• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Jonh(ny Bravo)
    Köszi szépen a beszámolót. Remélem hamarosan újra hancu Rozi k egy jót :) kellemes ünnepeket :) csókollak

  • Egyeztetés:

    SMS-ben kommunikáltunk, én szerettem volna hallani a hangját is, mondta délután lesz csak telefon közelben így délután felhívtam. :)
  • Megközelítés:

    Nagyon jó helyen van a lakás, autóval kissé nehézkes parkolót találni a környéken, de tömegközlekedéssel teljesen jó, közel a 4-6-os villamos.
  • Helyszín:

    A lakás maga tökéletes, nagyon igényes Zaya, halk háttérzene és nagyon jó illat (gyertya) fogadott mikor beléptem. :)
  • Lány külseje:

    Kértem tőle, hogy vegyen fel valami szexy fehérneműt és abban fogadjon. Huhhh, hát azt hiszem a külső az, ami elsőre azonnal megfogott, sorolhatnám, de nem érdemes. Tetőtől talpig 10/10-es, még zuhanyzás előtt kezdtem keményedni annyira bejött a látvány. :)) Tök jót beszélgettünk az akció után, értelmes, okos hölgy, aminek kifejezetten örültem. :))
  • Action:

    Reggel 8-kor egyeztettünk SMS-ben délutáni időpontra, én szerettem volna még előtte hallani a hangját ezért még délután előtte felhívtam. Kértem tőle, hogy valamilyen szexy fehérneműben fogadjon, mindegy miben, ami neki is kényelmes és amiben ő is jól érzi magát. :)) Egy barátnő feelinges egy órára vágytam, megérkeztem időben, amint beléptem az ajtón azonnal a jó hangulat fogadott, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve vagy ilyenek, tökre természetesen jött minden, adtam neki csókot, utána lezuhanyoztam, majd megtörtént az akció. :) Először én kényeztettem, imádtam a testét, imádtam ahogy imádja ahogy kinyalom és élvezi és ahogy közben simogatta a hajam és a fejem. Rengeteget csókolóztunk, előtte, közben, folyamatosan, én csók mániás vagyok, nálam 5*-os csókja volt, teljesen elvarázsolt. Nem mindenki tud jól csókolni, de ő ezt is tökéletesen csinálja. :) Végül a hasamra feküdtem, ő elkezdett a szájával kényeztetni úgy, hogy a feneke közben végig a fejem mellett volt és az a látvány, és az érzés a kemény fenekének. :)) Így voltunk egy darabig, majd gumit húzott a szerszámomra majd belém ült. Nagyon jól tud lovagolni, utána megfordult és fordítva is lovagolt rajtam. :)) Utána megkértem, hogy hadd menjek felülre (nekem ez az egyik kedvencem), itt tudom csókolni és a feje, nyaka is közel van, amit imádtam. A karja, a teste, a tetkók, mind mind tökéletes volt. :) Utána hátulról kértem meg hadd tegyem be, az a fenék és a csípő, imádtam teljesen. :) Elég sokáig csináltuk, én nem mentem el, így ő rásegített a kezével és a szájával. Mondtam neki hogy csinálja, mindent úgy csinált ahogy szerettem. :) Picit nehezebben tudtam elmenni a szokásosnál (amiért elnézésed is kérem :( , de majd 'rákészülök' legközelebb, hogy könnyebb legyen, remélem akkor nem korán fogok elmenni. :D Na egy szó mint száz, a barátnő feeling amit kértem egy az egyben megkaptam. Tökéletes. Vissza fogok menni hozzád Zaya, de könnyebb dolgod lesz ezt megígérhetem, direkt előtte 1 héttel 'töltök' magamon. :) Csóók :*
  • Elszámolás:

    Szóba se került ez a téma, se elején, se a végén, nagyon tetszett, hogy tényleg megtartottuk barátnő feelingesnek az egészet, és nem volt az az érzésem, hogy mikor kéri, egyszerűen letettem a végén az asztalra, beszéltünk még egy kicsit, utána mentem is. :)
  • Összkép:

    Tökéletes! Egész biztos visszamegyek Januárban. :*
Happy Massage