• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves QQrim! Nagyon köszönöm neked a beszámolót, én is nagyon jól éreztem magam veled, természetesen akármikor jöhetsz :) kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok neked! Remélem mielőbb találkozunk:) Csok

  • Egyeztetés:

    A gyors változàsok miatt kicsit bonyolult dolog volt, de napjainkban már egyetlen MT- nak sem kell izgulni egyeztetés előtt. ( lsd. a " történet " - ét ) Megajándékozott a napi tombolajegyeivel is, amikor pedig " szexpartner " váltàs megtörtént gyorsan egyeztettünk és rövidesen, másnap randevúztunk is.
    Nagyon kedves, kellemes hangú és szépen beszélő HÖLGY.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A 3- as metrópótló Árpád-: híd vagy a Dózsa György-úti megállójàtól a telefonon megkapott utcáig kell csupán elsétálni, ahol egy új építésű, több emeletes, liftes ház vàrja lakójàval együtt a szexre éhes látogatót. A parkolás fizetős a környező utcákban is, de megoldható.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, minden előnyével és hátrànyával. Legalább senki sem ismer senkit, így az inkognitó 100%- os marad. A lakás több szobás, a fürdőszoba kádas, bár zuhanyföggöny nélküli, de száraz kádkilépővel, több féle szájízzel, műanyag pohárral, sok tusfürdővel, hatalmas, pihe- puha fürdőlepedővel minden igényt kielégít. A babaszoba méretes franciaággyal, tatamival (matraccal ), térelválasztó polcrendszerrel, három darab óriás tükör a kukkolni
    vágyóknak, lampionos és LED világítás, valamint hangulat fokozó gyertyák, mécsesek. Szék a ruháknak.
  • Lány külseje:

    A folyamatosan megújuló képek kicsit csalnak, mert szebb és jobb amivel a vándor a randevú alatt találkozhat. Érdemes a tényekről a helyszínen egy- egy látogatás alkalmával meggyőződni minden kedves MT- nak, aki szereti a valóságban is gömbölyű, nagyon formás popsikat, kebleket, a derékig érő hajzuhatagot egy finom tapintású bőrrel fedett illatos, borotvált puncit, sportos testalkatba ötvözve. Az ágyba csalogató, csábítóan kék szempár már hab a tortán.
  • Action:

    Az érkezésem után cipő levétel, majd irány a babaszobába. Csók nincs, ismerkedés, néhány perces beszélgetés, egymás vetkőztetése, majd közös fürdés, mely alap, örömmel éltem is vele mindkét alkalommal. Az érkezés utáni a tökéletes egymásra hangolódást segítette, mely csodálatos előjátéka lett a babaszobában történteknek. Zuhanyoztattuk, tusfűrdőztük egymást, majd a leöblítés és a partner törölgetése következett. Utunk a babaszobába vezetett, ahol már felkorbácsolódva, de mégis gyengéden folytattuk egymás testének teljes feltérképezését. Rengeteg símogatás, apró puszik, érzéki ölelések kíséretében kezdett kényeztetni az arcomtól a nyakamon , a mellbimbóimat sem kihagyva, majd a köldökömön csúszott tovább, finom kebelsexbe részesített, egészen a kiskukiig. Egy párját ritkítóan gyengéd, a környékére is kiterjedő bőnyálas, szemkontaktusos, de kézmentes francia nyelvoktatás részese lehettem. Első randevúnk ellenére is teljes biztonsággal uralta a testem, nem hagyva kétséget afelől, jól tettem, hogy ezen alkalommal átengedtem a kezdeményezést. Szerettem volna viszonozni kedvességét és felajánlottam a kedvenc 69' et. Kicsit abbahagyta kényeztetésem, rákérdezett :" honnan tudod, hogy az a kedvencem? " Válaszom kicsit meglepte, hisz a vendégek nem szokták elolvasni a teljes adatlapot. Tetszett, hogy kivétel vagyok, ettől kezdve még odaadóbb, még kedvesebb lett velem. Minden részletre nagyon figyelt, hagyott érvényesülni, majd kellő időben beköltöztetett és felkínálta testét a szeretkezés oltáràn. Több féle módon is egymásra találtunk, de a fergeteges kutyusos póz, a ringó popóval, a kiskukit kifacsaró csodálatos puncival felejthetetlen élményt nyújtott. Hagyott lenyugodni, majd megszabadított a utódokkal töltődött óvszertől, megtörölgetett. Becéző, kedves szavakkal, folyamatos simogatással és megszámlálhatatlan mennyiségű puszival halmozott el, majd idő múlásával újból a közös zuhanyozás vette kezdetét. Most sokkal nyugodtabban zuhanyoztattuk, mint az óra elején. ...
  • Elszámolás:

    Utólag történt, a telefonon egyeztetett a helyszínen sem változott. Nem is foglalkozott vele, csupán az egyedi ajándékával és hálájával volt elfoglalva. A kerületi átlag közelében, de a csók hiánya ellenére is nekem megérte. Nem is beszélve arról, hogy visszavár, én pedig örömmel megyek is, amikor lehetőségem újból engedi.
  • Összkép:

    A kissé nehezen összejött randevúnk felejthetetlen élményét nagyon szépen köszönöm, hiszen egy rendkívül " szép arcú, kerek popsis, kedves, jófej édes vagyok!" , írta a bemutatkozásában. Nem is bántam meg azt az egy fülledt órácskát, melyben elvaràzsolt. Ennek emlékére született meg ez a memoár.
    Jó szívvel, nyugodt lelkiismerettel ajánlom a HÖLGY meglátogatását minden tisztelt MT- nak, aki az adatlapja elolvasása után egyeztet.
Happy Massage