• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, második hívásra fel is vette, az elsők között sikerült is egyeztetnünk időpontot 2 nappal későbbre, de jelezte, hogy a közelgő ünnepek miatt nem biztos hogy sor kerül rá, majd értesít. Később újra hívtam, mivel tutira akartam menni így másnapra kértem időpontot, aminek nagyon örült, mert így biztosabb volt a találka.
  • Megközelítés:

    Vidékről érkeztem, tömegközlekedéssel. A telefonba mondott címet simán megtaláltam, bár voltam már arra egyszer egy másik hirdetőnél. Busz, villamos jár arra, közvetlen az épületnél tesz le.
  • Helyszín:

    Teljesen új építésű lakópark, nagyon jó helyen. Házszám megtalálása után irány felfelé. Lift biztos van, én gyalog nyomtam le azt a néhány emeletet. Odaérkezésemkor láttam, hogy megcsörgettek rejtett számról, gondoltam hogy ő az, így felhívtam és mondta, hogy nem jeleztem reggel hogy érkezni fogok így nem tudunk találkozni. Sűrű elnézések közepette mondtam neki, hogy egy barom vagyok, mert teljesen kiment a fejemből és hogy már megérkeztem. Szerencsére volt olyan rugalmas hogy tudott fogadni.
  • Lány külseje:

    Még mindig csodálatos! Semmit sem kopott a 2,5 évvel ezelőtti szépségéből. A képei is visszaadják azt, amit élőben fogsz látni, de mikor előtted áll az valami csoda. Egy világoskék fehérneműben és hozzá tűzpiros magassarkúban nyitott ajtót. Azt hittem ott összeesek annyira brutál volt. Cicik kihangsúlyozva, bőre szép szolibarnás.
  • Action:

    Ajtónyitás után egy puszival üdvözöltük egymást. Vetkőzés közben beszélgettünk kicsit, említettem neki, hogy már jártam nála 1x, de nem emlékezett rám, majd irány a zuhany. Én majd kicsúsztam beszállás közben, ezért javaslom mások jobban figyeljenek mint én :D Miután végeztem a zuhannyal, már simogattuk is egymást állva. Persze már alul is álltam. Misty rá is fogott és már térdelt is. Elkezdett szopni nagy lendülettel. Brutálisan jól csinálja. Ezt receptre kellene felírni mindenkinek. Változatosan nyalja, falja, a kezemet a tarkójára helyezi és nyomja rá a fejét a szerszámra az én segítségemmel. Jó darabig cumizott, amit nagyon élveztem, majd feltérdeltem az ágyra, ahol még kicsit folytatta. Gumit húzott szájjal és nyeregbe is pattant. Erős vágtába kezdett, én közben markolásztam a ciciket. A tükörből nagyon jó látványt nyújtott, ahogy lovagolt rajtam. Elsőre nem is bírtam sokáig, de még mielőtt elmentem volna jeleztem neki, hogy a szájába szeretnék elmenni. Gyors lepattant és már be is kapta, én meg lőttem is egy nagyot a szájába. Kicsit pihentünk, közben beszélgettünk mindenféléről. Elég gyorsan megindult a merevedés lent Misty is észrevette, rá is markolt és kézzel verte beszélgetés közben. Meg is jegyezte, hogy erre a farokra nem érti hogy nem emlékszik :D Ezen jót mosolyogtam. Egyszer csak a lábaim közé csúszott és már a szájába is voltam ismét. Tükörben nézegettem a műsort, ő is magát illetve minket. Itt rákérdeztem, hogy csinálhatok-e róla pár fotót, mire ő mondta, hogy a tükörből csináljam a képeket. Párat készítettem is magamnak emlékbe miközben a farkam a szájában volt. Mikor már kellő állapotba kerültem missziben folytattuk, közben ölelgettük csókolgattuk egymást. Kicsit lassabb és meghittebb volt a tempó, de ez is nagyon jó volt. Majd én kértem, hogy hátulról folytassuk, aminek nagyon örült. Gyors fordulás után már benne is voltam, és elég hamar keményebb tempóra váltottunk. Ez volt a legjobb póz. Csattogtunk elég rendesen toltam rám magát és közben mondogatta, hogy nyomjam keményen és dugjam meg. Egy darabig ment ez majd kértem hogy ismét a szájába mehessek el, ezt teljesítette is. Nagyon jó kis 1 óra volt, teljesen kifacsart. Imádom ezt a csajszit.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le a kis szekrényre az átlag feletti ajándékot( egyre több helyen már ez az új átlag), amiért tuti hogy átlag feletti élményt kapsz. Nem is említette az ottlétem alatt, tényleg mintha a barátnőmnél lettem volna. Extrája a popó, de nekem arra nem volt szükségem. TP nincs.
  • Összkép:

    Még mindig 5*
    Ő volt eddig az egyetlen lány akihez visszamentem és vissza is mennék bármikor. Nem véletlenül adtam neki istennő besorolást az első beszinél. Mivel csak 1x lehet adni ez így most felejthetetlen lesz, de attól függetlenül még mindig ő marad az istennőm.
Happy Massage