• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Jájj drága,tudod h a szűk kedvenc köröm egyik tagja vagy :-) De már a múltkori beszid írása után is akartam mondani,h a pilláim az enyémek ám nem mű :-)))))) nagyon örülök mert ezek szerint jó hosszúak ,emiatt szedettem le sok hónapja ;-) mert rá jöttem h felesleges!Most is csak azt tudom írni,h köszönöm h újra el jöttél,nem is tudom hányadjára,neked mindig nagyon örülök! Puszik neked :-)

  • Egyeztetés:

    Már jó pár hete tervezgettem, hogy Pamelát nagyon jó lenne újra felkeresni. A közös emlékeink igen nagy motivációra késztettek, így a tettek mezejére léptem. Az egyeztetés nagyon könnyen ment. Láttam, hogy éppen hívható, megcsörgettem és elsőre sikerült is elérnem. Nagyon örültem, hogy újra hallhattam a kedves hangját és Pamela is örült a hívásomnak. Nagyon jól elbeszélgettünk és az általam másnapra javasolt időpontban rögtön meg is állapodtunk.
  • Megközelítés:

    Újpest, IV. kerület a Központtól gyalogosan pár perces sétára van a helyszín. Mikor érkeztem sajnos a közlekedésben nagy fennakadások voltak, ehhez még hozzájött a metró pótló, meg persze hogy hétköznap délután volt, így a nehézkes közlekedés miatt sajnos 8 perces késéssel tudtam csak Pamelához megérkezni. Ez egyáltalán nem jellemző rám, feszélyezve is éreztem magam emiatt, de Pamelát még természetesen időben tájékoztattam a várható késésem felől.
    Az autóval érkezők a ház előtt közvetlenül tudnak parkolni, hely mindig van.
  • Helyszín:

    Régebbi 10 emeletes panelház, de az is a rendezettebb fajtából. A lépcsőházban rend, tisztaság, nyugalom van, a nagy tömbház ellenére senkivel sem futottam össze. Egy kisebb méretű polgári lakásban fogadja Pam a vendégeit. A lakáson belül rövid pici átjárók vannak a szobák és a fürdő között, így pár lépéssel egyik helységből a másikba lehet jutni, ettől szinte minden kézre esik a lakásban. Mindenhol rend és tisztaság. A fürdő is egy teljesen átlagos kisebb helység, ahol kádban lehet tusolni, tusfürdőből több, szájvízből két féle típus közül lehetett választani.
    A kis méretű szobában leginkább a faltól falig érő nagy francia ágy dominál, emellett egy kisebb szekrényke és egy szék van a szobában. Maga a szoba kellemesen be volt sötétítve, halkan duruzsoló muzsika mellett tudtunk egy rövid időre egymáséi lenni :)
  • Lány külseje:

    Pam már az adatlapján is jelezte, hogy egy kisebb átalakuláson esett át. Pontosabban a barna haja beszőkült. Az előző látogatásom alkalmával már kacérkodott a szőkeség gondolatával, helyenként melír hajtincsek ékesítették akkor is hajkoronáját, ami nagyon jól állt neki. Tudván, hogy most teljesen szőke lett, nagy kíváncsisággal indultam hozzá, letesztelni az eredményt :)
    A végeredmény elképesztő … azaz szuper jó lett. Pam sokkal csinosabb és vonzóbb lett új hajszínével, teljesen meglepett vele, de pozitív értelemben. A szőke haja mellé a finom tapintású bronz barna bőre és a fiatalos, tinis izmos alkata egy nagyon vonzó igazi MILF Nővé varázsolják Pamelát. Szédítő cicijei kápráztatóak, doki által formált mestermű cicik természetes hatással.
    Azok a nagyon szép kék szemek a hosszúkás műszempillákkal, nagyon kedves, csábító tekintetet sugároznak. Hosszú kecses combjaival, formás lábacskáival és a kemény markolni való popsijával Pamelának tökéletes alkata van. Apró tetoválások díszítik lábait, köldökét, oldalát de ezek nem zavaróak, ezektől Pamela még inkább vonzóbb, vagányabb Nő benyomását kelti.
  • Action:

    Ahogy már említettem sajnos 8 perces késéssel érkeztem Pamelához. Nagyon zavart is a dolog, amint a ház elé értem a kapuból rögtön telefonáltam. Pam hangján a késésem miatt nem éreztem semmi megrovást, sőt, nagyon kedvesen üdvözölt, már várt rám, kaptam is a kapukódot és lifttel már indulhattam is fel. Pam a jelenlegi nyitó fotóján látható, derekán fekete sávos rózsaszín bugyiban a rózsaszín fekete pántos melltartó szettjében és lábain fehér magas sarkúban fogadott. Most gyönyörű szőke a haja, az ajtóban első pillantásra a megszokott sötétbarna hajszín után picit furcsa volt, de pozitív értelemben. Ezzel a szőke hajszínnel sokkal szexibb, vonzóbb lett Pam, nagyon jól áll neki, bár az ő véleménye szerint túl szőkére sikeredett, de szerintem rendkívül dögös lett, nekem nagyon tetszett. Nagy puszival öleléssel üdvözöltük egymást, tényleg eltelt egy-két hónap az előző találkozásunk óta. Be is surrantunk gyorsan a szobába, még a hideg kezeim miatt nem akartam szorosan átölelni, inkább gyorsan levetkőztem, miközben jót dumcsiztunk.
    A gyors tusolásom után Pam már a fehérneműk nélkül várt a fürdő ajtajában. Ekkor a fürdőben felmelegített kezemmel már bátrabban ölelhettem Pamet, amit a szobában az ágyon elnyújtózva folytattunk. Rengeteg puszival és simogatásokkal kedveskedtünk egymásnak, közben vígan elcseverésztünk, kivel mi történt a legutolsó találkozásunk óta. Aztán a sok puszi és a simogatások egyre intimebb formát kezdtek ölteni, majd Pam lassan az ágyékom irányába a farkincám felé hajolt. Nagyon gyengéden elkezdte a farkamat kényeztetni finoman izgatni, majd ezután sokat nem is váratott, a nyelvével gyengéden kezelésbe vette a zacsimat, majd a farkincám szárán teljesen végig haladva a makkomon kezdett cuppogni. Ahh… kész voltam :) Örült jó érzés volt, a finom szopizás közben sokszor csak nyalogatta csókolgatta a makkomat, aztán újra az ajkai közé csúsztatta és kezdte is izgató nyögdécselésekkel, finom cuppogásokkal egyre erősebben, ütemesebben szopni. Nagyon élveztem, fantasztikusan csinálta, szuper volt, ahogy a meleg ajkai között ki be járok, közben én ezeket a jóleső érzéseket viszonozva gyengéden Pam combjai közé nyúltam és kívülről a punciját kényeztettem, majd felülve a combját, lábát és a hátát csókolgatva élveztem isteni finom franciáját. A hosszú több percig tartó franciás kényeztetés után nem akartam még elmenni, így hát gumit kértem, amit Pam ügyesen felszerelt és kérésemre kis pacizással indítottunk. A finom szűk puncijával lassan rám ereszkedett és pár lassú mozdulatot követően őrült szexi csípőmozgással lendületes vágtába kezdett. Nagyon élveztem Pam vágtáját miközben többször előrehajolt a mellkasomra, ekkor a cickóit a számba vettem és így összeölelkezve vágtázott rajtam tovább. Nagyon vadító volt, amikor a pacizás közben többször mélyen belecsúszott az ölembe, ekkor szinte tövig jártam a szűk puncijában. Ezután jött egy szexi, ütemes mozgású guggolós póz, Pam nagyon aktív volt rajtam, nagyon élvezetes volt, de fordulást kértem, én is aktivizálni akartam magam. Pam négykézlábra helyezkedett, popsiját mélyen kidomborította, mögé térdeltem és a combjait popsiját széthúzva a puncijába nyaltam. Nagyon csábító volt a tüzes puncija, finoman becsúsztattam a farkamat és nagy tempót diktálva, hangos csattogással dugtunk tovább. Pam közben nagyon szexisen nyögdécselt és folyamatosan tolta hátra popsiját az ágyékomra. Fantasztikus látvány volt gyönyörű popsija, csodás érzés volt szűk puncija, több pózt nem is próbáltunk, itt bele is durrantam a végén a gumiba.
    Ebben a kellemes munkában meg is izzadtam rendesen, kis beszélgetéssel, pihenéssel töltöttük az időt. Átbeszéltük az élet nagy dolgait és örömmel tapasztaltam, sok hasonlóság van köztünk, sok mindenben azonos a véleményünk, igazán kellemes beszélgetés volt. Mivel sajnos ugye késéssel érkeztem, ami természetesen és ehhez ragaszkodtam az én időmből ment el, egy kis puncis kényeztetéssel szerettem volna még Pamet megörvendeztetni. Ezt örömmel fogadta, hanyatt feküdt az ágyon és finom apró csókokkal először a csodás cickóit vettem kezelésbe. Csókjaimmal haladtam egyre csak lejjebb és lejjebb, mígnem elértem Pam édes puncijához. Nagyon finom kis puncihoz kerültem élvezettel kényeztettem, hol lassan hol gyorsabban. A visszajelzések alapján Pamnek is kedvére volt ténykedésem, mélyeket sóhajtozva halkan nyögdécselt, gyengéden simogatta a cicjeit, amibe azért én is a punci nyalás közben csatlakoztam :)
    Mindketten nagyon élveztük, de sajnos a tűzijáték idő hiányában elmaradt. A röpke csonka egy órámat ezzel le töltöttem, más nem maradt hátra, mint a szomorú búcsú.
  • Elszámolás:

    Jó ismerősök lévén mindig a randink végére marad az elszámolás. A rózsaszálak mértéke átlagos mértéket képvisel, kapott élményt tekintve abszolút megérte kategória.
  • Összkép:

    A késésem miatt sajnos csak egy rövidített órát tudtam most Pammel eltölteni, ez az én hibámból adódott, ebbe beletörődtem, de végül is nem bántam, mert ismét minden nagyon jó volt, újra jól éreztem magam Pamnél.
    Ő egy nagyon kedves, figyelmes, csodás Nő, akivel csak kellemes perceket, órákat lehet eltölteni.
    Drága Pam nagyon örültem, hogy újra találkoztunk, a következő randinkig sokszor puszillak!!! G.
Happy Massage