• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző randihoz hasonlóan ez is hirtelen felindulásból elkövetett találka volt, így délután hívtam, este pedig már nála is voltam. Barátnője vette fel a telefont, gondolom ő elfoglalt volt, de ezzel nem volt gond, a személyes találka már megvolt egyszer. Szóval gond nélkül ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Marina part, jó tömegközlekedés, metropótlótól kb. 5 per c séta. Most autóval voltam de a parkolóval sem volt gond, azt is gyorsan találtam. Mondjuk vasárnap este nem volt olyan nehéz :-p
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egyik emeletén található tetthelyszín, maga a ház is szép, tiszta. Az előzőekből tanulva most csak óvatosan szálltam ki a liftből, kicsit sandítva kifelé, hogy nem futok-e össze megint egy gyermekes családdal és a csodásan megvető pillantásaikkal :-D
    A lakásban több szoba van, a folyosón és mindenhol kellemes hangulatvilágítás. A pont jó méretű szobában tükrök oldalt, a plafonon, tatami középen, szóval csak a szükséges dolgok, de minden minőségi, kifinomult. A fürdő minden szükségessel felszerelt, sokféle tusfürdő, szájvíz (bár Barbinál nincs csók). Minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Azt mondtam Barbinak, hogy szebb mint amire emlékeztem, mert már kezdtem egy picit elfelejteni az arcát. És hát tényleg, az arckitakarástól ne féljetek, én nagyon válogatós vagyok, de Barbi szép arcú, kb. mindig mosolygós bombázó. Bőre feszes, szexi, az egészségesen telt idomai olyanok, hogy legszívesebben beleharapnál vagy megennéd az egész csajt, wuh! :-D Ja hát és az a bugyi-melltartó kombó elképesztően vadító volt amit viselt.
  • Erotikus masszázs:

    1 órára neveztem be most is (már bánom, hogy csak ennyire) de most egy gyors fel(le) vezetéssel kezdtünk, hogy teljes legyen a nyugalom, aztán jött a masszázs. Erős masszázst kértem és kaptam is. Mondtam is Barbinak, hogy sokkal koncentráltabb, jobb volt a mostani masszázs mint az előző, olyan helyeket talált meg, amivel kínozni tudott, de nem baj, másnap tényleg jobb volt. Lábfejtől kezdődő, nyakig, vállakig tartó masszázst kaptam, combot, feneket is jól átgyúrta, ezt nagyon szeretem. Bár ebben kölcsönösek vagyunk, neki az én ülő alkalmatosságom tetszik, engem meg megbolondít a kerek, dús, formás feneke, alig bírtam betelni vele a tükörben, vagy ha a kezem ügyébe került.
    Vádlit, hátat is jó erősen, hozzáértően gyúrta át, na ez most nagyon jól esett.
  • Levezetés:

    Mint fentebb írtam, a fürdés után pár perccel kiszabadítottam azokat a csodálatos ciciket és némi szeretgetés után fenomenális csúszkába kezdtek. Szinte már hadrendben vártam :P az olajos, cicis csúszkája szerintem főnyeremény, a kebelszex is nagyon extra, de ahogy érzed a bimbókat és a dús kebleket csúszkálni rajtad, aaaaz mindent visz. Kevés kézi játék után kérésemre ajkaival kényeztetett, de odafigyelve játszott szájával a családi ékszerekkel is. Kicsi idő kellett és a kezei között ért el a vég.
    A masszázs után tértünk vissza újra a kényeztetésre. A cicis csúszkával most is gyorsan keménnyé varázsolt. Miközben mellettem térdelt, képtelen voltam elereszteni azt a formás popsit és a puncit is simogattam. Először megkérdeztem, hogy a kölcsönösség belefér-e még, sajna az egy óra erre kevés volt, de mint utólag kiderült, ezt kellett volna választanom. Ugyanis a második körhöz nekem a kb. fél óra, bő húsz perc felkészülés most nem bizonyult elégnek de hát sebaj, így is élvezetes volt. Barbi mindent megtett, olyan franciában részesített, hogy azt sem tudtam melyik földrészen vagyok... Finom nyelvjátéktól a masszív, cuppogós, ha nem is mélytorkos de szépen eltüntetős részig minden volt. A nyelvhez és cicihez "csapkodás" engem mondjuk mindenhova vitt csak az élvezéshez nem közelebb, ezt legközelebb kihagyjuk majd. Hosszú perceken át nagyon jól esett amit az ajkaival művelt, de megegyeztünk, hogy ez most nem fog összejönni, kell az a másfél óra minimum :-)
  • Elszámolás:

    Nem volt kérdés, mivel nem első randi tisztában voltam a rózsaszálakkal, a randi végén tettem le a komódra.
  • Összkép:

    Újból egy randi Barbival ahol nagyon jól, nagyon szabadon és vidáman éreztem magam. Önfeledt dumálás, nevetés, masszázs, erotika, énekkoncert Barbitól, szóval ismét nagyon megérte :-)
Happy Massage