• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemezgettem már az oldalon Norinával, s tettem is rá célzást, hogy jó volna már egy massz, s úgy látszik most érett meg a “kapcsolatunk” annyira, hogy megbeszéljünk egy időpontot.
    Érdekes mód telefont nem ragadtam, mivel előtte nap nem volt alkalmas a hívás, ezért privát levelezésben szerveztük le az aktuálisat.
  • Megközelítés:

    A címet természetesen ismeri az okos. Egyirányú utca, parkolás nehézkes lehet, bár nekem nagy mákom volt, mert éppen kiállt valaki. Apróval mindenképpen készülni kell, de nem a legmagasabb tarifa.

    BKV-val sem okozhat gondot a megközelítés, központi hely, troli, villamos, de még a metró is a közelben.
  • Helyszín:

    Régi építésű, polgári lakás, jó nagy belmagassággal.
    Szépen és ízlésesen berendezett zúg, a célnak kiválóan megfelelő.
    Szobában tatami, ülőgarnitúra, kis zenegép szolgáltatja az alkalomhoz illő zenét.

    Fürdő nem túl nagy, de pont elég ahhoz, hogy rendbe rakja az ember magát. Minden megtalálható, márkás tusfürdők, szájvíz, desodor is.

    Mindenhol makulátlan rend és tisztaság honol.
  • Lány külseje:

    Norinára sok jelzőt lehetne írni, főleg pozitívat, de persze kire nem?:)
    Fekete fehérneműben várt, jól állt a kis formás alakján.
    Feltűzött haj, bájos arc, s huncut kisugárzás. Fotók természetesen róla készültek, nem érheti az embert meglepetés, negatív semmiképpen sem, de a 3D miatt pozitív mindenféleképpen.
    Mosolya megmelengeti az ember belsőjét, s a szemeivel is huncutul tud mosolyogni. Örültem neki, hogy ilyet válthattam ki belőle, bár alaptermészetéből tán ez adódik is.
    Alacsony, nem törékeny leányzó, viszont formás és bársonyos mindenütt.
    Cickói nem látszhatnak a képeken, de nekem bejönnek az ilyen közepes körte formájúak.
    Popsija feszes és jó kemény, lehet markolni rendesen, csak a kellő adagú olaj-krém-géltől nem egyszerű:) Intim részről csak annyit, hogy sima volt, mint a leszállópálya:)
    Kommunikatív, érdeklődő teremtés.

    Az egyik jelző, amit ráaggattam tökéletesen igaz is: a kedvesség mintaképe!:)
  • Erotikus masszázs:

    Elöljáróban annyit elmondhatok, hogy masszázs terén profi és szakszerű programot kaptam, s azóta is fittebbnek érzem magam.

    Az elején megkérdezte, hogy kell-e valamiről tudnia, én meg értetlenül nézve csak álltam, s folytatta is mondandóját, hogy a masszázs miatt kérdezi. Aprólékosan és részletesen összerakott programba csöppentem, amit nem bántam meg.

    Tatamin kiterülve, lábaimnál kezdte. Vádlimat rendesen meggyúrta, néha már-már azon a ponton voltam, hogy szólok.....de bírtam:) Innen haladt felfelé, s a hátamon elég sokat el kellett időznie, mert talált pár pontot, ami javításra szorult. Tekergette a végén a kezemet jobbra-balra, nyújtott ide-oda, de valóban szakszerűen.
    Érdekes módon a kézfejemre más jellegű kézkrémet kent és azt is rendesen be/megmasszírozta.
    Aztán ledobta magáról a textilt, s jött egy más fajta kenőanyag, ha jól emlékszem nuru-gél, bekente elölről vele magát és nyakamtól lefelé elkezdett rajtam csúszkálni. Úgy tapadtunk-ragadtunk össze, hogy élmény volt érezni ezt a hatást, s mikor elvált a testünk egymástól, valami még összekötött bennünket:)
    Végig, egészen a lábamig csúszott le-fel, majd alulról felfelé, jobbról-balról, minden lehetőséget kihasználva, s közben lehelt pár puszit a nyakamra is.
    Aztán........folyt köv.
  • Levezetés:

    “Kérlek fordulj meg!” ezen vezényszóra folytatódhatott tovább a sikamlósabb rész. Ezen részletre is odafigyel Norina, aki valamiért valóban mást próbál nyújtani.

    Innen nézve már nekem is jobb rálátásom volt a Kisasszonyra és igyekeztem is segédkezni benne, hogy kellően és minden területen sikamlóssá váljon a helyzet. Formás, jól tenyérbe illő cickókat is bekentem, s utána az ehető dolgot még meg is kóstoltam róla:)

    Jött az innen felőli csúszka, ahol kezdtem már kissé elveszíteni a fonalat, annyira átszellemített, hogy élveztem csak a helyzetem.
    Hogyan is csúszkált? Hol szemből, hol megfordulva, hogy rálátásom is legyen bizonyos testrés(z)eire:) Néha kezébe, majd a lába közé vette, s úgy játszott vele, hogy már-már az az érzésem volt, hogy.......de ilyen persze csak a gondolatomban fordult meg, abban a piszkosban:)
    Kissé kezdett már bensőségesebbé válni a helyzet, amikor is a pusziból áttértünk a kicsit nyelvesebb részre, amit meglehetősen jól művel. Közben a kellően nurus kezével a gyengébb testrészem is kezelésbe vette, s rátapadt a számra én meg persze viszonoztam a kezdeményezett játékát. Izgatott lent én meg simogattam alsó ajkait, persze megjegyezte, hogy mit szabad és mit nem, én meg jó gyerek módjára szót is fogadtam neki. Felgyorsult a vége felé ez a játék, s nem bírtam már magammal, ezért oldalba lőttem őt is, meg magamat is:)
    Ugyan a franciás játék most kimaradt, de talán ennek most így kellett történnie, s megvan a miértje is:)

    A végén lepihentünk, elkortyolgattuk az általa készített szívmelengető teát, majd tusi közben megmosta a hátam, pár hasznos infot még magamba szívtam, majd öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem, a bővebb infóban minden hasznos benne foglaltatik.
    Az, hogy mi pöröghet ki a feltüntetlen opciók közül, az véleményem szerint csak a helyszínen válik/válhat kézzel foghatóvá.
  • Összkép:

    Őszintén szólva elég jól sült el a dolog:)
    Azt azért nem mondom, hogy nincs némi hiányérzetem, de úgy gondolom, hogy minden fokozható, s úgy vélem, Norinánál be kell tartani a fokozatosság elvét, talán egyben ez az ő kis játéka is:)

    Noncsi, innen is küldöm a jókívánságaim.....mert megérdemled!:)
Happy Massage