• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága M3536!:))

    Köszönöm szépen,hogy időt energiát nem sajnálva frissiben megörökítetted,és papírra vetetted a randink forgató könyvét!:)))
    Sajnos nem mindig tudom azonnal felvenni a telefont,maximum akkor ha masszázs közben is felveszem,bár annak az aktuális páciens nem örülne túlzottan...P

    Viccből azért leírom aznap többen is húslevest főztek a házban,tél van,jó esik az ember fiának..P

    Örülök,hogy jól érezted magad,én is teljesen kikapcsoltam veled,parádésan beszélgettünk,sőt most nem is én voltam a nagy szószátyár..)
    A masszázsba beleadtam tudásom legjavát,köszönöm a leveledet,amiben beszámoltál a jótékony utó hatásról is..;)

    Várlak vissza szeretettel,és megkínállak húslevessel...)))

    További szép napot neked és Kellemes Ünnepeket kívánok Neked!:)

    puszillak

    SW

  • Egyeztetés:

    Tegnap próbáltam először hívni, de akkor nem vette fel. Ma délelőtt viszont pár csörgés után, szinte azonnal. Később elmondta, hogy akkor kelt és még éppen egy bögre kávét szorongatott, de ez nem hallatszott a hangján. Kedvesen és érthetően tájékoztatott a lehetőségekről. Tökéletesen megfelelt neki az időpont amit javasoltam, mindössze azért toltuk el fél órával a találkozót, hogy a hirtelen lehullott hó ellenére is kényelmesen oda tudják érni időben. Nekem később már dolgom volt, de így még pont jól beleillett a programomba a találkozó.
  • Megközelítés:

    Újpest festői panelrengetegében volt a randi. Autóval mentem, a GPS simán belőtte a pontos címet. Bőven volt parkolóhely, ami egyébként ingyenes is.
  • Helyszín:

    Tiszta lépcsőház, tiszta lift, folyosók. A liftben finom húsleves illat terjengett. A lakás szépen berendezett tiszta. A fürdőre sem lehet panasz. Hatalmas sarokkád, habár Wasabi szerint nem olyan nagy. Lehet, hogy a pici fürdőben tűnt annyira nagynak.
  • Lány külseje:

    Sweet Wasabi... Nomen est omen. Édes is volt és egyúttal csípős is, de nekem összességében nagyon bejött a stílusa. Humoros, intelligens, dögös, klasszikus MILF. Egy nagyon rövid sortban fogadott plusz egy felsőben, meg egy magassarkúban, amitől aztán gyorsan megszabadult.
  • Erotikus masszázs:

    Gyorsan átbeszéltük, hogy mi lesz a program, aztán irány a fürdő. Zuhanyzás közben is ott állt az ajtóban és beszélgettünk. Miután visszatértünk a szobába, hasra feküdtem az ágyon, és kezdődhetett a program. Erős masszázst kértem, Wasabi vissza is kérdezett, hogy biztos-e, mert hogy az lehet, hogy néha fájni fog. De alapvetően ezért mentem. Mármint nem azért, hogy fájjon :D hanem hogy teljesen beállt nyakam és hátam kapjon egy jó kis masszázst.

    Meg is kaptam. Néha felszisszentem, amikor egy-egy pillanatra belenyilallt, az a jóleső fájdalom volt, amikor pontosan tudtam, hogy összességében jót tesz velem.

    Közben beszélgettünk mindenféléről. Család, gyerekkor, munka. Szerintem nagyon fesztelenül elcsevegtünk, én legalábbis jól éreztem magam.
  • Levezetés:

    Miután a hátamra fordultam Wasabi megszabadult a felsőtől és a melltartótól. Bekent valamilyen eper illatú olajjal és jött a csúszka, a kézi levezetés, plusz a natúr francia kombinációja. Alapvetően igazi pornós francia lett volna, de a masszázs alatti beszélgetés miatt számomra mégis volt egy erős barátnő feelingje. Kicsit össze is zavarta a koncentrációmat. A lényeg, hogy a happy finish-hez nekem még több idő, vagy talán egy kis szex kellett volna, de mivel az elsőből egy kicsit amúgy is kifutottunk, a második meg eleve nem opció Wasabinál, így aztán abbahagytuk a programot és mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Mivel most találkoztunk először, az elején rendeztük csokrot. Az asztalra tettem, meg akkor is ott volt, amikor eljöttem. Extrával együtt több, mint az átlag, de abszolút, 110%-osan megérte.
  • Összkép:

    Szexi, intelligens, érett nő, aki nagyon jól átmasszírozott, utána pedig profin kényeztetett. Ha egy kicsit jobban össze lettünk volna szokva, akkor a vége is tökéletesen sikerül, úgyhogy egyértelműen van okom visszatérni hozzá. ;)

    Viszont mivel ezúttal főleg a masszázs miatt mentem így is maximálisan elégedetten távoztam.

    Örültem, Édes Wasabi! :)
Happy Massage