• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemezgettem a hirdetésével és végre tudtam szakítani időt arra, hogy meglátogassam. Nem is kellett sokszor hívnom - bár mint sejthető igen elfoglalt -, talán másodszorra felvette. Nagyon kedvesen tájékoztatott érzéki hangján a lehetőségekről, így elég egyszerűen találtunk egy megfelelő időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt, és már mehettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    A budai hegy egyik fő útvonalán található meg. Jómagam kocsival mentem, így abszolút nem volt probléma, a parkolás is könnyen megoldható. A tömegközlekedést nem ismerem, de mivel egy főbb budai útvonal, így busz elég sűrűn jár arra, így aki nem autóval közelít annak sem lehet gondja ha meg szeretné látogatni.
  • Helyszín:

    Egy budai társasház egyik lakását alakította ki Lívia eme nemes célra. Lift van a házban, de gyalog sem túl nagy sportteljesítmény az emeletre lejutás. A lakás gyönyörű!!!! Akárcsak a lakója :-)))) Én elég igényesnek tartom magam, de ha nagyon akarnék sem találnék semmi kivetni valót benne. A fürdőben egy sarokkád található körülötte pedig bármelyik drogériát megszégyenítő választékban a tusfürdők garmadája. A masszázs helyszíne pedig egy megfelelő méretű, ízlésesen berendezett szoba, ahol egy hatalmas méretű tatami található, hogy ne jelentsen rajta problémát egyetlen masszázspozíció sem.
  • Lány külseje:

    Ha a helyszínre azt írtam, hogy gyönyörű és kifogástalan, akkor ez igaz a nekem ajtót nyitó Líviára is :-)))) Fehérneműben és egy azt alig takaró köntösszerűben fogadott, s a magassarkú ami a lábán volt még jobban kiemelte formás popsiját. A hirdetésében leírtakkal tökéletesen megegyező hölgy fogadott. Ami az egyetlen ami kicsit kíváncsivá tett az az arca - mivel nem teljesen arcos képpel hirdeti magát -, de egyáltalán nem ért csalódás, sőt azokkal a huncut szemekkel és huncut mosollyal egyből levett a lábamról. A teste rendkívül izmos - ami persze csak később derült ki -, mindene formás, ott kerekedik ahol kell és látszik rajta a rendszeres testmozgás. A mellei a ruhán keresztül is formásnak tűntek, de mint később kiderült a csúszka során nem nagyon, de testméreteihez illő méretűek, nagyon formásak és feszesek.
  • Erotikus masszázs:

    A rövid ismerkedés után kaptam egy méretemnek megfelelő méretű törölközőt és elkísért a fürdőbe, hogy lemossam magamról az út porát. Amíg én ezt megtettem készített nekem egy mint később kiderült nagyon finom teát. A masszázst fehérneműben végzi, mely csak később kerül le róla a program második felében. Számomra nagyon fontos a jó masszázs, mert elég sokat ülök autóban és irodában, ezért is választottam Őt, s mint remélem olvasható lesz nem is csalódtam. A fürdés után megkért, hogy vessem hasra magam a gyógyítás megkezdése érdekében. Egy nagyon finom, selymes, és illatmentes olajjal masszíroz, mely mint kiderült egy nagyon jó minőségű olíva olaj. Miután lefeküdtem sikerült pillanatok alatt teljesen elengednem magam (lehet hogy néha alfába is lementem, azaz bealudtam), s csak élveztem ahogy az erős kezeivel a talpamtól indulva teljesen szakszerű mozdulatokkal végig masszírozta a fejem búbjáig minden porcikámat! Abszolút érződik rajta, hogy tanulta a masszázst és persze a gyakorlati évei alatt tökéletesre fejlesztette. Ahol kellett fájt a masszázs, ahol kellett csak jól esett, de összességében teljesen elégedett lehettem vele. Amikor már közeledett a vég akkor már el-el kalandozott a keze a legnemesebb testrészem felé, s olyan finom simogatásra tért ilyenkor át, hogy a teljes testem átborzongott. Természetesen tükörből végig lehet kísérni minden egyes mozdulatát, és nyugodtan mondhatom vizuálisan is csodálatos volt ahogy masszírozott. És mikor a gyógyítással a végére ért érzékien megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, s immár az olajat arra használta hogy a saját testét csúszóssá tegye, s kezdődhessen a teljes testtel történő masszázs, de ez talán már a következő részhez tartozik .......
  • Levezetés:

    ..... szóval miután a gyönyörű teste minden porcikáját beolajozta elkezdődött a csúszka. A teste minden porcikájával csúszkált rajta fel-le, balról-jobbra, elölről-hátra. Na itt derült ki számomra, hogy minden porcikája rendkívül izmos, a keblei, a combjai, a popsija. Hát még most is beleborzongok ha eszembe jut, hogy mennyire gyorsan felforralta bennem a vért, melynek következtében természetesen kényelmetlenné vált a hason fekvés. Szerencsére ezt ő is azonnal érzékelte, megkegyelmezett nekem és engedélyezte a megfordulásomat. És hát a forrósítás még csak most kezdődött, ugyanis a csúszka folytatódott tovább, de immáron az érzékeny részeim is bőven kaptak belőle. Közben nem akartam tolakodó lenni, de néha az én kezem is elkalandozott, s finoman megsimogattam kebleit és popsiját, mindkettő izmos, selymes tapintású, élmény volt hozzáérni. Ennél többre nincs is talán lehetőség, de nem maradt bennem semmi hiányérzet, örültem, hogy ennyit engedélyezett számomra.
    Mint az adatlapján is olvasható kézi levezetést vállal, de azt nem akárhogyan. Azt nem tudom, hogy ezt is tanulta-e, vagy csak maga alakította ki és fejlesztette erre a szintre, de ilyen módon jómagam még nem élveztem ennyire a csúcsra jutást. Először bőven beolajozta a legnemesebbik szervemet, majd különféle masszírozós mozdulatokkal simogatta, s persze élvezte a látványt hogy már alig bírok magammal, és többször tartott vissza mikor már kitört volna belőlem a vulkán. Aztán végre megkegyelmezett nekem és egy hatalmasat élvezhettem. Velem szemben a lábaim között ülve, s közben huncutul mosolyogva repített az öröm világába. Percekig nem tudtam magamhoz térni, de ő aranyosan finoman tovább simogatva hagyta a vérnyomásomat normalizálódni. Életem talán legjobb masszázs-kényeztetését kaptam, amiért nagyon hálás vagyok neki.
  • Elszámolás:

    A telefonban előre tisztáztuk, így szóba sem került a helyszínen és szerintem ez így van jól, a nappaliban a komódra került részemről elhelyezésre amennyire csak sikerült diszkréten. Nem nagyon ismerem a helyi átlagokat, de a kapott csodálatos kényeztetés mértékéhez képest tényleg ajándéknak mondható!!!
  • Összkép:

    Azt hiszem minden férfiember álma, hogy egy ilyen hölgy karjaiban pihenhessen! Tökéletes volt a masszázs és felejthetetlen (bár nekem szerintem inkább Istennői) volt a kényeztetés. Minden úriembernek ajánlom, de kéretik vigyázni a hölgyre, hogy sokáig közöttünk legyen, mert egy KINCS!!!
Happy Massage