• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem vette fel, de visszacsörgött és másnapra megbeszéltünk egy találkozót.
    Következő nap SMS-ben még kicsit masszíroztunk az időponton, de ment minden flottul és gördülékenyen. Végig nagyon természetes, közvetlen és segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedve, 1-es villamossal mentem, szinte bárhonnan könnyedén megközelíthető. Árpád-híd – Béke tér környéke így senki számára nem lehet gond az odajutás.
  • Helyszín:

    Új építésű többemeletes épület. Bejutáskor érdemes figyelni Rami útmutatásaira, mert van 1-2 kanyar a lakásajtóig.
    A kecó tágas, igényes minden szempontból megfelelő a célnak. Az akció szoba nagy részét egy méretes, jó minőségű ágy foglalja el, hasznos kis párnácskákkal, és egy hatalmas tükörrel.
    A fürdőszobában is minden rendben, 6-8 féle tusfürdő, szájvíz, szárazkilépő.
    Ja, és minden működik !
  • Lány külseje:

    Ramit kifejezetten jó alakkal és helyes pofival áldotta meg a Kaporszakállú. Ívelt vékony derék, lapos has, és féfitenyérbe pontosan bepasszoló popókkal büszkélkedhet. Odafigyel ezekre az adományokra, mert rendszeres edzéssel tartja magát top formában.
    Hibátlan, selymes, finom tapintású bőre van. Érzékien hegyes, tenyérbe illő, természetes cicik a kisebb típusból, és vitathatalanul pest megye egyik legszebb puncija, finoman, gusztusosan csíkra borotválva.
    A női arc, és szemfestési praktikákat nem igazán alkalmazza, de így is nagyon helyes a hosszú, dögösen csajos, sötétbarna „seggig érő” hajával.
    Popsiját és derekát ékszerként hordja. :)
  • Action:

    Tanga melltartó együttesben fogadott. Jellemző rá, hogy teljesen természetes közeg számára a meztelenség, és imádja ha a férfiak gúvadt szemekkel bámulják. Nagyon kacér teremtés, beszéd közben jön-megy, kis terpeszben megáll az ablak előtt, úgy csinál, mintha valami érdekes dolog lenne ott, kicsit lábújjhegyre áll, bepúcsít, és tudom, hogy tudja, hogy majd kiesik a szemem. Megfordúl, élvezi a megnyúlt arcom látványát, persze ekkor már nem csak az arcom nyúlt meg.

    Rövid csevej, ahol megállapította, hogy nem lett több hajam a 2,5 fél évvel ezelőtti találkozónk óta, én pedig megállapítottam, hogy sportosabb lett az eltellt idő alatt.
    Zuhanyzás után, kicsit megfogdostuk egymást, simogatás, kis csókok, majd határozottan az ágyra, a hátamra parancsolt, és egy kis bemelegítő szopást javasolt. Örültem neki, mert pont én is erre gondoltam.

    Ennél a pontnál egy kicsit el kell időzni, mert itt óriási fejlődés történt az emlékeimhez képest. Rendesen kezelésbe veszi a brahnert, és mindenféle módon kényeztet. Jól ráfog az ajkaival és érzed ahogy szorosan csúszik ki-be, aztán indít egészen a zacsi alól, és vigignyal egész a makkik, ahol fürge kis nyelvével elidőz egy darabig. Ezt ismétli jópárszor, aztán marokra fog a tövénél és a kilógó részt szopja, de úgy rendesen. Ez nem alibi furulyázás, belead mindent, közben időnként kicsit csúfondárosan belenéz a szemembe, és kész vagyok tőle.

    Aztán felálltam az ágyra és folytattuk a tükör előtt, de ekkor már új elemként a csípőmet is megfogta, és úgy tolta rá magát a rúdra. Még a szemem is könnybe lábadt tőle.
    KF következett, és itt végre én is kimalackodhadtam magam. Úgy éreztem ezt a punikát hetekig bírnám nyalni, de dacára a lelkesedésemnek, sajnos nagy eredményekről nem tudok beszámolni.

    A gumit szájjal söndörítette fel, majd síkosító nélkül, szép akkurátusan beleültve meglovagolt. Közben mindketten sasoltuk a tükröt, nagyon jó kis pornós jelenet volt.
    Idő múlva átkérezkedtem misszibe, hogy egy lassú alapos kezdés után, egy enyhén huszáros rohammal végem is legyen.

    Egy -két percig feküdtem rajta, fújtatva, és nagyon jól esett, ahogy közben végig átölelve tartott.

    A hátralévő időben beszélgettünk egy jót, közben Rami megkínált még egy nagy pohár üdítővel is. A jó dugást egy jó kis beszélgetéssel zártuk le, és még egy rövid zuhanyzás is belefért. Mindeközben egész idő alatt szórakoztatott ez a cserfes kis boszorkány.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, azért nem írom, hogy új pesti átlag, mert van már még újabb is. Elején rendeztem, nem kérte, de így éreztem helyesnek.
  • Összkép:

    Rami egy kissé szangvinikus földre szállt anygyal, de mindezt profin kezeli :)
    Nagyon kedvemrevaló természetessége, és természetes szépsége. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra látjuk egymást.
    Persze csak akkor, ha Ő is úgy akarja.
Happy Massage