• Vera

  • Beküldte:
  • Vera reagálása

    Kedves!
    Köszönöm az èrtékelésed! Nagyon örülök, hogy jól érezted Magad:) nekem is öröm volt Veled lenni!
    Mint mondtam is, bármikor szeretettel várlak vissza! Csókollak addig is!

  • Egyeztetés:

    Néhány nappal korábban hívtam fel, egyből felvette, minden kérdésemre kedvesen válaszolt.
  • Megközelítés:

    III. kerület, Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől pár perc séta, bejárat a Szentendrei úttal párhuzamos parkoló felől található. Filatorigát HÉV megállótól - zebrás átkeléssel együtt - kb. 8-10 perc séta.
  • Helyszín:

    Panelház, sokadik emeletén levő lakás (lifttől pár lépés); szomszédban más is rendel, de vendéglátómon kívül nem találkoztam senki mással. Szoba és fürdő is rendben van, rendes törülközővel, elég tusfürdővel, szájvízzel.
  • Lány külseje:

    A képek Leónkát mutatják, helyes arcú, megfelelő idomokkal, jó formákkal rendelkező, csinos és selymes bőrű nő, amit bárhol jó tapizni, markolni.
  • Action:

    Érkezésem, majd cipő és kabát levétel után kedvesen a szobába vezetett, ahol miután megkínált itallal (vizet kértem) hamar jóleső, finom csókolózásba bonyolódtunk. Mivel igényeim már telefonban megbeszéltük, én sem, ő sem hozta szóba. Fürdés után a csókolózást, simogatást folytattuk állva, majd ahogy az ezredes harcra kész lett, Leónka kezdte szájjal kényeztetni, egészen torkáig engedve (először mondta, hogy méretem miatt nem biztos, hogy egyszerű, de nem volt gond). Oldalt tükörben követhettem az élményt. Kényszerfrancia keretében közepes intenzitással toltam farkam a szájába, Leónkának semmi gondja nem volt vele. Mivel az első ilyen alkalmam volt általában is, picit ugyan lassítottam, ám hagytam, hogy csúcsra jussak, az eredmény vendéglátóm szájában el is tűnt.
    A folytatásban az ágyra feküdve csókolóztunk, majd én kezdtem Leónka testét csókolni, majd finom punciját szájjal kényeztetni, mígnem remegések futották át testét és érzésem szerint ő is csúcsra nem jutott. Beszélgettünk még az élet dolgairól, miközben egymás simogattuk, csókoltuk. Végig nagyon kedves, tipikus barátnős volt.
    69-be fordulva folytattuk az actiont, majd miután ismét folytatásra készen álltam, Leónka szájjal felhelyezte a védőfelszerelést és kértem, lovagoljon rajtam. Így folytattuk, míg időm le nem járt. Csúcsra ugyan már nem jutottam, de semmi hiányérzetem nem maradt.
  • Elszámolás:

    Leónka ugyan nem kérte, ám mivel így érzem helyesnek, egyből a komódra / szekrény tetejére tettem.
  • Összkép:

    A Leónkával töltött idő kifejezetten kellemes. Amit korábbi beszámolók alapján reméltem, én is azt kaptam: neki is jól esik a simogatás, csókolózás (imádnivaló a csókja), kényeztetés, másfelől a vendég jutalma barátnős feeling, kedvesség, odaadás, és jó szex.
    Kifejezetten a torkos, orális élmények jelentették látogatásom fő célját: kellemesen teljesült is, ahogy a folytatás is élvezetes volt.
    Szexuálisan is, viselkedésileg is jó élmény volt, biztosan visszatérek még. Köszönöm az élményt, Leónka !
Happy Massage