• Wanda Gold és Dia25

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold és Dia25 reagálása

    Drága Vadislavunk!

    Ne haragudj ránk, hogy csak most tudunk reagálni a beszidre, de az ünnepek miatt sajnos egy kicsit zsúfolt és rohanás volt az életünk. Tudod van egy olyan mondás, hogy ami késik az nem múlik! Úgyhogy most megkapod a magadét :DDD

    Először is szeretnénk neked megköszönni ezt a csodás karácsonyi hangulatú randit és azt is, hogy ezt megörökítetted ebben a fantasztikus beszámolóban.
    Másodszor pedig a karácsonyi ajándékainkat is köszönjük, imádjuk mind a ketten és nagyon örültünk neki! :)
    Ez örökre megmarad majd nekünk és eszünkbe jutsz majd róla, mikor már nem leszünk itt, hogy volt nekünk egy imádott Vadislavunk :)))
    Reméljük te is emlékezni fogsz majd ránk az ajándékról amit tőlünk kaptál, hogy volt valamikor az életedben két bolond nő, akiket imádtál :)))

    Tudod nagyon jó volt látni az arcodon, hogy mennyire meglepődtél, mikor átadtuk neked az ajándékunkat. Nem is értjük, miért gondoltad, hogy te rafináltabb vagy nálunk és csak te lepsz meg minket!
    Amikor elküldted a VTR-t, mi már akkor összedugtuk a buksinkat, hogy mit kellene neked venni karácsonyi meglepetésként :)))

    Mivel mindkettőnknél nagyon sokszor tetted tiszteletedet és mindkettőnknek az egyik legeslegkedvesebb visszajáró vendége vagy, így nem volt nehéz dűlőre jutnunk azzal kapcsolatban,mi az aminek egész biztosan nagyon örülnél ;))
    És a reakciódat látva, mindketten megnyugodtunk, hogy kétségtelen, mi ketten együtt ebben is kurva jók vagyunk :DDD

    Ja és el ne felejtsük, milyen bölcsek voltunk akkor is, amikor előre megrendeltük a pizzát! Hiszen tudtuk, hogy egy fergeteges karácsonyi iszogatós szexpartit fogunk csapni így hármasban és mikor kezdenek merülni az elemek, akkor valamivel gyorsan fel kell tölteni magunkat:)))

    Végezetül még egyszer nagyon szépen köszönjük amit nekünk, értünk, velünk műveltél, imádtuk minden egyes percét!

    Várunk vissza külön-külön és így együtt is bármikor :*


    Sokszor csókol és ölel:


    Dé és Gold kisasszony :)


    U.i.: Egy valamit viszont muszáj helyretennem, kardinális kérdés ugyanis!
    Nem azt mondtam a fürdőből visszatérve, hogy meg sem vártatok, ehelyett a következő mondattal léptem be a szobába, mikor épp Dia szájában voltál:
    "El mertétek kezdeni nélkülem?! Köpted ki!!" :DDD
    Ha már klasszikust idézünk, pontosan idézzük. Köszönöm szépen. :D

    Ja, majdnem elfelejtettem:)
    Ha még egyszer meg mered kérdezni, hányas a kapucsengőm, tényleg ki foglak picsázni!
    (Bár azóta hallottam, néha az emelettel is vannak gondjaid :D)

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Tekintve, hogy már többször voltam Diánál és Gold kisasszonynál is, így nem volt gond. Természetesen vtr és mivel hármas volt, így időben talán legalább két héttel előbb lefixáltam a találkát
  • Megközelítés:

    Frekventált helyen helyezkedik el a kuckó. Ha jól tudom, és emlékeim nem csalnak a közelben található egyik lakásban kapták el azt az emberkét, aki nagyon szeretett egy bizonyos alkoholos italt és picit félreértelmezte a készpénz felvételt a bankok tekintetében.:) Odafelé taxi,hazafelé busz. Villamostól kezdve a buszig sok alternatíva van, a parkolás talán kicsit nehezebb, de a környéket nézve nem lehetetlen egy kis sétát is beiktatva.
  • Helyszín:

    Új építésű vagy újabb építésű háztömb egy bizonyos emeletén található szép, ízléses lakás. Wanda volt a házigazda egyébként. Nagyon szép, hangulatos lakás. Minden tip-top, látszik rajta a házigazda munkássága, stílusa és precizitása, ugyanis makulátlan tisztaság van. A fürdő szoba szép nagy káddal van felszerelve és ott jártamkor kellő mennyiségben megtalálható volt a zöld szín is. A háló azonban a kedvenc részem a lakásban és nem csak azért, mert nagyon jó a fekete és bordó, bordós piros kombináció, hogy a nagy és kényelmes, akár szex biztosnak nevezhető ágyról ne is beszéljek. A miértre lentebb kapod meg a választ, tisztelt olvasó. Akik értékelik a régiségeket avagy retro dolgokat biztos megakad majd a szemük egy régi hifin vagy nagyobb méretű rádión. Sajnos nem lehet rá licitálni, a háziasszonynak is tetszik.:)
  • Lány külseje:

    Wanda Gold:
    Szép arc egy hihetetlenül szexi szájjal megáldva, formás kerek fenék, nagy mellek, nagyon egybe van a leányzó. Nem egy modell alkat, ahogy mondani szokás, de látva egy-két modellt, ugyan kinek is az a zsánere? Arany Wanda az a nő, akit elképzelni sem tudnék más vagy másabb alkattal, egyszerűen Ő így jó s elképesztően szexi teremtés. Hangja kedves s egyszerre csábító, erotikus. Nagy dumás, vagány csaj.
    Dia:
    Bájos, szexi, irtó laza és vagány teremtés.. Vékonyabb alkat, de azt hiszem, őt sem tudnám másként elképzelni. Rá is igaz, úgy tökéletes, ahogy van. Ízléses tetoválások, nagyon formás popsi, szép alkatához tökéletesen illő mellek, helyes csibész pofi. Szóval nagy dumás, vagány csaj ő is.
  • Action:

    Na, ez lehet hosszú lesz, szóval hátra dőlni, pattogatott kukorica, sör, cigi, szivar, netán szemüveg és tessék olvasni. Vagy ne…

    Megérkezvén megkaptam a bejutáshoz szükséges infót. Egyszer ki leszek picsázva, mert bár nem először járok Arany kisasszonynál, mindig elfelejtem a kaputelefon számát, sebaj, Ő készségesen tájékoztat.

    Nyílik az ajtó, és lám-lám, két pajkos laza angyal nyit nekem ajtót. Pontosabban Dia volt, aki beengedett. Üdvözlés után lévén, hogy nyakunkon a karácsony megtörtént az ajándékozás. Újfent köszönöm lányok.:) Jeles alkalom volt, egyrészről első hármasom, másrészt elő karácsonynak is felfogható volt a találkozó. Természetesen koccintottunk ennek örömére, de csak szolidan.:))) Ott ültem közöttük nem messze a balomon Wanda, nem messze tőlem jobbra Dia és csak bámultam ki a fejemből milyen jó helyre kerültem két gyönyörű nő társaságában, miközben beszélgetés, sztorizgatás. Hihetetlen nagy forma a két lány, mint a régóta együtt fellépő stand upos pár vagy akár a régi összeszokott házasok.:D Imádnivalók külön-külön is, na de együtt...

    Dia ment el először fürödni, majd követtem én. Kisvártatva Wanda csobbant egyet, míg mi Diával a hálóba keveredtünk. Többször jártam már nála, ennek tükrében ismerkedésnek nem mondanám a dolgot, inkább a szokásos módon estünk egymásnak. Diás csókok/csókcsata én közbe néhol bal kezemmel helyes kis pofiját fogtam, simogattam, néha tarkójánál megtámasztva, miközben vadul kalandoztak nyelveink egymás szájában. Nem felejtettem el nyakát sem nyalogatni, csókolgatni. Idővel szép lassan lefelé kezdtem haladni, szépséges melleivel, bimbóival foglalkozva, testét csókolgatva, puszilgatva, míg el nem értem legnemesebb testrészét. Élmény a lába között ténykedni, na persze nincs olyan porcikája, ahol nem élmény elidőzni. Szép s finom puncija van. Nyelvmozgásom félbeszakítva, megszakítva, mondván, hogy most ő jön, az én nemesebbik felem gondozásába kezdett. Nagy átéléssel, nyögdécseléssel dolgozott rajtam, mígnem Wanda e találkozó házigazdája is megjelent. „Meg sem vártatok?” Emlékeim szerint ezzel vagy ehhez hasonló kérdéssel köszöntött, üdvözölt minket hálójában. Összenevettünk Diával, s ezzel teljessé vált a hármasunk.

    Néhány pillanat erejéig egyszerre fuvoláztak rajtam, Dia a rudival, Wanda a zacsik nyalogatásával volt elfoglalva, míg én épp a csillagokat láttam jó értelemben. Ha jól rémlik Dia átadta a terepet a házigazdának és feljött hozzám csókolózni. Persze már előtte francia közben dörzsölgettem, ujjazgattam időközben nedvessé vált punciját. Kérésemre szép kecsesen a számra, arcomra települt Diácskával foglalkozhattam, míg Wanda Goldsága immáron a farkam s annak teljes területét birtokba vette s lelkesen bólogatott rajta. Kiélvezve a randi e kis epizódját, én gumit, Dia pedig az elsőség jogát kérte el, így először Diába „mártózhattam” meg farkammal. Sokan talán elcsépeltnek, vagy unalmasnak találják a misszit, de Diával nem az. Először szép lassan helyeztem belé majd smárolás közben néhány finomabb mozdulatot követve magasabb fordulatszámra kapcsoltam pont úgy, ahogyan mi ketten már összeszoktunk.
    Lelkesen és akkor még fáradhatatlanul járkáltam ki s be nedves puncijából közben persze egymás száját s nyelvét sem hanyagoltuk, eközben Wanda a fenekem simogatta s figyelte, ahogy tempósan kefélem a kolleginát. Irtó szexi helyzet, szituáció. Szorgalmasan ügyködsz egy szép csajon, míg a másik nem eltűnve és kiszállva a játékból figyeli, szemléli a történéseket. Természetesen nem szerettem volna, hogy sokáig „csak” néző legyen, így gumicsere után cseréltünk. Csókokkal indítottam s haladtam lefelé nem kifelejtve a nagy melleket sem leszánkózva W puncijáig. Itt is nyaldostam picit közben néha átnyúlkáltam a Gold asszonyság balján fekvő Diához is, de még kért egy kis pihit. D magára vállalva a gumihúzást került szemlélődő szerepkörbe, míg én W hölgyeményben kezdtem járatni farkam tempósabban, misszi pózban. Balomon egy szép nő, közben szintén egy szép nőben járok ki s be kevésbé halk, olykor hangosabb csattogások közepette. D kecsesen elterülve frissítőt szürcsölve s azzal kínálva, közben én munkálkodom. Kell ennél több, hogy az ember megkérdezze magától ez biztosan megtörténik? Lehet, csak álmodom és kómásan nyál csorgatva egy taxi hátsó ülésén döglök?
    Sikeresen el is fáradtam, így egy kis pihenőt kérve WG szájába kerültem, Dia pedig hol csókolózott velem, hol csekkolta kolléganője franciázását ezt megfűszerezve pedig néha lenyúlt masszírozni a golyókat. Kipihenve magam újra gumit kértem s kaptam és igen itt jött egy néhány másodperc rövidzárlat. Fogalmazzunk úgy, hogy a bőség zavara. Kis nevetgélés után megállapodtunk a folytatásban Arany Wanda kutyusba fordul és had szóljon. Lehetséges, hogy a fáradságot nem hevertem ki teljesen, mert nagy hirtelen még a lyukat sem találtam, de vendéglátónk egy pillanat alatt orvosolta a helyzetet, eközben én Diával smároltam természetesen nem elfelejtve két tökéletesen szép mellét s nyakát sem. Ha nem is lettem teljesen fitt, de keménységem visszatért, így tehát nem volt más hátra, mint előre. Szép, formás, nekem pucsított fenék, azt hiszem, erre mondják, hogy ziccer helyzet, így hát én ez esetben lyukra „futottam” a szó abszolúte pozitív és kellemes értelmében.
    DE…hoppá…mintha kettős látásom alakulna ki, míg én Arany kisasszonyba járatom a cerkám, tőlem balra egy másik irtó őrjítő és formás fenék kínálja fel magát. Nem is bírom ki, hogy ne tegyem rá bal kezem, hogy ne simogassam, és ne dugjam egyik ujjam a lucskos punciba. Szóval, míg az egyik punciba farkam járatom lendületesebben, addig a másikba ujjam járatom ki-be. Ja bőség zavara…csak kapkodtam a fejem ide-oda a két gyönyörű fenék láttán. De hát ugye nem úgy van az, mint tudjuk az ember a kisujját (ebben az esetben mutató ujját) nyújtja és már is több kell.:) Egy huszáros vágással már át is libbentem balra és egy gumicserét követően már Diában voltam kutyusba. Erőm fogytán volt, de még egy utolsó rohamot éreztem magamban. Meghúztam… mármint az utolsó fordulót (is) ezzel egyidejűleg Wandával csókolóztam, ám elért a vég, még nem az. Kifulladtam. Egy hosszabb pihenő következett koccintásokkal, nevetgélésekkel és a korábban rendelt pizza elfogyasztásával. Záróakkordként, már ha emlékeim nem csalnak W kezdett el a pajszerrel foglalkozni, míg D asszonyság velem vívott nyelvcsatát és a nyakammal foglalkozott, felsőtestem csókolta egy utolsó helycserével végül Dia szájában ért a vég, pontot téve egy fantasztikus találkozó végére. Az első hármasom végére. Kis pihenés ezt követően újabb koccintás és pizzázás majd szokás szerint Arany házigazdánk egy kis szeretetcsomaggal indított utamnak. Persze előtte illően elköszöntem a fentebb megénekelt két pajkos vadmacskától.:)
  • Elszámolás:

    Privát levelezés során, mit Wandával váltottam s ez által tudtam meg mi, merre és hány méter, e szerint amennyire csak lehet diszkréten elhelyezve. Nem került szóba. Megéri? Fentebb és lentebb is olvashatod, döntsd el kedves olvasó, szerinted?
  • Összkép:

    Két bitang jó nő, két nagy dumás, vagány iszonyatosan szerethető karakter , két olyan ember, akik külön is igazán izgalmasak és nagyszerű partnerek, na de így ketten együtt? Nem titok, egymással nem foglalkoznak. De bárki, aki meglátogatja őket s lebonyolít velük egy hármast… nem lesz hiányérzete. Nagyobb gondja lesz, hogy kapjon levegőt és bírja szuflával, mint hogy most vajon egymással is smárolnak például s ha nem miért nem? Olyan hangulatot teremt e két bestia, hogy garantáltan nem fogsz hiányérzettel távozni. Részemről, mintha két kolléganőm lenne vagy két jó ismerősöm, havernőm, akikhez felmentem elő karácsonyozni vagy egy unalmasabb céges karácsonyi buli után hozzájuk keveredtem, de egy koccintás és nevetgélés után elszabadult a pokol, naná, hogy jó értelemben. Hölgyeim, imádlak titeket!;) Folyt. köv. külön-külön, de akár hármasba is.:)
Happy Massage