• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    koszi szepen a beszamolot!
    puszi,Enikő

  • Egyeztetés:

    Kétszer voltam már Enikőnél, és többször is próbáltam eljutni hozzá. Amikor frissíti az időpontokat és kiírja az állapotát akkor rögtön elérhető, egyébként nem könnyű elérni Őt. Ugyanakkor Ő maga megéri a várakozást.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyen található Enikő kuckója. A parkolás a környéken nem egyszerű mondott, de ezzel mindenki tisztában van, aki autót vezetve oda indul. Mindemellett én mindkét alkalommal találtam helyet.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű, célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos, egy szóval jól érzi magát az ember Enikőnél. Fürdőszobában tusfürdők széles választéka, és ami nagyon plusz pont szerintem, hogy illatmentes is található belőlük. Higiénia teljesen rendben van, minden részletre figyel Enikő.
  • Lány külseje:

    Külsőleg teljesen a képekkel megegyező vékony, ámde annál formásabb elragadó hölggyel találkozhatunk.
  • Action:

    Megérkeztem Enikő rögtön elvette a kabátom, itallal kínált és kicsit leültünk beszélgetni a kanapéra. Semmi sietség, szinte mintha egy barátnőmhöz érkeztem volna. Kis beszéd után elmentem zuhanyozni, majd visszaérve még felöltözve várt, mert azt kértem csábítson el. Teljesen eltekerte a fejem. Hosszasan csókolóztunk még állva, miközben lekerültek róla is a ruhaneműk. Bő tíz perc után felkaptam és bevittem a szobába a franciaágyra. Folytatódott a csók csata, majd elkezdtem nyalni a punciját. Nagyon finom puncija van. Édes, illatos, finom az íze és nedvesedik rendesen. Kozben halk sóhajokat kis remegéseket éreztem, de önző módon csak faltam a puncit nem tudom hogy elélvezett-e. Mindenesetre jól reagál a puncija és a cicije is, ezért is szeretem Encit. Miután kinyalakodtam magam mellé feküdtem és következett az én franciás kényeztetésem. Száját kicsit lágyan használja nekem, viszont más kivetnivaló nincs abban amit csinál. Golyókat, törzsét mindent szépen váltakozva kényeztet, közben szemedbe néz, falja a brét, látszik hogy szereti. Miután úgy éreztem elég merev vagyok egy vágtához, gumit kértem és szépen beleült. Először szépen lassan irányítottam én a tempót, majd pár perc után rahagytam hogy diktálja Ő az ütemet. Nagyon jó volt, egyre gyorsabban lovagolt szinte ugrált rajtam. Még most is teljesen magam előtt látom ezt a képet. Nem sok kellett és szóltam neki hogy jövök, gumit le és szájában landoltak az utódok. Gyors technikai szünet következett részéről, majd egy nagyon érzéki barátnős osszebujassal, és masszirozassal közben egy nagyon kellemes beszélgetésel zártuk az együttlétünket.
  • Elszámolás:

    Ez korrekt volt, csak a randi végén került szóba. Francia szájba az extra nála, nagyon megérte az egész nekem, mint korábban is.
  • Összkép:

    Enikő tényleg egy nagyon kedves, odaadó nő. Élvezi a szexet, szinte olvas a gondolataidban, azt csinálja ösztönösen ami Neked jó. Mindemellett és nem utolsósorban nagyon okos és jó beszélgető partner. Egyáltalán nem éreztem egy pillanatig sem feszelyezve magam nála, a lehető legnagyobb nyugalommal és megelégedéssel távoztam tőle most is.
Happy Massage