• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem fel Timit, könnyen ment az egyeztetés. Megbeszéltük, hogy a randi előtt fél órával még csörgök és akkor a pontos címet megadja. És így is volt, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyen megközelíthető helyen volt a randink, árpád hídtól 5percre! Én bkv-val mentem mert nagyon közel lakom, de autóval is könnyen megközelíthető, es ahogy én láttam elég sok parkoló hely van a környéken, de úgy láttam fizetős.
  • Helyszín:

    Őszintén nem a lakással foglalkoztam a legtöbbet :) de belépve egy kellemes hangulat fogott el ezt be kell valljam. Egy egyszerű kis lakás a célnak tökéletesen megfelel. Teljesen higiénikus és tiszta fürdő is a célnak tökéletes.
  • Lány külseje:

    Timi külseje teljesen a majdnem teljesen olyan mint a képeken. Talán egy icipicit vékonyítja a kamera de ez nekem élőben kimondottan egy pozitív csalódásnak felelt meg! Imádtam a testét. De hát a szemüveg az pedig az egyik legnagyobb gyengém...:)
  • Action:

    Timihez megérkezve le tettem a kabátom és ő be invitált a szobába, egy köntös volt ekkor rajta. Ott elkezdtünk beszélgetni és mint kiderült régebben már jártam nála és Ő emlékezett is rám ez nagyon pozitív volt számomra. Pár mondat után zuhanyozni indultam.
    Zuhany után vissza a szobába, Timi is el sietett frissíteni magán és vissza jövet már csak egy tanga volt rajta. Ezzel már beindította nálam a dolgokat az ágyra ültünk laza beszélgetést csókok váltották fel elkezdtem kitenyésztetni a testét és már alig vártam hogy örömet okozzak neki. Kértem vegye le azt a falatnyi kis bugyit és bele is kezdtem amit úgy éreztem élvezett de csúcsra jutattni nem sikerült talán ha tovább foglalkoztam volna vele, de emlékezetem fergeteges francia tudására és már alig vártam hogy hogy ő is kezelésbe és szájba vegye a dolgokat..Hát jól emlékezetem! Isteni franciája van, és mikor közben a szemüveg mögül rád néz! Isteni. Alapos lecke utan gumit kértem és ő rám ült, és először finoman majd egyre vadabbul lovagolni kezdett majd én is hol aktívabban hol passzívabban élveztem csodás testét , éreztem hogy.mar nem sokáig birom ezért póz cserét kertem miszibe ahol folytatva a dolgokat végem is lett.
    Egy kis pihenős beszélgetés és frissítő után ujra egymásra kezdtünk hangolódni újabb védelmet kértem de az első menet annyira ki készített ,hogy éreztem a masodikra nincs már sok esély ezért kertem franciával végezzen ki aminek Timi eleget is tett hosszasan hol érzékien hol vadul csinálta kértem hagy menjek az arcára Timi egyből jelezte is hogy rendben. Hosszas lecke után végem is lett, akkorát élveztem mint már nagyon nagyon régen! Maradt még 5 percünk amit beszélgetéssel töltöttünk, aztán öltöztem el köszöntem tőle és el jöttem!
  • Elszámolás:

    Elszámolásra az elején került sor. Telefonon megbeszéltük! Extrát nem kértem. Teljesen korrekt!
  • Összkép:

    Számomra ez a masodik randi volt és mint az elsőnél hiába nem most volt, tökéletesen elégedetten távoztam. Timi egy nagyon cuki imádni való kis csaj, szerintem mindenki aki teheti szánjon rá egy órát,csak ajánlani tudom!
Happy Massage