• MiniSzindy

  • Beküldte:
  • MiniSzindy reagálása

    Köszönöm a beszámolódat :)
    Aranyos vagy bár igaz hogy senki sem tökéletes én nem tartom magam annak!
    Mindig próbálok megfelellni és mi tagadás több a pozitív vissza jelzés aminek örülök.
    Én jól éreztem magam veled, van masszázs padom igen bár nem sokan tartanak rá igényt.
    Viszont ahogy te is mondtad nekem nem lakásnézőbe jössz hanem hozzám mint masszőrhöz.
    Nem szeretek kritizálni de ahogy írtam '' senki sem tökéletes''
    Puszillak
    Szép napot

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Elmondta a tudnivalókat és már időpontot is kértem másnapra. Az általam javasolt időpont neki is megfelelt, így megadta a címet és megkért, hogy egy sms-el erősítsem meg a randink előtt 2 órával. Így is tettem másnap meg a megerősítő.
  • Megközelítés:

    Ezzel sem volt gond. Egyértelmű volt hová kell menni. 6-os villamossal mentem. A Karinthy Frigyes megállótól kb. 5 perc-re van. Parkolás fizetős és szerintem eléggé küzdeni kell a szabad helyért. Bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
  • Helyszín:

    Igényes lakás, tisztaság volt. Tiszta száraz törülközőt kaptam, tusfürdőválaszték rendben, szájvíz eldobható pohárral pipa, egy fotelt lehetett ruhatarolásra használni. A szobában amiben fogadott nem tatami vagy masszázspad hanem egy kihúzhatós kanapéágy volt. Nekem nem okozott problémát, lehet hogy volt neki mindkettő úgy ahogy a hirdetésben is szerepel és csak engem masszírozott ágyon. Erre csak azért tértem ki, hogy ne lepődjenek meg a vendégek ha egy kanapéágyon történik a masszázs.
  • Lány külseje:

    A leírtaknak megfelelően egy nagyon picike lányról van szó. Képeknek megfelelően néz ki: formás, pici fenék, cicijeinek méretével problémái voltak. Nekem teljesen megfelelt, kár lenne plasztikázni szerintem. Arcra is tetszett, talán egy kis fogszabályzás nem ártana, de nem vészes. Közvetlen, aranyos, jó fej és jó beszélgetőpartner.
  • Erotikus masszázs:

    Teljes testmasszázst kaptam, közben beszélgettünk erről az életvitelről (masszázslányok és vendégek szemszögéből) Talptól felfelé haladt. Rég kaptam ilyen erős talpmasszázst, nagyon hiányoltam már. Ami meglepett mert kérni akartam, de nem kellett mert magától sikerült rájönnie, hogy járjon a kedvembe. Ezt az erősséget tudta is tartani a vádlik, combok, fenék, derék, gerinc mellett, vállak, nyak részen is. Törékeny megjelenése ellenére volt erő a kis kacsóiban és a testrészekre szánt idő megfelelőnek tűnt. Tehát nem volt időhúzós "jaj még visszatérek pl.: a derekadra, combodra, stb. csak teljen már az idő" kártya kijátszás. Ezután kaptam egy csúszkamasszázst majd jelezte, hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Fordulás után szemszeforfulva kis kézimunka és cicikkel való izgatás után a hasamra ült fenékkel felém fordulva és folytatta a franciára felkészítést. Kölcsönös franciával folytattuk ami nem tűnt úgy mitha pozitív vagy negatív hatást ért volna nála. Gondolom nem volt rámhangolódva vagy nem jött be a technikám, sebaj legalább nem volt megjátszós amit nem szeretek. Kis idő után megkértem, hogy velem szembe fordulva helyezkedjen el, így lett végem az ajkai közt. Sajnos elfelejtettem mondani neki, hogy utána még szeretem ha kicsit folytatják a franciázást, elég hamar felpattant öntisztogatni majd nekem is adott törlőkendőt, hogy rendbe rakjam magamat.
  • Elszámolás:

    A megszokott átlaghoz képest nem sokkal több, ha hozzávesszük az NFVSZ extrát akkor az egy órás progiért egyszeri levezetéssel számomra kicsit fogszívós. De kárpótlásért egy ízlésemnek megfelelő erős, jó masszázst kaptam egy kellemes levezetéssel. Egyébként az elején helyeztem szekrénykére ami a távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Egyszer visszatérős kategória. Legközelebb ha még egy-két dolgot az ízlésemre sikerül formálnunk akkor még pozitívabban fogok rá és a szolgáltatásaira emlékezni.
Happy Massage