• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem Bunnyval. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Kelenföld a pályaudvar közelében. Volán, vonat és busz; illetve metró is odavisz.Villamospálya még épülőfélben. Autóval a parkolás is sima ügy. Én MÁV-ot választottam.
  • Helyszín:

    Bunny kuckója tökéletes egy 4-es gruppenpartihoz is. Egyszobás garzon , de minden kényelem megvan benne és a fürdő sem olyan kicsi mint hinné az ember. Tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    3 lányról van szó. Bunny-Niki-Brenda (kelenföldi trió). 3 igazi bombázó. Sokan leírták már a külsejüket, ahogyan én is megtettem már jó pár alakalommal. Jelenleg a következő a helyzet. Brenda és Bunny szőkésbarna hajkoronával díszeleg míg Niki egy világosszőke árnyalatot visel. Alakjuk nőies Bunnynál sebészkés javította a ciciket, míg Brendaé és Nikié a természetesség jegyeit viseli. Feszes test kerek és nagy popsi, talán Bunnyé a legnagyobb. Mindhárman egy fekete felsőt viseltek semmi mást nem!
  • Action:

    Megérkezésemkor rövid csók mindhárom lánnyal, majd átadtam a kis ajándékot, amit vittem nekik. Vetkőzés közben csevegtünk és szóba kerültek az adatlapok amiken érdekes infók vannak, mint például Niki közös tusolási ajánlata, ami nálam nem kivitelezhető, de mivel Bunnynál voltunk, ezért itt a fürdőbe csábítottam egy közös tusolásra. Bunny azt hitte, hogy csak segít, de valójában bemelegítettünk egy kicsit a zuhany alatt. Visszatértünk a szobába és itt az ágyra ültem. Brenda mögém helyezkedett és a cicijeivel simogatta a hátamat míg Bunny az arcomba helyezte az övéit. nyaltam-faltam őket és Niki mellettem volt és a kezemet használtam ott. Áttértem Nikire és az övéit faltam, majd Brenda is elém került, ezért 6 cicivel kellett foglalkoznom, ami nem volt könnyű, de sikerült megoldanom. Bunny hanyatt döntött és Brenda a szám fölé került. Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám és elkezdte a lovasleckét. Egészen érdekesre sikerült a helyzet, hogy Bunnyt nyalom, Niki cicijét simogatom és mindeközben Brendát tolom alulról

    Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám. Niki jött Nyuszi-pózban és utána missziben. Ismét gumi le és Bunny franciázott, Brenda őt nyalta és Niki cicijei a számba voltak. Kényszerfranciát kértem Bunnytól és ekkor elszakadtam Niki melleitől.Az ágy támlájához helyezkedtem és itt kialakult a vonat. Bunny nekem franciázik, míg Brenda őt nyalja és Brendát Niki kényezteti a nyelvével. Következő gumi és Bunny jött hátulról. Niki és Brenda cicijei a számba kerültek felváltva. Brenda ismét franciát kért és ekkor Bunny ismét őt nyalta és ekkor Niki mellém helyezkedett. Brenda bimbóival játszottam és Nikit simogattam amikor Bunny az ágyra fektetett és átvette a franciát míg Brenda és Niki a testem puszilgatta, majd kitalálták, hogy szaloncukrot tesznek a testemre és onnan fogyasztják el. Miután ez megtörtént jött az utolsó előtti gumi és Nikivel volt egy tartalmasabb misszi menet, ami eléggé incselkedősre sikerült. Újabb francia Bunnytól, majd Brenda jött Nyuszi-pózban és utána az ágy mellé álltam 6 cici előttem és ezekre élveztem. Jutott mindegyikre és kérdezték, hogy készültem.e erre és igen volt a válasz.

    Csevegtünk még egy fél órát és utána mindenki felöltözött így köznapi ruhában is láthattam őket. Frissítőt is fogyasztottam majd szóba került a közelgő beszis vacsi és kérték, hogy ismét meséljek a múltkoriról.Utána leszámoltam a csokrot amivel nem foglalkoztak. Búcsúcsókok ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén helyeztem az asztalra 3 felé elosztottam és nekem teljesen megérte ez a két óra, amit ezekkel a csodás lányokkal eltöltöttem. Páratlan lányok ők, de ez a 4-es egyedülálló felállás, akárcsak a korábbiak.
  • Összkép:

    Rendkívülien jó élmény volt velük megünnepelni a születésnapomat. ajándék magamtól jómagamnak és mivel nem ez volt az első ilyen ezért tudom milyen az amikor egy ilyen élményt átélek.
Happy Massage