel zárva a középső részt.
  • Levezetés:

    Felvezetés
    Belépve a lakásba az ajtó mögött két tündér várt: Anna fekete, Erika lila fogadóruhában. Puszi, puszi, de hideg kezeimmel nem érhettem hozzájuk. A cipőt gyorsan letettem, majd bevonultunk a masszázs szobába. Anna előttem haladt – az a popsi harapni való. Erika mögöttem jött.
    A szobába érve gyorsan levettem kabátomat, előkerestem ajándékaimat, hogy átadhassam azokat. Mire végeztem a lányok megszabadultak fogadó ruháiktól, csak falatnyi tanga maradt rajtuk. Ezt már nem nézhettem tétlenül, gyorsan megkapták ajándékaikat, amit illedelmes kislányok módjára megköszöntek. Hideg kezeimmel nem törődve átöleltem mindkettő derekát, két oldalról magamhoz húztam őket és felváltva hol az egyikkel, hol a másikkal csókolóztunk. Mindkettő istenien, aktívan csókol, megy a nyelvjáték.
    Üdvözlő csókokat a négy cici is kapott. Gyorsan levetkőztem, Erika kiment megnézni, hogy szabad-e a fürdő, de előtte még ránk szólt: nehogy rosszalkodjunk távolléte alatt. Tanácsát nem fogadtuk meg, Annával csókolóztunk tovább.
    Nagy, tiszta, jó nedvszívó törölközővel derekamon indultam lemosni az út porát. Gyors pancsi, szájvíz, dezodor és vissza. A lányok hanyatt fekve parancsoltak a tatami közepére, Erika a jobb, Anna a bal oldalamon bújt hozzám. Újra szenvedélyes csókolózásba kezdtünk simivel egybekötve. Egy idő után Erika felfedező útra indult és jól körbejárva, csókolgatva, nyalogatva a környéket csak-csak eljutott a farkamhoz. Megvizsgálta, szemügyre vette, majd hamm, bekapta. Közben Annával a csókolózás, az ölelés, a cickók markolászása, gyúrása, csókolása egyre hevesebbé vált. Egy idő után Annának feltűnt, hogy Erika nincs a látóterében, ezért elindult megkeresni. A stafétabot szájból szájba történő átadása után Erika kúszott fel hozzám egy kis csókolózásra és cicijei szájba adására. A botot mindkét lány kiválóan kezeli, igaz Anna szájmunkája kicsit intenzívebb mint Erikáé.
    Erika újra délnek vette az irányt. Arra gondoltam ismét váltás következik, de nem ez történt. Nem tudom hogyan csinálta, tán alagutat fúrt a tatamiba, de egyszer csak azt vettem észre, hogy az ánuszomat nyalja teljes odaadással. Kicsit balra fordítottam a fenekem és felhúztam a jobb lábam, hogy jobban hozzáférjen. A képhez hozzátartozik, hogy bal kézzel Anna jobb mellét markoltam, jobb kezemmel pedig Erika csiklóját izgattam. Eszméletlenül jól éreztem magam, élveztem minden pillanatot. Nem tudom ki meddig bírt volna egy ilyen helyzetet, én a végsőkig kitartottam, majd meglehetősen hangos nyögések közepette tele lőttem Anna száját, aki el nem eresztett volna mindaddig amíg teljesen le nem nyugodtam. megnyugvásomat Erika egyre lassuló nyelvcsapásai kísérték. Anna gyorsan letisztogatott cégül mindkét lány hozzám bújt egy-két csókra, kis dumcsira.
    Némi pihenő után hasra fordultam és kezdetét vette a masszázs.

    Levezetés
    A masszázs végén Erika a lábaim között térdelt és vádlijaimat simogatta, miközben Anna a bal oldalamon középről, majd balról is benyúlt a rudat keresve. Ténykedését megkönnyítendő fenekemet egyre jobban felemeltem, végül már térdeltem, de fejem még a kispárnán nyugodott. A helyzetet először Erika használta ki, frontális támadást intézve a fenekem ellen. Anna sem tétlenkedett, hanyatt fekve furakodott a rúd közelébe. Négykézlábra álltam, hogy jobban odaférjen, így ismét élvezhettem a kétoldali totális letámadás minden örömét. Pár perc elteltével megkértem Annát, hogy feküdjön hanyatt a szám elé, szeretnék egy kicsit nyalakodni. Így is történt, közben Erika tovább ostromolt hátulról, időnként kézzel kezelve a sebváltót. Annát nyelvjátékommal nem tudtam csúcsra juttatni, ezért visszament szopni. Egy idő után a lányok helye cseréltek, Anna tolta magát a fenekembe, Erika pedig háton alám kúszva a botot vette a szájába. Közben úgy fordult, hogy puncija a szám közelébe kerüljön. Nyaltam rendesen, illetve csak egyik kezemen támaszkodva a másikkal csiklóját izgattam. Többször elértem ösztönös rángásokat, azonban a csúcsra valószínűleg nem jutott el.
    A második menetet tovább bírom, így eléggé megdolgoztattam mindkettőjüket, végül Erika szájában ért a vég. Tisztogatás, bújás két oldalról, simi, csókok, dumcsi, végül folyadék pótlás és irány a fürdő.
    Legnagyobb meglepetésemre a két lány velem tartott zuhanyozni. Mondták is, hogy ez nem jár mindenkinek. A hosszúkás zuhanyzóban vidáman elfértünk hárman. Erika elölről, Anna hátulról mosdatott meg jó alaposan.
    A szobába visszatérve gyors öltözést követően csókokkal búcsúztam mindkét szájtól és mind a négy cicitől, majd az előszobában a cipót felvéve már csak puszikkal és kölcsönös jó kívánságokkal búcsúzva léptem ki a földi világba a mennyek országából.
  • Elszámolás:

    A két csokrot becsomagolva, még az elején, ajándékaim átadásakor tettem a kanapé szélére. Távozásomig ott is maradt, szót sem ejtettünk róla.A rózsaszálak száma csokronként a nyerő számnál eggyel nagyobb – a kapott élményhez mérve csekélység.
  • Összkép:

    Volt részem már hármas felállásban az oldal másik felén, de ezt a csodás élményt az meg sem közelítette. Azért vártam a beszi megírásával, azért próbáltam tárgyilagos maradni, nehogy elfogultsággal vádoljon a tisztelt társaság.
    Életem legjobb élménye volt. Köszönöm nektek drága Anna, Erika!
    Természetes, hogy visszatérek!
Happy Massage