• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Diablom!


    Köszönöm neked ezt a csodás beszit, nagyon megleptél vele, nem számítottam rá. Örülök hogy így vélekedsz rólam és ennyire jól érezted magad a társaságomban :))

    Én is nagyon jól éreztem magam veled, szerintem ezt észre is vehetted ;)
    Imádtam veled dumcsizni, forró csokizni és még minden más finomat is csinálni.....

    Az egyetlen negatív dologra kitérnék egy kicsit. Sajnos néha ebben az épületben nagy a jövés-menés mivel 105 lakás található itt. Általában mindig mindenki köszön mindenkinek, de én biztos vagyok benne, hogy azért mosolygott rád a fiatal hölgy, mert tuti szimpatikus voltál neki :)))
    Én is simán rád mosolyogtam volna a helyében ;)
    De szerintem én még be is húztalak volna magammal a liftbe :P

    Biztos vagyok benne, hogy elboldogulsz majd kettőnkkel is, de azért a szétszedés nem fog elmaradni :D

    Várlak vissza máskor is, bármikor, akár egy hármas csatára is Diával és nagyon fincsi forró csokival!


    SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS :****


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Wanda már nagyon régóta a kedvenceim között van.
    Csak gyűltek a jobbnál-jobb beszámolók és jöttek az új képek is.
    Többször érdeklődtem már nála de sajnos a munka mindig közbeszólt.
    De aztán egy szép napon amikor a csillagok is úgy álltak az égen végre összejött: személyes üzenetben egyeztettünk egy késő délelőtti randit.
    Nagyon könnyű itt elérni az oldalon és könnyű vele egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem a helyszínre.Mennem kellett pár kört de a környező utcában találtam ingyenes parkoló helyet.Szerintem mindenhol ingyenes arrafele.
    32-es busz az ajtónál tesz le akárcsak a 3-as villamos.
    Az egyetlen negatívumot itt tudom említeni: diszkrétnek abszolút nem volt diszkrét a bejutásom sainos.Nagy volt a jövés-menés valaki éppen a kapuban gyújtott rá és amikor ütöttem be a kapukódot már mögöttem is álltak hogy bejussanak.A lépcsőházban egy fiatal hölgy még rám is köszönt mosolyogva :) Így jártam, lehet pont rosszkor mentem,nem tudom de ez zavaró volt számomra.
    Az ajtót könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Amikor bejutottam és túl voltam a lépcsőzés nehézségein(a mosolygó hölgy lifttel ment én inkább kihagytam) már megnyugodtam.
    Nagyon jó kis lakás otthonos nagyon.Karácsonyi dekorációk már felütötték a fejüket.A baszobában az éjjeliszekrény mellett is volt egy kis karácsonyfa.Fürdő nagyon jó sarokkádas megoldás villogó zuhanyrózsával és nagyon sok tusfürdővel.
    A nappali most egy függönnyel volt leválasztva.
  • Lány külseje:

    Amikor meghallottam a hangját a telefonban már akkor tudtam jó helyen leszek.Nagyon szexi volt.
    Ajtónyitás után ott állt előttem a Tüneményem abban a kis egyberészes feketeneműben amiben szerettem volna!Nagyon lehengerlő volt a látvány és a kedvesség is amivel fogadott.
    Fekete haj ami fel volt fogva,ízléses tetkók,és a kedvenceim az óriás cickók!
    Képeknek megfelel a hölgy nem árul zsákbamacskát aki a vékony hölgyeket szereti az ne nála keresse az örömöt de higgyétek el nagyon megéri tenni egy próbát!
  • Action:

    Átadtam apró ajándékomat bemutatkozás után ami csókolózásba torkolott köszönés képpen.Bekísért a szobába és megmutatta hova tegyem a ruháimat és sorolta az italkínálatot.Nagyon édes volt :)
    Irány a fürdő természetesen Wanda kíséretében.Aztán a fürdőben kicsomagoltam az én ajándékomat!Amikor kikapcsoltam melltartóját háta mögött állva gyönyörű cickói a tenyerembe omlottak ezredesem meg egyből a popsira feszült. Sok csókot váltva kerültünk a zuhany alá ahol öcsike kapott egy kellemes habos farokmasszázst öblítés után meg egy ízelítőt egy nagyon komoly franciából.A zacsikat markolva lágyan kezdte polírozni,már akkor őrületes volt.Utánna én habosítottam a cickókat és az egész testét egészen leérve a menyország kapujáig ahol -ekkor még óvatosan- egy kicsit játszadoztam.
    Öblítés és irány a szoba.Csókokkal indult a móka de nem az az immel-ámmal hanem az igazi nyelves csókcsata volt.Aztán azon kaptam magam hogy a farkam a szájában...Sokat olvastam nyelvpörgetős módszeréről de ezt átélni kell tényleg nem olvasni.
    Változó tempó,hirtelen elnyelés nulla kéz: tökéletes szeretgetés én mondom.Mellettem térdelve csinálta áldásos tevékenységét így mindenhez hozzáfértem amihez kedvem volt.Popsika is kapott szeretgetést meg némi paskolást is finoman valamit a cickók is.
    Jött a kedvenc pózom: ágy szélére ültem Wanda a lábam között térdel egy párnán és a cickókkal körbe öleli a farkamat némi nyál kíséretével!Eszméletlen volt!Megdolgozta rendesen én valamikor alá dolgoztam,majd a felbukkanó farkam a szájába került.Így mókáztunk egy darabig-naphosszat lettem volna így-majd jött a robbanás Wanda szájába.Markoltam a lepedőt az élvezettől.
    Megtörölgetett gondosan majd elszívtunk egy cigit és csinált nekem egy isteni forrócsokit is!Beszélgettünk elszívtuk a cigit majd a farkamnál fogva vezetett vissza a szobába.Én jöttem:nyaltam-faltam a cickókat majd elindultam a kehely felé.Elkezdtem kényeztetni elég rendesen hangoskodott a hölgy és a csípőjét emelgette.Tetszett a mutatvány.Aztán feltérdeltem és jött egy újabb francia egy kicsit határozotabban.Egy kicsit ráfogtam a fejére és diktáltam a tempót sőt bele is mozogtam a dologba.Aztán gumi és lovaglás.Azt hittem belefulladok a cicikbe úgy nyomta a számba,csókolt,közben pedig járt a popsija mint a varrógép.Egy kicsit kiemeltem és adtam neki alulról.
    Jött a kutyus:annyira csillagokat láttam már hogy alig találtam be a punciba szégyenemre.De minden a helyére került és ment a tempózás tovább.A seggemen vettem a levegőt már de váltakozó tempót diktáltam ami a végére felgyorsult csattogósra.
    Hatalmasat lőttem,az utódok a gumifalba csapódva váltak hatástalanná.
    Elszívtunk egy cigit még,dumcsiztunk és azt láttam hogy lejárt az időm sajna.Wanda marasztalt még nagyon kedves aranyos beszédes hölgyemény az biztos!Lefürödtem és húztam ebédelni...
  • Elszámolás:

    Szinte ajándék ahhoz képest amit Wanda nyújt.Távozáskor,igaz nem túl diszkréten de a konyhapultra helyeztem.
    Bővebb infó tartalmazza a részleteket.Ha jól tudom a popsi extra ezt most nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam és nagyon gyorsan ment sajnos az idő.
    Jót beszélgettünk,köszönöm a nagyon finom forrócsokit is Wandám!A szexben odateszi magát,franciája isteni!
    Beszéltünk egy hármas felállásról is de előtte Diát még megszeretném látogatni persze ha ő is benne lesz.De ha Wanda egyedül ennyire elintézett mi lesz majd akkor?
    Ajánlom kezdőknek,haladóknak,mindenkinek!
    Köszönöm a figyelmet!
Happy Massage