• Kamilla

 • Beküldte:
 • Kamilla reagálása

  Szia Drágám! Köszönöm szépen a beszit! Azért arra az elröppenésre még rá kell gyúrni, nehéz eset vagyok, ezt már páran mondták :))) de ettől függetlenül én is jól éreztem magam! Várlak vissza minnél hamarabb! Csókollak

 • Egyeztetés:

  Kamilla hirdetésével itt az oldalon találkoztam,majd mivel már volt egy jól sikerült dedütáló randink,személyes üzenetben érdeklődtem nála a folytatást illetőleg.
  Örömmel vette a megkeresésemet,majd miután hatalmas rugalmasságról tett tanúbizonyságot,mivel hajlandó volt fogadni a számára még hajnali,rendelési időn kívül eső tartományban is,vtr-n fixáltuk az időpontot.
  Telefonon már csak érkezésemkor beszéltem vele.
 • Megközelítés:

  Kamilla kéjkuckóját a Nyugati pályaudvar közelében találjuk,gps ház elé irányít, parkolás megoldható,bár belvárosra jellemzően fizetős.
  BKK csodái közül én a piros gépsárkányt vettem igénybe, mely megállójától minimális sétára már látható is vágyaink tárgyának búvóhelye,egy ódon épületek között elhelyezkedő újszerú társasház,melynek nem túl magas emeletén várja alkalmi kedvesünk a felfokozott vággyal érkező kalandort.
 • Helyszín:

  Kami kéjkuckója egy szépen rendben tartott lakás,legalább két szobával,szépen,kellemesen berendezve.
  Fürdőben kád+tusoló,zuhanyfüggöny,bőséges!!! tusfürdő választék,szájvíz pohárkákkal,tiszta,száraz kilépő, friss , ropogós, jó nedvszívó törűlköző fogadja a betérőt.
  Babaszobában hatalmas méretű franciaágy,bár a matrac lehetne kicsit keményebb,de mivel nem aludni jöttem,így nem ez a legfontosabb tényező,komód,szekrényke az elkövetkező idők kellékeivel,fotel a ruháknak,és természetesen maga a ház szexis úrnője fogadja vendégét.
 • Lány külseje:

  Mivel Kamilla bőséges portfóliójában arcos képekkel hirdet,nem érheti váratlan meglepetés a látogatót,legfeljebb annyi,hogy közhelyszerűen sokkal csinosabb,mint azt a fotók alapján várjuk.
  KB 150 centi, húszas évei legelején járó,szemtelenül csinos,elbűvölő Angyalka áll a nyitott ajtóban,arcán elbűvölő, huncut mosollyal,egyszál vadító vörös,hálóing szerű valamiben,melyet majd átszúrnak kíváncsian hegyesedő mellbimbói.
  Olyan, mint egy igazi bújós kiscica,ahogy ártatlan szemekkel vendégéhez simul,és üdvözlésképpen csókocskákkal halmozza el látogatóját,miközben ruhácskája "véletlenül" feljebb csusszan ,és látni engedi karcsú,selymes combjait,melytől az ember gyorsan eszét veszti :)
 • Action:

  Lakásba lépve üdvözlés,majd néhány gyors kérdés,hogy kivel mi történt az elmúlt időben,közben átadtam a neki hozott édességet,egyebeket,illetve szokásomhoz híven gyorsan túlestem a rózsaceremónián, kedvesem lágyan felszólított,hogy vetkőzz már mert van némi bepótolnivalónk az elmúlt randiról. Gyorsan leszórtam a ruhámat, és vendéglátóm elvonszolt a fürdőbe,miközben nem az ujjamba kapaszkodott.

  Gyorsan töltöttem egy felest a szájvízből,mjad hirtelen betoppant hozzám bájos házigazdám,egy szál Éva-kosztümben,és hívott a kádba pancsizni.
  Ilyen kedves invitálásnak nem lehet ellenállni ,ezért már vágódtam is mellé,és kezdetét vette egy bőséges előjátéknak megfelelő közös tusolás.
  Gyengéden kézbe vette az éledező Kispajtit,majd játékosan simogatva fürdetni kezdte ,amit asszisztensem lankadatlan átélésel nyugtázott.
  Eközben én sem tétlenkedtem,fürdetésnek álcázott tapizással kedveskedtem Kami kellemes tapintású, hegyes bimbókkal megáldott cickóinak,majd jóleső simogatás,csókolgatás után lejjebb nyúltam,és kedvesem ékességét is üdvözöltem a pillangószárnyacskák intenzív simogatásával.

  Ezután megtöröltük egymást, és átvonultunk a foglalkoztató helyiségbe,majd közöltem vendéglátómmal.hogy szerertném én kezdeni a kényeztetést,mert már nagyon be voltam indulva kedvesem bájaira.
  Ő szó nélkül hanyatt fordult,és hagyta, hogy végre kiélhessem vágyaimat csodálatos testén.
  Lágy,barátnős csókok után elkezdtem lefelé haladni,a fürdőben már megtapasztalt,finom kebleket simogattam,csókolgattam,majd tovább haladva eredeti célom felé, megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol az eddigiek hatására a rószaszirmok már nedvesen csillogtak.
  Kezdésként végig csókoltam a szárnyacskákat.majd érezve,a kedvező fogadtatást nyelvemmel egyre mélyebbre igyekeztem hatolni a gyönyörök kapuján,amira kedvesem heves combremegése és erőteljes sóhajai voltak a visszajelzés,majd kis tevékenység után kedvesem elröppent.
  Miután kipihegte magát,jelezte,hogy most Ő következik,ezért hátamra fordultam,és hagytam kibontakozni a drágámat.
  Kedvesen megtudakolta,hogy milyen szintű kényeztetéshez lenne kedvem,én a gyengéd,barátnős opciót választottam,és milyen jól tettem !
  Kényelmesen elhelyezkezett a pole pozitioban ,majd kezelésbe vette a virgoncan ficánkoló Kispajtit.

  Először ajkaival csak szinte súrolta a hegyét,majd lágy csókokat helyezett el az oladalán,egész le a rúd aljáig,közben nem feledkezve el a csatolt tartománytól sem,időnként huncut pillantásokkal tartva a szemkontaktust,majd hirtelen azt vettem észre,hogy társam szinte teljesen eltűnik kedvesem csöpp kis ajkai között,és ezt folyamatosan váltogatta,engem közben végig a robbanás közelében tartva,nem is tudom,mikor volt részem ilyen szenzációs franciában.
  Végül szinte egyszerre mondtuk,hogy ideje lenne VV-t alkalmazni,mert ezt a csodálatos ékszeres dobozkát belülről is érezni kell.
  Villámgyorsan megkaptam a védőfelszerelést,és kedvesem máris nyeregbe pattant,szinte nyársra húzta magát felszerszámozott rudamon.
  Kellemes,érzéki pacizásba kezdett, először lassan,majd egyre gyorsulva,időnként pihenésképpen rámborult,ilyenkor én igyekeztem alulról diktálni a tempót.
  Végül csak elérkezett az igazság pillanata,és szinte ugyanabban a piilanatban értünk mindketten utunk végére.
  Miután lenyugodtam benne,óvatosan leszállt rólam,kedvesen letisztogatta a velem egykorút,barátnősen hozzámbújt,és kérdezte,hogy mit szólnék egy levezető masszázshoz ?
  Ilyen kedves invitálásnak természetesen nem lehet ellenállni ,ezért hasra fordultam ,és átadtam magam Kamilla ügyes kis kacsóinak.
  Olajjal bekente a hátamat,majd olyan szenzációs átgyúrást kaptam, hogy a végén újjászületve keltem fel az ágyról. Ki sem lehetne nézni belőle,hogy egy ilyen pici,törékenynek látszó virágszál kezeiben ily hatalmas erő lakozik.Elmondása szerint , bár nem tanulta,de mégis nagyszerűen masszíroz ezért (is) megérte Őt ismét felkeresnem.

  Miután befejezte az "újraélesztésemet", kikisért a fürdőbe,és kedvesen lemosta a hátamról az olajat,majd gyengéden megtörölgetett.
  Mivel az órámra pillantva láttam,hogy időmet már rendesen túlléptem , öltözés és érzékeny búcsú,a mielőbbi viszontlátás reményével.
 • Elszámolás:

  Extra szolgáltatást nem vettem igénybe, Kamilla személyes varázsa maga egy extra élmény .
  Kedvességéért cserébe nagyon csekély méretű csokrocskát vár,mely a kapott élményhez képest igazán elenyésző.
  Csokor méretéről bővebb infóból,vagy telefonon kapunk tájékoztatást,mely mértéke a helyszínen sem változik. Én szokásomhoz híven szeretem ezt érkezéskor letudni .
 • Összkép:

  Összeségében ismét nagyon kellemesen éreztem magam Kamilla kedves társaságában, amit szerettem volna, azt maximálisan megkaptam,sőt,talán picivel még többet is.
  Ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretné magát jól érezni egy kellemes,mindig mosolygós,vidám Hölgy társaságában,aki nem mellesleg szenzációs szexkultúrával rendelkezik.

  Kedves Kamilla !
  Mint ahogyan első alkalommal,úgy most is nagyon kellemesen éreztem magam Veled, részemről nem kérdés,hogy jöhet majd a folytatás ,mit is mondhatnék még?Max. csak annyit :
  KÖSZÖNÖM a csodát,amiben ismét részesítettél !
Happy Massage