• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbálkoztam és első nekifutásra sikerrel jártam. Még csak néhány alkalommal jártam nála, de úgy tűnik már elmentette a számomat. Rohanásban voltam, így gyors és lényegre törő volt az egyeztetés. Nyugtázta, hogy vár munka után én meg nyugtáztam, hogy az az este se lesz rossz valószínűleg. Használja a VTR-t is, de néhány órán belüli időpont esetében kis eséllyel fogunk tőle időben visszajelzést kapni.
  • Megközelítés:

    Kelenföldi pályaudvar közelében. Normál esetben pipálhatnánk a pontot azzal, hogy bármilyen járművel könnyen/egyszerűen elérhető, jelen esetben viszont hasznosnak tartom megemlíteni, hogy a kelenföldi illetve a Fehérvári úti építkezések miatt is célszerű rendesen rátartani a navigáció által jelzett menetidőkre. Én mindig kocsival járok hozzá, a parkolás is igényel néha egy kis plusz időt , panelházas övezet lévén du. 5 után már kezdenek megtelni a parkolóhelyek.
  • Helyszín:

    Tizenöt emeletes panel tizenikszedik emelete, lépcsőház ajtóban tessenek szívesek lenni figyelni a házon belüli iránymutatásra, különben bajos lehet megtalálni a kecót. Egy méhecske minden esetre segíthet ebben...;). A liftek nincsenek túl jó állapotban, nagyon lassúak és velük közlekedve mindig az motoszkál a fejemben, hogy még aznap be fogok ragadni valamelyikbe, de eddig egyelőre nem történt ilyen probléma, mert ha nyögve és lassan is, de mégiscsak teszik a dolgukat. A kecó viszont tökéletesen megfelel mindenféle buja ötlet megvalósításához. Teljes a berendezése, tökéletes tisztaság van és nem fogjátok elhinni, de még illatmentes tusfürfdő is (100 lányból talán 2-3 nál van ez ugyanígy...
  • Lány külseje:

    Igazi MILF, nagyon komoly erotikus kisugárzással, huncutságot tükröző szemekkel. Nem mai csirke, de igazán jól tartja magát, minden testrésze ott és úgy kerekedik ahogy kell. Finom bőre és nem csak ránézésre feszes domborulatai vannak. Ha ismeretlenül összefutnék vele valamelyik szupermarketben, akkor igen nagy eséllyel tennék néhány kört a környezetében, h felmérjem a részleteket, ha viszont a szomszédban lakna, akkor valószínűleg meg is próbáltam volna már becserkészni. Szerintem sokunk álmodott már egy huncut, sexy, kikapós szomszédasszonnyal, akinek a tekintetétől is feláll a cerka és ráadásul ő maga is keresi az alkalmat arra, hogy egy kiadós kufirccal dobja fel a napját. Ha igen a válasz, akkor erősen javaslom a látogatást. Ezúttal meglehetősen hiányos öltözetben fogadott, de a kért combfix nem maradt el. Még cipő volt rajtam de már hozzám bújt, kedvesen huncut módon érdeklődött az előző randi óta eltelt időről. Fontosnak éreztem az ikreket is csókkal üdvözölni, ezért kiszabaditottam őket. A bimbik lelkesen reagáltak, itt vagy 2 percre elakadt a társalgás, mert nem volt kedvem abbahagyni, de aztán erőt vettem magamon és lecsapattam az út porát.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve az ágyon találtam rá. Elkezdtem kiszabadítani a bugyijából, ami kicsit sem volt ellenére, készséges közreműködésével az is gyorsan lekerült, valószínűleg azért is mert időközben már elárultam neki, hogy bevetném a nyelvemet odalent is. Brenda nagyon szereti, ha nyalják, gyorsan és jól nedvesedett ezúttal is, közben visszafogottan malac szavakban is érkezett tőle a visszajelzés. Tudja már, h szeretem ezt és szerintem neki is bejön. Harmadik találkánk volt ez, de már úgy működünk együtt, mintha minden nap ezt csinálnánk és ezt kívánnánk évek óta. Meg sem álltam amíg el nem élvezett. Istenien felhúzott ez az előjáték. Egyszerre mozdultunk anélkül, hogy megbeszéltük volna, a farkam a szájára, a szája pedig úgy tűnt, h a farkamra vágyott, így másodperceken belül az ajkai között volt a makkom. Mindenféle sallang nélküli, mégis perfekt franciát kaptam. Egyszerűen minden paraméterében pont olyat amit szeretek. Fogalmam sincs, hogy érez rá, de tényleg nem tudtam volna jobbat specifikálni. Nem akartam még elsütni a patront ezért gumit kértem aztán meg azt, hogy válasszon pózt. Kutyus lett belőle. Mögé térdeltem az ágyon, aztán egy mozdulattal betettem a szerszámot. Mély sóhaj és kéjes nyögés volt a reakció. Két kézzel elkaptam a derekát és nem keményen, de azért határozottan elkezdtem kefélni a szépasszonyt. Visszajelzései nyugtázták, h megint teljesen egybeestek az elképzeléseink. Kis idő múlva kértem, hogy hasaljon le, h átmehessünk oroszlánba. Igazából talán ez a leginkább nekünk való póz. Akadálytalanul siklott a farkam ki-be és az intenzívebb sóhajok alapján adódott a következtetés, hogy ezt a figurát máskor is érdemes lesz itt beletenni a programba... Percekig toltuk így, ebben a szakaszban szünetelt a csevegés. Nagyon jó volt, de egy idő után nem kerültem közelebb a foglalkozás céljához, pontosabban úgy éreztem, h jóval hosszabb a hátralévő út mint ami a fél órára szabott időbe még kényelmesen belefért volna. Ki szálltam tehát és visszatértünk a franciához. Kézzel kicsit rágyorsítottam miközben Brendus a makkot szoptat, aztán egyszer csak elszálltam, a termést Brendus szájába pumpálva. Nem kapkodott, de viszonylag hamar távozott és a mosdókagylóba száműzte az utódokat.
  • Elszámolás:

    Szeptemberben volt egy, az órás lehetőséget érintő korrekció. A bokréta mérete prémium szegmens sávjában átlagosnak számít, de amit kapunk az arányos szerintem. Részemről minden esetre OK. A teljes spektrumot nézve a felső szegmensbe tartozik, így az Ajándék mértéke mezőben ennek megfelelően választottam.
  • Összkép:

    Mivel feljebb írtam már, h időnként visszatérek hozzá, biztos nem meglepő, ha itt is azt írom, h teljesen pozitív a képem róla. Igazi Nő aki szereti és élvezi is a szexet, kiváló partner az oldott hangulatú, tartalmas kufircolásokhoz. Kiemelkedő a szexkultúrája és fontos számára, h elégedett legyen mindenki a randi végén. Szerintem abszolút ajánlott kategória, legfőképp azoknak akik a BF felé konvergáló élményt hajkurásszák.
Happy Massage