• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dél körül beszéltünk, a második hívásomat vette fel. Egyeztettük az időpontot megadta címet.
  • Megközelítés:

    XIV kerület külső része. Nem hiszem hogy tömegközlekedéssel könnyen megoldható, autóztam. A forgalom miatt késtem 10 percet, szóltam neki nem volt gond. A parkolás könnyű, ingyenes.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasház. A lakás szép tiszta, fürdő úgyszintén. A törülköző igen jó minőségű, a tusfürdő választék széles. A szobában van tükör is, az ágy a célnak remekül megfelel.
  • Lány külseje:

    Szexi kék egyrészesben fogadott. Remek alakja, gyönyörű feneke van. Arca nem a legszebb, de egyáltalán nem csúnya, ráadásul kedvesen mosolyog. Én úgy láttam semmi smink nem volt rajta, valszeg enyhe sminkkel már arcra is max pontot adnék. A cickók nem nagyok, de hegyesek nekem nagyon tetszett.
  • Action:

    Miközben beirányított a fürdőbe kértem, hogy vegyen magassarkút. Mikor kijöttem már abban és a szexi egyrészesben fogadott. A feneke így még jobb volt. Az ágy előtt állva simogattam, markolásztam amíg ő a zenére mozogva simult hozzám. A csókján éreztem, hogy teljesen átadja magát nekem. Erre találták ki, hogy "magamévá teszem". Számomra észrevétlenül bújt ki az egyrészesből és egyszercsak ott pucsított előttem az ágyon. Ezt nem hagyhattam ki és lesmároltam a punciját is. Ezután ő kapta be a dákómat. Ekkor még azt tervezgettem hova helyezkedjek, hogy a tükörből is élvezzem a látványt, de Amy olyan franciába kezdett, hogy az összes vér kiment az agyamból. Mondanom se kell hova. Tehát nem tudtam már gondolkodni csak dugtam száját és arra koncentráltam nehogy eldurranjak. Szóval mélytorok, bőnyál, kényszerfrancia és mindez magassarkúban ... Nem tudom meddig bírtam, de az eldurranás előtt gyorsan kértem a gumit. Ezzel időt nyertem és jöhetett a dugás. Misszibe kezdtünk. Amy a szó szoros értelmében szétrakta a lábát én meg toltam neki tiszta erőből. Nagyon hajlékony lány, és bírja kemény szexet. Váltottunk doggyba így is döngethettem. Ha egy kicsit leálltam levegőt venni ő tovább mozgott tolta magát a farkamba. Szerintem a körülményekhez képest sokáig bírtam, a végén akkora élvezéssel hogy most is beleremeg a lábam.
  • Elszámolás:

    Előre kérte először voltam nála. Ha az extrákat is számolom kijön az átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt vele. Világbajnok a franciája. A szex után nagyon kellemes társaság is. Csak ajánlható minden szempontból.
Happy Massage