• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette a telefont és meg is beszéltünk egy esti időpontot. Kislányos hangja nagyon megtetszett.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, aki autóval jön az is talál parkolóhelyet bőven. Bejutás egyszerű és diszkrét nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    Az előszoba nagyon kellemes hely tele mécsesekkel és illatos égőkkel, a fogadtatás is nagyon rendben volt. A baszoba közepén egy nagy matrac oldalakon tükrökkel és van egy szék a sarokban ahova letudtam tenni a dolgaimat. Ami nagyon tetszett hogy pont el lett találva a fényerő a szobában és az oldalsó tükrök is nagyon jól lettek pozicionálva. Fürdőszoba is nagyon kellemes gyertyafényekkel, sok tusfürdővel és száraz kilépővel van ellátva.
  • Lány külseje:

    Élőben sokkal szebb mint a képeken. Kis fekete átlátszó köntösben fogadott. Arányos testalkata van ott gömbölyödik ahol kell. Kellemes tapintású feszes popsi jellemzi és a szilikoncicik is valami eszméletlenek. Szereti magát erősen sminkelni és hatalmas műszempillát viselni, ami kicsit ilyen cicababás külsőt kölcsönöz neki.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs részt főleg beszélgetéssel, simogatással és szemből csúszkázással töltöttük el. Értelmes lány sokat mesélt magáról. Tükörben nagyon jó volt a kilátás és sokat szemeztünk is egymással. A randi első 25 percét így töltöttük el.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órára érkeztem zuhany után egyből fel is ajánlotta hogy kezdjünk a kényeztetéssel, de én inkább egy kis masszázst akartam kezdésnek ráhangolódásként. Csúszka után pár perces olajos lingam technikával vezette fel az egészet, majd rátért a franciára. Még fekve kezdtünk bele és tettem is a fejem alá egy kis párnát hogy jobb legyen a kilátás. Később átültem egy székre és ő velem szemben térdelve folytatta. Egy jó húsz percen keresztül kitartóan, minden kívánságomnak lelkesen eleget téve kényeztetett különböző technikákkal. Volt hogy mélyen bevette, volt h csak a makkot szopogatta vagy éppen nyalogatta, mintha csak fagyizna egy jót. Vége felé feldobtuk az egészet egy kis kebelszexszel és pár perc múlva megöntöztem a melleit. Segített letörölgetni. Mivel volt még húsz percünk felajánlottam neki hogy én is kényeztetném, amit kedvesen elfogadott. El is helyezkedtem a lábai között és a tanácsaira figyelve nekiláttam.Néha rászorított a kezemre és említette hogy milyen jól esik neki, de szerintem a csúcsra nem jutott el.
  • Elszámolás:

    Randi végén rendeztem, ő meg sem említette teljes volt a bizalom.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, könnyen egymásra tudtunk hangolódni. Szívesen meglátogatnám máskor is ha úgy alakul.
Happy Massage