• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Kis Oroszlánom!
    Köszönöm Neked ezt a beszámolót és azt hogy időt fordítottál rá hisz tudom az elbeszéléseidből , hogy nem szoktál írni egyáltalán!
    Nagyon köszönöm , hogy Én lehetek az első akit megtiszteltél ezzel a különleges kiváltsággal!
    Mindig örömmel fogadtalak és repesve Vártalak , kicsit most szomorú is vagyok hisz az épp mai napra eső randink egyéb teendők miatt meghiúsult !
    De remélem pótoljuk és annál nagyobb lesz az öröm , hisz tudod Drágám a ZONGORÁNAK hangolásra van szüksége ! Ez pedig csak akkor lehetséges ha időnként a kedves ZONGORA HANGOLÓM kezelésbe veszi!
    Tudod édes : “ A NŐ OLYAN, MINT A HANGSZER ......TANULJ MEG RAJTA JÁTSZANI, ÉS A LEGSZEBB HANGOKKAL AJÁNDÉKOZ MEG......
    Erre pedig azt kell Neked mondanom: LION DRÁGA TE EGY NAGYON JÓ MUZSIKUS VAGY !
    Millió édes csok !
    Ui: VÁR A ZONGORÁD!!!

  • Egyeztetés:

    Az egész úgy indult, hogy itt az oldalon bővebb infót kértem, majd pár üzenet váltás után, "édes", "drága" jelzős üzeneteket kaptam, ami szokatlan volt, és felkeltette az érdeklődésem. Aztán vegyesen itt, és viberen is írogattunk egymásnak, az egyeztetés könnyű volt.
  • Megközelítés:

    Autóval nem nehéz megközelíteni a helyszínt, de mindenképp időt kell szánni a parkolásra. A kaput könnyű megtalálni, egy kis gyaloglással. Aki tömegközlekedéssel jár, annak talán még egyszerűbb a helyszínre érkezni.
  • Helyszín:

    Átlagos pesti bérház, átlagos kinézettel, tipikusan az, amelyikre csak annyit költenek, amennyi szükséges. Lift van, de a lépcsőkön sem nehéz feljutni a tett helyszínére. Körfolyosós ház, de se kukucskáló nénivel, sem hirtelen kilépő érdeklődő lakóval nem találkoztam. Az ajtó megtalálása egy kis nehézséget okozott (első alkalommal), mert nincsenek számok. A lakás maga nem "rendelő" -nek berendezett, hanem olyan, mintha tényleg hozzá mennél. Mindehol tisztaság és rendezettség. A fürdő kifogástalan, számtalan tusfürdővel, szájvízzel...sokat elárul (nekem) a törülköző.... milyen a tapintása, illata.... itt ez is rendben volt.
  • Lány külseje:

    Pontosan olyan, mint a képeken. Formás szépség, apró alkattal, kicsit tartottam is attól,, hogy a "barbis cicababa" sugallat milyen élőben.... lehengerlő. Abban a pillanatban, amikor meglátod, tudod, hogy jó helyen vagy. Olyan kisugárzása van, ami mindent elfelejtet, és iszod a testét a tekinteteddel, é s várod, hogy mikor érintheted meg a finom bőrét.... nagyon finom, selymes bőre van, borzongatóan jó simogatni.... Szexi fehérneműben, magassarkúban fogadott, az ajtó mögé bújva. Amikor becsukta, olyan volt az első találkozás, mintha már régóta ismernénk egymást. Közvetlen volt, finom puszit adott a számra, megölelt, és beinvitált a szobába....közben szememmel radaroztam a testét....ami nagyon izgató
  • Erotikus masszázs:

    Mivel hosszabb időre szoktam menni, így kényeztetéssel kezdtük, de annyira belemerültünk, hogy valójában masszázs nem is nagyon volt, (vagy annyira kevés, hogy nem is érdemes rá emlékezni) :-). Mivel ezt a részt is ki kell tölteni, azért azt jelzem, hogy nagyon finom keze van, és pontosan tudja, hogy az érintése hol, mikor, milyen reakciót vált ki belőled. Talán itt elmondható, hogy édesen csacsog... kérdez, érdeklődik, kíváncsi, és őszinte egyben. Persze a fontos pillanatokban csendben van...de ez más a következő rész....
  • Levezetés:

    ...ezért mentem....egy erotikus masszázsra, extrákkal fűszerezve....Valójában az első találkozásunkat mesélem el, mert ez a mai napig a itt van a gondolataimban. Tehát miután fürdőt vettem, már bent várt a szobában, a magassarkú nélkül... megöleltük egymást, kérdezte hogyan szeretném, én mondtam, hogy egy barátnő feelinges szeretet masszázsra vágyom extrákkal fűszerezve. Ölelkezés után apró puszik, majd majd csók következett, miközben kezem feltérképezte Szöszi testét....izgatóan hatott rám, úgy bújt hozzám, mintha évek óta egymás szeretői lennénk.... nem váratott sokáig a kérés, feküdjek az ágyra hanyatt. Már amikor a lábaimhoz térdelt, nem volt rajta semmi, így azonnal megcsodáltam formás melleit, mit csodáltam, simogattam, kényeztettem. Nyúlt az olajért, bekente vele a már vigyázban álló ezredest, és magát is. Következett egy erotikus csuszka, amely tovább korbácsolta az izgalmakat. Közben simogattam ahol értem. Finom puszik, apró ajak csókok, heves nyelvesek tarkították az egyre forrósodó hangulatot. Előre megbeszéltük a kölcsönösség lehetőségét, mivel a 69 -et kevésbé szereti, így a hátára fektettem, majd a térdeit "szétpuszilva" bebocsáttatást nyertem a gyönyörök barlangjához... finom simogatásokkal kezdve, apró csókokkal és nyelvem hegyének érintésével kutattam, mi is a jó neki. Elcsendesedett, amit jóváhagyó jelzésnek vettem. folytattam a kényeztetést úgy, ahogy éreztem, hogy jól esik neki. Lassan, lassan sétált fel a csúcsra... de egyszer csak felért. Még puszilgatva nyugtattam le. Egymás mellé bújás, simogatás, beszélgetés. Majd én következtem. A lábam közé térdelt, és ugyan olyan finoman, érzékien, ahogy ezt igyekeztem én is neki adni, elkezdett kényeztetni... szerintem a francia tudása miatt választotta magának a Dr. nevet. Ritmus váltásokkal, Erősebb, gyengébb ajak szorítással, nyelvét maximálisan bevetve, nem túl nyálasan, de mégsem szárazon, ....az egekbe repített, a szájában lett végem... de nem "ugrott le", hanem megvárta míg lenyugszom, és utána rendbe tett. Újabb összebújás, csevegés, simogatás....és észrevétlen eltelt a 2 óra. Fürdő. Puszik.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, extrákkal. Utólag az asztalra helyezve.
  • Összkép:

    Aki egy igazi barátnős kényeztetésre vágyik, az feltétlen keresse fel, bár szerintem, akik kedveljük Őt, irigyek vagyunk, és nem szivesen osztozunk...:-). Nála minden korrekt. Őszinte. Szeretettel teli. Köszönöm, hogy fogadsz. Csókjaimat küldöm.....a zongora hangoló....
Happy Massage