• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szabi drága
    Köszönöm ezt a tartalmas kis beszámolót, nekem nagyon átjött :) kellemes ünnepeket :) csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Zaya-t kedden, egy jövőhét szombati időpont reményében. Nem vette fel, ezért írtam egy sms-t, amiben vázoltam, hogy mi a manót szeretnék. Egy óra múlva visszacsörgött, hogy hívhatom. Így is lett és a tervezett helyett - rendhagyó módon - az 50. hét vasárnapjára sikerült megbeszélnünk egy, egy órás találkozót. Szombat késő délután kaptam meg a pontos címet - egy válasz sms formájában - , ahonnan további infókat kapok, ha oda értem. Tök izgi! Itt az oldalon is írtam neki, mivel nincs VTR-je, de szerettem volna bizalom gerjesztő lenni.
  • Megközelítés:

    Aki a tömegelést részesíti előnyben, annak az M3 metrót javaslom és a Klinikák megállótól tíz perc séta. Aki villamossal érkezne, az a Mester- vagy a Haller utcai választékból szemezhet. A kocsival érkezők készüljenek apróval és idővel a helykeresésre - de gondolom már megszokták. Zaya segít a figyelmetleneknek - és a Google Maps nem ismerőinek - a kapu pontos megtalálásában.
  • Helyszín:

    Számomra is meglepő módon a 9. kerület legszebb arcát mutatja azon a környéken, amin keresztül vezetett az utam. Még jó, hogy gyalog mentem, mert volt módom megnézni az új hatású és felújított házakat, kisebb parkokat, amelyek rendkívül barátságossá teszik ezt az egykor rossz hírű környéket. Zaya rendelője is egy ilyen barátságos, új házban van. Ennek megfelelően, egy olyan lakásba érkeztem, amelyben én is el tudnám képzelni az életem és szeretnék ide haza járni. A lakásban a "föld-színek" az uralkodóak, de az ágy kívül keretes - kemény matraccal - , ezért a sípcsontra vigyázni!
  • Lány külseje:

    Aki a hirdetésben szereplő képek miatt dönt Zaya meglátogatása mellett, az nem fog csalódni. Az arca szimmetrikus, nyúlánk, szép szemekkel és egyenes, "háromszög" orral, valamint természetesen telt ajkakkal. A teste tetovált - de csak a bal karján összefüggően. Mindegyiknek története van és nekem tetszettek. Zaya fehérneműben fogadott, amit nagyon barátságos gesztusnak tekintettem. Az értékelés végén a "retusált képpel hirdet" megjelölést fogom választani, de csak azért, mert a tetoválások vannak láthatatlanná téve, de Zaya teste valódi a fotókon!
  • Action:

    Mivel "Listerin-es szájjal" érkeztem, már a nappaliban csókolóztunk, ami után felvetődött bennem, hogy az ajkai is fel vannak töltve. A cicikkel ellentétben ez nem igaz, de nagyon jó volt csókolni a dús ajkakat. Ölelésre invitálta a kesztyű ellenére is hideg kezeim, illetve a fürdőbeli eligazításomkor megsimogatta a már éledező szerszámom.
    Az ágy szélén ülve várt és én elé térdelve, ölelni, csókolni kezdtem. Engem is meglepő ügyességgel kapcsoltam ki a melltartóját, és tettem szabaddá a tartóra egyáltalán nem szoruló kebleket. A mellbimbói minimál-udvarosak és gumicukor sűrűségűek. Határozottam tudtam szívogatni őket, mert Zaya - hozzám hasonlatosan -magas ingerküszöbbel rendelkezik ezen a téren. A bugyijától együttes erővel szabadultunk meg, és én fölé is kerekedtem, egy fordított 69-ben - bár nézőpont kérdése, hogy kinek mit jelent a fordított.
    Azonban hamarosan a megszokott 69-be fordultunk és miközben a feszes, kis ajkas puncit nyaltam, éreztem, hogy Zaya egyre határozottabban és mélyebben tünteti el magában a már "fasz" jelzőt kiérdemlőre duzzadt férfiasságom - ráadásul kéz nélkül! Nagyon lekötött Zaya puncijának, gátjának és popsi lyukának a kinyalása, de nemcsak érezni, hanem látni is szerettem volna ezt a szopást, ha már én adtam hozzá az alapanyagot. Ezért Zaya a lábaim közé telepedett és én párnákkal a fejem alatt moziztam a farkam kényeztetését. Vendéglátóm nyugodt ütemben, de tövig kapta be a répám, közben aranyos nyögdécseléseket hallatva.
    Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon, hol a mellkasomon támaszkodva használta dildónak az eresemet, nem kicsit hatásvadász módon összepréselve a melleit a felkarjaival a mellkasomon támaszkodás során. A csúcs - az egyik - a farokba guggolós dugás volt. Kevés lány guggol bele, és még kevesebb bírja szuflával a kitartó mozgást. De én is akartam mozogni és magamra vonva a sportos, izmos testet, csípőből mozogva gyors dugással "válaszoltam" eddigi testkommunikációjára. Kértem, hogy harapjon nyakon - amit először óvatosabb, majd határozott szájmunkával teljesített.
    Mivel szeretem látni, ahogy a farkam jár a punciban, egy elölről dugást javasoltam, amit tett is követett és már sasolhattam is a kemény ciciket, az izmos hasat és a csupasz punciban el-el tűnő farkam. Zaya a mellbimbóim kezdte simogatni, fogdosni, izgatni. Arra kértem zihálva, hogy csípje-tekerje meg őket. Ebbe is mindent bele adott és az élvezés és a fájdalom valami különös, jóleső elegyet alkotva öntött el.
    A gumitól megszabadított és beszélgettünk, miközben édességgel kínált és mesélt a tetoválásairól, önmagáról. Felajánlott egy hátmasszázst, amit örömmel fogadtam a regenerálódásom alatt. Nem számítottam arra, hogy egy kifejezetten erős és jó masszírozást kapok! Igazán jól esett, pedig csak ösztönből jött.
    Amikor a krémet már beszívta a hátam, megfordultam, Zaya pedig az ismét éledező kukim simogatásába kezdett. Pont ellentétes skálán tartózkodik ez az érintés, mint a mellbimbóim tekergetése. Zaya-nak nem csak ereje van, hanem körültekintően tudja szabályozni is azt! A kezére síkosítót kent és elkezdte lassan verni a farkam, amíg én a fölöttem térdelő izmos, kemény húsú combjait simogattam, markolásztam. Nagyon izgalmas volt egymás tekintetében elmerülni ebben a pajzán szituációban. Nagyon szerettem volna, ha még szopogat egy kicsit, amit örömmel meg is tett.
    Mivel nincs NFVSZ, ezért az ágy mellé álltam és a golyóim szopogatása közben vertem a farkam, amíg a nagy pillanat közeledtére figyelmeztetve őt, a kebleit kínálta fel a végtermékeknek.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondott feltételeknek megfelelően rendeztük a szeánsz végén. Nekem nagyon megérte. Azt hiszem, közösségünk pesti átlagnak hívja.
  • Összkép:

    Lássuk csak! Egy szálkás, tetovált, fiatal hölggyel szexelhettem - nem alap fokon - , kaptam egy jól eső masszázst, megkínált egy kávés bonbonnal, egy nagyon szép lakásban. Én mindenkinek ilyen vasárnapokat kívánok!
Happy Massage