• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Kedves “Sanyi”!
    Köszönöm a kedves beszámolódat. Emlékszem a randinkra. De lenne néhány hozzáfűzni valóm.
    Kezdjük ott, hogy a telefont addig nyomkodtam, amíg zenét kapcsoltam, hogy oldjam az érezhető feszültségedet. Majd utána leültem melléd az ágyra, és próbáltam kommunikációval tovább oldani a feszkót. Te rám sem tudtál nézni, csak zavarodottan vihogni. Azzal magyaráztad, hogy zavarban vagy, mivel inkabb masszőz csajokhoz jársz, mint partnerekhez. Mondtam, hogy ezt teljesen megértem, igyekszem azt a barátnős feelinget átadni.
    Benned sok kedvesség nem volt. Te hozzám semmilyen formában nem értél, csupán engem szopattál olyan pózban, hogy a derekam majd’ ketté tört. Aktus során is folytattad a zavarodott nevetgélésedet, rám nézni továbbra sem tudtál. Arról nem tehetek, hogy a testi adottságaid miatt alig bírtam szemből rád ülni, és hátulról is nehézkesen ment a dolog a kis hasitasi illetve nem túl méretes varázspálca miatt.
    Nem voltam se életunt, se fáradt, csak a végére már fájtak a lábaim a feszítő paci póz miatt, illetve az állandó zavart nevetgélés is már kezdett lehangoló lenni.
    Próbáltam minél kedvesebben hozzád állni, a szexet kívánni, ami úgy nem egyszerű, ha totál egyoldalú az előjáték.. Jah, és idézlek: “Kijöttem a gyakorlatból.” :)
    Véleményem szerint inkább maradj a masszázslányoknál, de persze ez a Te dolgod. :)

  • Egyeztetés:

    Előző nap reggel beszéltünk telefonon. Elsőre felvette és meg is beszéltük az időpontot. Korrektül elmondott mindent. Hangja és a stílusa nagyon megtetszett.
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam, tömegközlekedéssel elég jól megközelíthető, parkolóhely is akad bőven. Bejutás egyszerű és diszkrét, nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    Ajtónyitás után egy keskeny folyosóra kerültem, amelyből két szoba és a fürdő nyílik. A baszoba tágas kényelmes ággyal és oldalt tükörrel. Szék is van ahova letudtam tenni a ruháimat. Fürdőszoba nagyon szép és igényes, száraz kilépővel és rengeteg tusfürdővel van felszerelve.
  • Lány külseje:

    Csinos fiatal lány formás popsival és tenyérbe illő mellekkel. Arca is szép, de amivel igazán megfogott a csodálatos feneke és a hosszú combjai. Jobb, mint a képeken nem fog csalódni senki.
  • Action:

    Zuhany után egy tíz perces beszélgetéssel indítottunk, mert eléggé feszült és izgatott voltam. Sajnos egy ideje nem voltam ilyen randin és ez meg is látszott. Utána megkértem hogy vegye le a ruháit és egy kicsit magamra fektettem és így folytattuk a beszélgetést. Majd megkértem hogy kényeztessen egy kicsit az ajkaival, amit készségesen meg is tett. Lágyan barátnősen csinálta, főleg a makkot kényeztette. Mikor elértem a kellő keménységet felszerszámozott és pacizott egy kicsit, majd kutyapózban folytattuk. Hátulról éreztem először igazán hogy mennyire szűk és a látvány is valami fenséges volt. Tíz perc után tele is lőttem a gumit. Segített rendbe rakni magam majd a combomra ültettem és beszélgetéssel ütöttük el az időt. Próbálkoztunk még egy második menettel is ,de annyira elpuhultam és már az idő is szűkében volt hogy ezt inkább hagytuk. Felöltöztem két puszi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Felöltözés után rendeztem a szokásos órás átlagot. Én hoztam szóba ő rá se kérdezett.
  • Összkép:

    Alapvetően nagyon jól éreztem magam, kedves volt és készséges, tervezem hogy újra meglátogatom. De voltak apróságok, amelyek kicsit árnyalják az összképet. A randi legelején elég sokat nyomkodta a telefonját, ami engem kicsit zavart. Beszélgetés közben elmondta hogy végig dolgozta a hetet és elég fáradt is emiatt. Együttlét alatt párszor azt éreztem mintha máshol járnának a gondolatai. Összegezve az az érzésem hogy kicsit túlvállalta magát mostanában és hiányzott nekem a fiatal lányok frissessége és játékossága, amelyet korábbi kalandjaim során megkaptam.
Happy Massage