• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem könnyű, telefonon sikerült végül. Egyik reggel szokás szerint megcsörgettem és felvette. Azt mondta fél vagy egy óra múlva jöhetek is.
  • Megközelítés:

    Pontos címet adott, lakótelepi panel. A kapuban újra felhívtam itt megadta a kapu kódot és az emeletet. Amint felértem lifttel, hallom a kulcs csörgését és nyílt az ajtó.
  • Helyszín:

    Lakás és kéjlak egyben. Van egy macsek, karácsonyfa, gyerek és talán az apuka képei a polcon, mintha titokban a szomszéd milf-hez mentem volna át napközben.
  • Lány külseje:

    Képek nagyon régiek, szinte azt mondom felismerhetetlen kép alapján. Lilike teljesen máshogy néz ki. Arca aranyos, fiatalos, haja vállig érő, szőkített, picit göndör vagy göndörített. Mellei is tini mellek (nem agyon szoptatott, sőt szerintem egyáltalán nem), pici bimbókkal amik szépen keményednek. Hasán terhességi redők. Fenék, popsi és láb rendben. Punci viszont elég tág. 11 körül mentem egy szál hálóingben volt, és egy filmet nézett a tv-ben. Kis szájszagot éreztem ez a csóktól elvette a kedvemet, mondjuk ő sem erőltette, biztos nem voltam szimpatikus neki .
  • Action:

    Először csókolozni próbáltunk de ezt hamar abbahagytuk, egyikünknek sem volt kedve hozzá. Majd azt kérte hogy a melleit csókolgassam miközben ő a kezével a csiklóját izgatta én pedig ujjaztam. Finoman kérte de azért bepróbálkoztam 2-3 ujjal is, még utána is simán tágult volna, de az ököl nem az én műfajom, viszont azt láttam hogy biztos menne neki.

    Aztán elkapta a farkamat kézzel, verte egy kicsit, én továbbra is hanyatt fekve a szájába is adtam. Szopogatta picit, nem vette teljesen be és nem is hagyta hogy letoljam. Kicsit fogazott is, de miután szóltam abbahagyta.
    Keményedés után gondoltam kipróbálnám a popsi izgatását nyelvvel, Lilike továbbra is háton, én pedig ráültem a szájára. Nagyon ügyesen csinálta közben kérte hogy verjem magamanak. Egy idő után már kezdtem jól lenni, gumit kértem. Itt szólt hogy csak 1 gumi van, illetve jár.
    Először misszibe kezdtük, hajtogattam a lábát ide-oda, önző voltam ahogy nekem jól esett. A gumit végig tartotta a kezével. 5 perc után fordultunk doggy-ba, hasonló a történet, Lilike nyögdécsel, színészkedik, és tartja a gumit a kezével.

    Ebben a pózban adtam neki rendesen, sőt kicsit pirosra is paskoltam is a fenekét, hagyta magát. Egy idő után meguntam és gondoltam popó is legyen ma, de amikor kivettem doggy-ból felpuhultam.
    Lilike gumisan felszopott, megpróbáltuk szemből a popót de nem voltam hozzá elég kemény.

    A próbálkozás hatására azonban teljesen elvesztettem erőmet, letéptem a gumit, hogy fejezze be a szájjal. Hanyatt feküdtem az ágyon, ő pedig a lábaim közé térdelt szopta de ekor sem ment neki a mélytorok. Kértem még popsinyalást megint, közben magamnak vertem. Ez így jó volt. Mikor éreztem hogy jön a lé, arcra élvezést kértem. Gyorsan fordultunk, Lilike hanyatt vágta magát, én pedig az arca fölé térdeltem.

    Továbba is magamnak csináltam Lilike lehunyt szemmel várt, egy picit leselkedett is. Pár húzás és már mentem is el, szemre, orra, szájra, beterítettem mindent. Próbált ugyan elhúzódni de visszatartottam. Miután végeztem betetettem még a műszeremet egy kis tisztogatásra a szájába, közben arcán, szemén ott volt még a spermám. Ez egy szép emlék kép lesz tőle. Miután minden cseppjét kiszívta belőlem kérdeztem letöröljem-e, de mondta hogy ne és bement a fürdőbe lemosni.

    Utána még kérdeztem hogy fürdünk-e együtt de erre is nem-et válaszolt nem kerültünk egymáshoz közel, sőt szerintem rendesen megutált ez alatt a negyven-negyvenöt perc alatt. Én azért letusoltam egyedül mégegyszer, felöltöztem és eljöttem
  • Elszámolás:

    Utólag asztalra helyezve. Én akciós napot fogtam ki, egy kedvező csokorért cserébe minden extrát kipróbálhattam.
  • Összkép:

    Igazi dugni való MILF. A pornós vonalat próbáltam vele, de biztos tudna barátnőként is hozzáállni a dolgokhoz. Ha valakiben megvan a kraft, Lilikét jól meg lehet döngetni, órákon át bírná. Én gyenge voltam és önző, inkább magamat kényeztettem. Kicsit sajnálom hogy nem jutottam be hozzá korábban/fiatalabb verziót is szívesen kipróbáltam volna.
Happy Massage