• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bő két év kihagyás után egy vasárnap délután, hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy kihasználom a hétfő délutáni szabadidőmet és ehhez partnert keresek. Szerettem volna gyorsan és biztosan lefixálni a dolgot. Kizárólag a “most online” szűrőt x-elve kerültem Amy adatlapjára. Azt és pár beszámolót átfutva már pötyögtem is neki az üzenetet a javasolt időponttal. Innentől kezdve gyorsan leszerveztük a randit, amit VTR-en meg is erősítettem. Másnap délre még ígértem egy hívást a részletek pontosítása végett.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolás sima ügy és ingyenes. Street view-n még lecsekkoltam előtte, a VTR-en megadott cím teljesen pontos.
  • Helyszín:

    Társasház dupla beengedéssel, de Amy végig navigál telefonon. Egy lelket nem láttam környéken, gondolom a szorgalmas lakók dolgozni voltak a hétköznap délutáni órára való tekintettel.
    A lakás tiszta rendezett. A fürdőben minden szükséges megvan. ( a kilépőfetisiszták számára talán fontos lehet, hogy a zuhanyfüggöny hiányát gumi kilépővel és azonnali feltörléssel kompenzálja)
    A baszoba nem túl nagy a franciaágy normál méretű. Ruháknak van szobainas. Az ajtó mellett bárszék.
  • Lány külseje:

    Korrekt képek vannak a hirdetésben ahol arc ugyan nem látszik, de a többi porcikájához viszonyítva nem disszonáns az élmény.
    Fürkésző tekintete van. Olyan “kacér szomszédasszony” típus :-)
  • Action:

    Elhabogtam, hogy az amúgy is izgulós természetemet tetézem éppen két év kihagyással, meg az első találkozásunkkal. Erre rutinosan a lusta férfi pózt javasolta és kézbe, illetve szájba vette az irányítást. Felkeményítés után módszeresen nekilátott annak amiről híres. Tuti, hogy Amy élvezi ezt csinálni. Onnan merészelem ezt gondolni, hogy mire oldalvást fordult és kezemmel elértem a punciját, már egyértelmű jele volt ennek.
    Tetszett a dolog, ezért kértem, hogy forduljunk 69-be. Sokszor és hosszan engedte le a szerszámot. Foglalkozott a csatolmányokkal is. Egész jól elvoltunk azzal, hogy ha fokoztam a tempót a nyelvemmel, akkor Ő is. Nagyon felhúzott, ezért a vége felé már inkább csak csitítottam, mint a “hajtottam”. Nem sok sikerrel, így ebben a felállásban lett végem.
    Tisztálkodás után dumáltunk. Ami leginkább abból állt, hogy beszélt én meg hallgattam, vagy helyeseltem. Nem vagyok beszédes, nekem tökéletes volt így. A második kör nálam kétesélyes és rá kell pihenni. Nem szoktam siettetni, most sem tettem, így Ő szolt, hogy érdemes belekezdeni.
    Maradtunk a lusta férfi póznál, de most a lábaim közé kuporodott és különleges elbánásban részesítette a velem egykorút. Konkrétan úgy történt, hogy leengedte tövig a szerszámot és közben a tasakot cirógatta a nyelvével. Úgy gondolom, hogy ez mind nehézségre, mind művészi kivitelezésre magas pontszámot érdemel :-) Nem nézett ki úgy, hogy ezt sokáig el tudom viselni, így kértem a védőfelszerelést. Nekem háttal ült bele és elég komoly tempóba kezdett. Innen egy idő után én kértem egy fordulást doggyba. Szapora ritmust diktáltam, toltam rendesen, de bennem volt még egy két nappal azelőtti teljesítménytúra, ezét egyrészt levert a víz, másrészt görcsölni kezdett a lábam. Innen hagyományos pózban és ablaknyitassal próbáltuk menteni a menthetetlent, de már hiába...
    Gumi le, vissza Amy szájába! A siker részleges volt, mert a görcs réme továbbra is Damoklész kardjaként lebegett a vádlim felett. Így végül 69-ben sikerült másodjára is a csúcsra jutni.
    T mínusz 10 perc volt, így elhúztam zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Randi előtt hívtam, de lányos zavaromban nem pontosítottuk az extrákat. A bővebb infó ad ugyan segítséget, de nem tartalmaz mindent. Így vetkőzés közben beszéltük meg, hogy miért is mentem. Előre rendeztük, a bárszékre “ hintettem a szirmokat”
  • Összkép:

    Amy természetesen és lazán viselkedett velem. Vagy jó emberismerő, vagy az én pofámra van ráírva minden, de hamar ráérzett, hogy mivel tud elbűvölni. A fergeteges szo*áson kívül természetesen :-)
    Az elégedettségemről talán mindent elmond, hogy búcsúzáskor a következő lehetőség kölcsönös elvi támogatásával váltunk el.
Happy Massage