• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Kedves Zealous !
    Úgy láttam rajtad a randin, hogy jól érezted magad, illetve az utána történő chates levélváltásokból is ez jött le, de ezek szerint tévedtem. Igazán sajnálom. Igyekeztem odatenni magam, ami ezek szerint számodra kevés volt. Dehát nem lehet mindenkinek megfelelni.
    Nem szeretnék részletesen mindenre reagálni, csupán egy dologra, mégpedig hogy az arcomtól többet vártál. Az arc egyedi dolog, valakinek vagy tetszik egy ember arca, vagy nem. Sajnos nem vagyok se maszkmester, se sminkmester, így ha akarnék se tudnék változtatgatni az arcomon.
    Összességében köszönöm a kritikát, igyekszem építő jelleggel nézni. :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon többször is próbálkoztam, de sajnos eredménytelenül, pedig akkor hívtam, mikor hívható volt a zöld jelzés szerint. Aztán bejelentkeztem VTR-en. Elég gyorsan el is fogadta, azután azon a csatornán folyt az egyeztetés, egész gördülékeny volt, főleg a telefonhoz képest. Így a hangját nem hallottam a randi időpontjáig.
  • Megközelítés:

    A VTR adta a címet, én meg az alapján mentem, de sehogy sem találtam a megadott házszámot az Allee mögött, így szégyenszemre telefonos segítséget kértem, ami alapján be is jutottam.
    Parkolás az Alleeban lenne a legegyszerűbb, ha nem a karácsonyi őrületben mentem volna, így a komplett mélygarázst körbejártam mire találtam egy helyet.
  • Helyszín:

    Nem olyan régi ház, szép színes üvegek a homlokzaton, belül sincs lelakva. Az itinert a lifttől megkaptam, az ajtóhoz érve már nyílt is és ott várt rám vendéglátóm az előszobában. Jobbra a fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdővel felszerelve, még műanyag poharakbos voltak, de szájvizet nem találtam, így Dorka segítségét kértem, aki ugyancsak nem talált a szekrényben sem, így elővette a komódban tárolt sajátját, mivel a lakást nem egyedül használja, így megoldódott ez az apró fennakadás is.
    Szobában a behúzott függönytől félhomály, hangulatvilágítás, illatos gyertyák, franciaágy, ruháknak kis fotel.
  • Lány külseje:

    A képei nagyon csábítóak, nem titkolom, hogy nagyon tetszetősek és telefonálásra készteti az embert, na meg a sok áradozó beszi is segített ebben. Az arca a képeken ki van takarva, de nem kell megijedni, ő Dorka, nem Betti a csúnyalány. :D
    Arca hosszúkásabb, semmi extra, olyan szomszédlányosan bájosnak mondanám. Piros csipkés melltartó-tanga összeállításban várt, a cicik a képein is látszik, hogy nem nagyok, de nem is a nagy mellméret fogott meg a képein. Mikor bekísért a szobába és előttem ment abban a tangás csipkebugyiban! Te Atttya Úúúr Isten! Hát milyen segge van?! A képek sem gyengék, de a valóság valami brutális. Mint kiderült a képek picit régebbiek, így azóta sikerült tovább tökéletesíteni a formát, csodás gömbölyű körte alakja van. Nem is nagyon tudtam betelni vele, meg hát a dícséretekkel egy idő után leálltam, mert hallja úgyis napjába sokszor, nehogy elcsépelt legyen. Amúgy inkább popsi párti vagyok, mint mell, de gondolom ez lejött. ;)
  • Action:

    Megérkeztem, ajándék gyümiadagot átadtam, majd bevezetett a szobába. Nagyon nem figyeltem semmi másra, csak arra a két gyönyörű fokhagyma gerezdre, ami elég méretes Dorka alakjához képest, de így jó!
    Aztán ledobáltam a gönceimet, majd megmutatta a fürdőt. Mikor visszatértem a higiéniai felfrissülésből, a komód mellett állt, még nyomkodott valamit a telcsin, én addig magamhiz húztam, végigsimítottam azokat a csodás gömböket, majd próbáltam megcsókolni, de csak a szájára tudtam puszit adni, úgyhogy ezt nem erőltettem. Inkább a nyakát csókoltam, közben a popsiját simogattam, majd levettem a melltartójat, meg csókolgattam a ciciket is, majd kértem, hogy feküdjön hasra az ágyon. Brutális, hogy hason fekve is ugyanaz a formája a posijának, nem terül szét oldalra, kőkemény domborulatok. Levettem a bugyiját és gyönyörködtem a csodás popsijában, miközben csókokat leheltem rá. Nagyon kívánatos volt, gondoltam rá, hogy felemelem a popsiját és kinyalom úgy, de inkább kértem forduljon meg és úgy úgy kezdtem felfedezni a testét fentről le, lentről fel, volt ahol csikis volt, de azt jelezte, úgyhogy kilyukadtam a lyuknál. Érzéki lefetyelésbe kezdtem, az egyik ujjamat is bevetettem, a reakciók alapján tetszett a műsor neki, de egyéb terveim is voltak, így gondoltam forduljunk egyet. Hanyatt vágtam magam, majd kértem mutassa meg francia tudományát. Lágyan kezdett neki, ámde szakavatott mozdulatokkal. Nem vette mélyre, viszont az intenzitás még éppen megfelelő volt, de egy idő után 69-be kértem, hogy közben én is kedvemre nyalakodhassak. Így is tett, úgyhogy előttem tornyosultak azok a formás idomok. Puncinszép, tetszetős, még bejáratós, nem az 50ezer km-es típus, élvezet volt nyalni. Aztán közös megegyezéssel a téli időszakra való tekintettel gumi felszerelés mellett döntöttünk, melyet ő bontott ki, de én szereltem fel. Majd jött egy adag síkosító, amivel még megtáncoltatta kezét a farkamon, majd kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan belecsusszant a rudazatba, majd nem túl heves mozgásba kezdett. Mivel izomláza volt, így nem bírta pár percnél tovább, úgyhogy felajánlottam, megkegyelmezek neki mikor láttam hogy fárad. A póz kérdésnél a kutyust kértem, mert azt a popsit látnom kell még, ha már a fordított lovagló kiesett a játékból az izomláz miatt. Letérdelt az ágyon, én mögé térdeltem és úgy dugtam, közben gyönyörködtem testének idomaiban, kiemelt tekintettel a formás körte popsira. ;)
    Kezdett megjönni a hangja is, egyre kéjesebb hangok hagyták el ajakait, így én is csattogósabb tempóra váltottam, de egyszer nagyobb volt a löket, így felszisszent, úgyhogy visszább vettem a lökethosszból, mígnem egyszer csak elért a vég.
    Tisztogatás, majd hosszas kötetlen dumcsi. Nagyon közvetlen lány, volt közös téma is, ezzel nem volt gond.
    Majd éreztem, hogy nagyon benne vagyunk a sztorizásban, úgyhogy rákérdeztem az időre és már csak 15 perc volt az órából. Kértem, hogy gyorsan élessze újra a kicsiént, a csúszkás verziót gyorsan elvetette, úgyhogy érzéki, ám szakavatott mozdulatokkal kezdett kiegyenesíteni, majd a száját is bevetette a szent cél érdekében, majd gumit hozott, melyet az első kör koreográfiája alapján kibontotta, én felpattintottam, majd ismét kis síkosító és kértem, hogy helyezkedjen az ágy szélére négykézláb, hogy így támadhassam hátulról. Lassan kezdtem, majd egyre jobban belelendültem, sajnos egyszer-kétszer túlmentem a határon és a lökethossz nagyobbra sikeredett, de egyből korrigáltam, valami távtartót kellett volna az ágyékomhoz erősíteni, mert ilyen látvány és a szűk punci hatása alatt nehéz még arra is koncentrálni, hogy medsig az előre és honnan vissza, ha nem lehet ütközésig tolni. Tevékenységem hatására egyre hangosabb lett, vonaglott, remélem nem a kín hangjai voltak, hogy túl nagy lettem volna neki. Egy idő után kérte, hogy cseréljünk és lefekszik én meg jöjjek szemből. Le is feküdt, én meg ahogy bepozicionáltam volna a rudat a célterületre, valahogy rosszul mozdultam és az előző napi focisérülés előjött a bal csípőmnél, valami reccsent is, úgyhogy ez a történet befejezetlen maradt, meg az idő is lejárt, így le kellett vonulnom a munkaterületről, a zuhanyzás már így is határidőn kívüli, de még kötbérmentes tevékenység volt.
    Puszi-puszi. Léc
  • Elszámolás:

    Utólag a komódra. Bár telefonon nem egyeztettem előre és bővebb infója sincs, a vtr egyeztetés során mindenről pontosan tájékoztatott, így a helyszínen nem ért meglepetés és az előzőleg megadott sem változott.
  • Összkép:

    Az érzéseim vegyesek. Az arca a várakozásaimhoz képest nem olyan kiemelkedő, mint a világbajnok popsija, a francia tudásán van még mit csiszolni, bár jó pap is holtig tanul. Illetve kezdeményezőkészségben vártam volna többet, mert amúgy lesi a vendég kívánságát és mindent meg is tesz, csak ezt lehetne kicsit proaktívabban. Aztán lehet, hogy csak a beszikben olvasott áradozások vezettek kicsit félre, de nem lehet mindenkinek ugyanazzal a lánnyal ugyanaz az élmény, ezt tudom. De lehet én tapasztaltam már sok mindent és vannak, akik már elég magasra helyezték a lécet. Hiába, a jót könnyű megszokni. Kár, hogy a jók is megszöknek innen egy idő után. Aztán kereshetjük az utánpótlást. Amúgy egy kedves, aranyos lány Dorka, jól elbeszélgettünk, lehet ez a masszázs kategória miatt ment neki, de a masszázst sajnos elmondása szerint nem szereti, nem is kaptam belőle semmilyen ízelítőt. Teste csodás, a popsi verhetetlen, egy kis csiszolás a szolgáltatáson és csupa istennő beszit fog kapni.
Happy Massage