• Stella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Stella hirdetésére itt az oldalon találtam rá és a mindössze 2 db nem túl sokat eláruló amatőr fotó
    valamint a zéró beszámoló ellenére is felhívtam telefonon.
    Ízes dialektust éreztem a kiejtésén de mindez nem törte meg érdeklődésemet irányában mert kedvesen válaszolt kérdéseimre és meg is egyeztünk egy kb.20 perccel későbbi időpontban ami végül jelentősen módosult a környékbeli parkolási lehetőségek adottságainak egyenes folyományaként. Konkrétabban szólva: szinte lehetetlen a környékbeli utcákon parkolóhelyet találni és azt is csak nagyjából kihalásos alapon várhatjuk .
  • Megközelítés:

    A Mammut bevásárlóközpont tőszomszédságában található kis utcában a pontos cím megtalálása a navigáció ellenére sem volt gyerekjáték ezúttal de ez csak a kisebbik gond volt mert egyetlen parkolót sem találtam még a környező utcákban sem. Felhívtam Stellát,hogy bár megérkeztem de úgy csinálok mint az a bizonyos gólyavégtermék a levegőben mert nem tudom letenni az autómat sehol sem. Megnyugtatott,hogy nincs gond. Most mondhatjátok ,hogy a Mammutban lehet parkolni de ebben nincs tapasztalatom és persze az is időt vesz igénybe míg az ember csak-csak bízik egy felszabaduló helyben. Többedik autós köröm megfutása során így is lett. Egy fiatal srác éppen az autóját készítette fel az útra a házuk előtt és felajánlotta ,hogy tartja számomra a helyet az egyirányú utcában amíg egy újabb kört leírok a környéken és addig nem tartom fel a közlekedést. Itt újra hívtam Stellát ,hogy még egy kis kitartás és hamarosan érkezem. Kicsit tartottam tőle, hogy komolytalannak vesz a jelentős késéssel de nem pattintott le szerencsére. Igaz csak hozzávetőleges időpontot beszéltünk meg de már lehet tapasztalata az áldatlan parkolói állapotokról. Ezen hosszú bevezető csupán annak tanulságaként szolgál , hogy az autóval érkezők bőségesen tartsanak rá az időre mert így az ünnepek előtti csúcsban vannak gondok.
    A ház utcafronti részén hiányzik a házszám ezért kis matekkal kiszámolja az ember melyik is a keresett kapualj.
  • Helyszín:

    Régi építésű lift nélküli ház magasabb szintjén teljesen egyedül fogad Stella.
    A házra bent is ráférne egy tatarozás de ez engem nem különösebben zavart mert a lakás lényegesebb az együttlét szempontjából.
    A hatalmas belmagasságú régi polgári lakásban beköltözés utáni hangulat fogadott. Stella itt is lakik ezen a címen és néhány bútor még lapra szerelten várja ,hogy összeépítsék őket míg sok-sok könyv és személyes holmi egyelőre a földön pihenve várta,hogy szorgalmas kezek polcokra helyezzék őket.
    A tetthely a nappali-hálóban található franciaágy. Ruháinkat székre helyezhetjük.
    A fürdőszobában függöny nélküli kád található néhány tusfürdővel.
    Szájvíz volt és használtam de mivel a csók extra ezért azt a félórás programban nélkülöztem.
    A hangulatvilágítást teamécsesekkel oldotta meg vendéglátóm .
  • Lány külseje:

    Stella kora a hirdetésében megadott 26 évnek nagyjából megfelelhet . 185 cm magas ,sudár testalkatú lány nőiesen szélesedő csípővel és karcsú derékkal. Esetében valódi értelmet nyer a hosszú comb és lábak fogalma s nem csupán elcsépelt közhely marad .
    Telefonon rákérdeztem a bőrszín "napbarnított" jelzőjére mert tartottam tőle,hogy "latin" a hölgy de erre annyit mondott,hogy nyáron barnultabb a bőre a napozástól míg télen kifehéredik.
    Summa-summarum: Stella nem latina . Még nyomokban sem tartalmaz "C" faktort .
    Hosszú fekete erős szálú haját hátul hajgumival összefogva viselte és utcai ruhában fogadott papucsban. Arca kedves és mosolygós s nincs sem fogászati problémája sem tetoválása.
    A cicik közepes méretűek, rendkívül jól izgatható kicsiny bimbókkal. A punci teljesen borotvált és akkor éppen enyhe borostával díszlett de nem okozott gondot ez sem sőt bevallom nekem még jobban tetszik mint a csupasz kagylók.
  • Action:

    Ajtónyitás után a lakásba invitált és a folyosón keresztül a nappaliba tértünk.Még papucsban is kicsit túlnőtt rajtam vendéglátóm de ez nem zavart mert tudtam,hogy horizontálisan már mindebből semmi nem fog látszani.Kicsit szabódott a lakás állapota miatt de nem lakberendezői státuszban érkeztem ezért mindez halványan sem zavart.

    Miután megtettem előkészületeimet a fürdőben, Stella a szobában már öltözékétől megszabadulva várt rám. Bár nem volt kicsi az ágy de kissé átlósan kellett rajta elhelyezkednünk,
    hogy elférjünk és lábai közt magamat hasra vágva kényeztethessem kezdetben nyelvvel majd később ujjaimat is segítségül véve.
    Látta rajtam,hogy nekem a partner elégedettsége is fontos és ő ebben abszolút támogatott ahogy saját maga is beszállt a játékba és az önmaga által diktálta ütemben folytatta saját izgatását míg én kitartóan ujjaztam. Kezdetben tenyerét az arca előtt tartva, majd felfokozott izgalmában hüvelykjét ajkaival morzsolva csendben élvezett el a színháziasság legapróbb jele nélkül.Valahogy érezhető volt, hogy nem egy futószalag aznap sokadik eleme vagyok így ez most ebből a szempontból jól jött bár saját bevallása szerint is viszonylag sok idő kell neki a beteljesüléshez de a nyugodt tempó és kitartás által siker koronázta közös "erőfeszítésünket".
    A hátamra fordultam és Stella a Varázsfuvolából (vagyis inkább a varázsoboából) játszott nekem kicsit ,ezzel teljes keménységgel felruházva a már addig is rendkívül szolgálatkész kopasz ezredest akit azonmód vv-köpenybe öltöztetve és rám ülve tüntetett el magában.
    Stella mellbimbói kemény gyűszűkké zsugorodtak és melleit finoman markoltam miközben rajtam lovagolt. Kezdetben "felülősen" majd később rajtam megpihenve galoppozott rajtam.
    Egymással szembe fordultunk és először térden ülve hatoltam belé és néztem amint ki-be jár a farkam a puncijában majd hamarosan pihentetőbb pozícióban ráfekve dugtunk tovább.
    A tempó és az intenzitás itt már távol állt az elsőbálozói finomkodástól és a szoba csendjében csak ágyékaink hangos csattogása hallatszott s mindeközben Stella hangja is megjött de szerencsére csak annyira,hogy ezzel még nem lármáztuk fel a szomszédokat. Az ágy sztoikus nyugalommal bírta a reá nehezedő megpróbáltatást és meg sem nyekkent.
    Ismét felemelkedtem és végigtekintettem Stella véééégteleeeeeen combjain majd a lábain majd rövidesen kértem az utolsó pózt ami béka volt. Hagyományos kutyapózban összezárt combokkal 2 méter alattiak nem sok eséllyel rúgnak labdába nála. Szóval békázva nem volt gond és kiélvezhettem még a hosszú és kecses derekának valamint popsijának látványát majd Stella az ágyon végigterült előttem én pedig beterítettem egy meleg spriccel a hasát.Az időt túlléptük de ebből nem volt gond mert közvetlenül utánam nem várt senkit.
    Kölcsönös törölgetés és fürdés után még beszélgettünk egy kicsit az eddigi tapasztalatairól majd két puszival búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az eltöltött félóra honorálásaként a régi átlagnak megfelelő kisebbik csokrot helyeztem a szoba asztalára érkeztemkor( végig ott maradt más korábbi csokrokkal együtt--a megtisztelő bizalom faktor 100% !) egy kis figyelmességgel és a kapott élményt tekintve a "bőven megérte" kategóriába sorolom a kalandot.
  • Összkép:

    Stella engem a természetességével győzött meg. A legjobb értelemben vett "kezdők bája"-ként tudnám aposztrofálni a hozzáállását bár saját bevallása szerint nem teljesen kezdő. Megragadó az őszintesége és a minden felesleges sztárallűrtől való mentessége. Semmit nem játszik meg és ez így jó. Úgy érzi magát az ember vele mintha egy társkeresőn lelt teljesen hétköznapi lánnyal szexelne egy jót és fel sem ötlik benne ,hogy valójában egy kedves szolgáltatóval érzi magát jól mindeközben.
    Külön kiemelném és újfent nagyon köszönöm a jóhiszemű hozzáállását mert jelentős késésem ellenére is kétkedés nélkül fent tartotta számomra a kért időpontot amely a parkolás problémáiból fakadt és ezt sajnos a GPS sem láthatta előre.
Happy Massage