• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, másnapra egyeztettünk időpontot. A telefont ő kezeli, másodjára értem el őt, utána simán ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, Allee környéke, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, villamos, metró és busz is jár arra sűrűn. A pláza mögötti részen van a helyszín, egyszerű odatalálni, onnan kb. 3 perc séta.
  • Helyszín:

    Modern, igényes, kulturált helyen található a lakás, ami tiszta, szép és rendezett. Barátnőjével együtt "rendel", de ez engem csöppet sem zavart, hogy nem egyedül volt a lakásban. A szoba nem kicsi, nagy franciaágy, ha jól emlékszem a ruháknak fotel és mellette egy nagyobb komód található. Teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    Már találkoztam Dorkával korábban is, így nem volt okom tartani attól, hogy vajon hogy is néz ki valójában :) és tényleg olyan-e, mint a fotókon, mert szép és szexi lány, mint a képeken, amik valódi képek róla. Szép arc, szép, tiszta, ápolt bőr, 1-2 kis tetkó díszíti a testét, enyhén szolizott, pont így a jó. Barna, viszonylag hosszú haj, kék szem. Az alakja is tök jó, nagyon szexi, kerek, izmos fenék, lapos has. A mellei nem nagyok, de nem is kicsik, olyan tenyérbe illőek és nem gravitálnak, nekem nagyon tetszik Dorka arca is alakra is úgy, ahogy van, mert alapból szép és jó, nekem meg ez jön be, nem a mű csajok meg az olyanok, akiken van 5 kg smink meg stb.
  • Action:

    Az előszobában a cipőt levetettem, majd bekísért a szobába, miközben vetkőztem a fürdéshez, beszélgettünk, picit várnom kellet, mert a fürdőben a barátnője vendége volt, de ez nem számít. Köztünk megvan a kölcsönös szimpátia, ami nekem fontos! Jókedvű volt és mosolygott, vele értelmesen el lehet beszélgetni sok mindenről, intelligens, értelmes, kedves csaj. Szóval be a fürdőbe, utána fogat mostam és irány Dorka szobája. Először állva öleltük, csókoltunk egymást és mesélt közben. Nagyon jó őt átölelni is, a csókja lehet nem éppen barátnős, de így is jó. Nem játssza meg magát semmiben, szex közben sem, szóval nem színészkedik, ami nagyon is jó. Kis franciát kértem, amit nagyon jól csinál, aztán 69-ben folytattuk, kis idő múlva mondtam neki, inkább váltsunk :), mert nem akarok még "elmenni". Hozzá kell tennem, szép, ápolt "kis pillangós" puncija van, én pont ezt szeretem. Gumit húztunk, ezután missziben folytattuk, majd oldalról, aztán lovagló póz, és a végén doggy-ban lett végem. Majd kis beszélgetés még a végén is, miközben öltöztem, aztán búcsú puszik az ajtóban és irány el.
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre, de én mindig úgy szoktam, hogy előre rendezem az "ajándékot". A "virágcsokor" nála az új pesti átlagnál talán egy hajszállal kevesebb, de én persze felkerekítve, bonbon és gyümölcs kíséretében a komódra helyeztem őket már az elején, mert ez szerintem így korrekt. Nagyon is megérte!
  • Összkép:

    Nekem ő úgy ahogy van, nagyon bejön mind arca, mind alakra! Nagyon szexi, szép, szimpatikus, kedves számomra, és jó, hogy megvan a kölcsönös szimpátia köztünk, jól éreztem magam vele! Számomra ő "felejthetetlen" és fogok még menni hozzá, az biztos!
    Köszönöm Dorka! :)
Happy Massage