• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem Mistyvel s be próbálkoztam hétfőn a reggeli órákban. Gyorsan felette a telefont szerintem pont az egyeztetéskor hívtam s az egyik mt visszamondása. Iatt tudott egy déli idő pontot adni. Bár megígérted hogy nem írok róla de nem tudom elfelejteni mostanáig sem a találkozást és ezért megosztom veletek az élményeiket.
  • Megközelítés:

    Ismertem a környéket csak a pontos haz számot nem de gyorsan megközelíthető az aránylag újnak mondható kéjbarlang amit a bejutásomkor meg is említettem.
  • Helyszín:

    Nagyon rendben van az ő szobája. A két oldalon tükrök amitől többet látsz s szinte pornófilmbelu jeleneteket is meg tudsz élni elsőben. Fürdőszoba rendben sok tusfürdővel. Az ágya masszív és bírja a kefélést.
  • Lány külseje:

    Mikor megláttam nagyon megörültem hogy a bakancslistámon szereplő gyönyörű hölggyel találkozhattam. Szexi fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Amikor visszatértem a szobába akkor még kimenet 1
    percre de utána a selymes csókját éreztem és felfedett ük állva egymás testét s ekkor vehettem le a felső részt hátul jó sok kapocs volt s ezután a bugyijától is megszabadítottam. Majd az ágy szélére elkezdett ismerkedni a farkincámmal ami első osztályú kényeztés. Simogatta a hátát s arcocskáját s egyet bántam meg hogy a zarkójánál fogva kényszerfranciáztassam de remélem hogy a legközelebb ezt megengedi s jelzi kezeivel.folytatódott azzal hogy az ágy háttámlájáhozbülve kedvenc és kért combfix ét levettem.elkezdtem a szép kel hét kkinyalni a mi benedvesedett és rövid idő múlva csípőtekergetés után kicsit megrándulva elélvezett ~s eltolta fejemet. Ekkor ő kezdett franciázni és ekkor vettem észre és élvezni a tükör adta lehetőségeket. Ekkor már a fejére tettem a kezemet majd kértem 69 és fordulás amit megspékeltem azzal hogy az ujjamat vetettem a puncijába és a popsijába ami igencsak tetszett s ha engeded akkor legközelebb ebbe a pozícióba jobban belemennék és a popsijat és puncidat ujjaznám. És nyalnám még jobban hogy élvezhess ük egymást. Kértem hogy üljön rám amit élveztem s ő szerintem a tükörben figyelte magát. Misszió pozícióba húzott s behatoltam és nyakát arcát csókolgattam s miközben toltam lágyan rámnézett s kérte hogy basszam meg és heves küzdelemben elélvezett újra. Imádtam az élvezését látni! Remélem atélhetem még. Olyan ügyes volt hogy hamar felállított megint és kértem egy kutyus pozíciót amit a tükörben figyeltem. Ott emlékszem hogy adtam neki rendesen csattogósan és ütöttem egyet a popsijába is majd kértem hogy végezzen ki és az arcára verte az ondómat.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt a rózsaszál magasabb az átlagnál de Megéri. Nem kértem a popót.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem s szeretnék hozzá újra bejutni remélem hogy engedi majd azzal a kérdésekkel hogy kenyszerfranciáztassam és ujjazzam többet is. Ugye mehetek?
Happy Massage