• Barbie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még a múlt héten történt a találkozó, csak nem nagyon voltam gépközelben. Olyan lányt kerestem, aki vállal escortot is. Így találtam Barbie hirdetésére. Őt értem el elsőként és sikerült hamar megegyezésre jutnunk.
  • Megközelítés:

    Mivel ő jött hozzám, őt kellene megkérdezni erről. Nekem nem gond hazajönni. Gondolom, neki sem okozott gondot, mert ideért.
  • Helyszín:

    Nekem bejön, hiszen hosszú ideje itt lakom. Biztosan nem fogom leírni a lakásomat részletesen, csak annyit, hogy tisztaság van, van elég tusfürdőm és mind olyan, amit szeretek.
  • Lány külseje:

    Vidám, mosolygós teremtés egy kicsit megturbózott természeti adottságokkal. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy kedvet kapjunk hozzá.
  • Action:

    A megbeszélt időpont előtt pár perccel érkezett. megbeszélésünk szerint megcsöngetett és beengedtem. A szokásos ismerkedési körök egy welcome drink mellett folytak. Még egyszer átvettük a programot, majd elment tisztálkodni. Közben én egy kis hátérzenét indítottam, csak hogy a hangulat meglegyen. Fürdés után egy aranyos ruciban jött elő a fürdőből.
    Miután odajött, egy forró csókkal indított, miközben elkezdett kihámozni a ruháimból. Amikor minden lekerült rólam, ő következett. Én kezdtem először kényeztetni: hasra fektettem és elkezdtem simogatni. Úgy vettem észre tetszett neki a dolog. Rövid idő elteltével a hátára fordítottam, majd elölről vettem kezelésbe. A formás melleit is jól megszeretgettem, majd a lába közé furakodtam és nyalni kezdtem addigra már forróvá vált punciját. Úgy tűnt, értékelte igyekezetemet, bár nem élvezett el. Ezután én kaptam egy nagyon jó francia leckét, amely hatására álltam, mint a cövek. Volt, hogy egészen tövig eltüntette a farkamat. Meg is lett a gyümölcse ezeknek a benyeléseknek, mert egyszerre csak elengedett a zsilip és nem volt megállás.

    Kis pihenő következett, majd a második felvonás. Ennek elején én voltam az aktívabb. Egyrészt, hogy Barbiet is elvigyem a megfelelő magaslatba, másrészt igyekeztem visszaszerezni férfierőmet. Nyalakodással egybekötött ujjazásomnak köszönhetően mindkét tervem sikerült. Barbie egyre közelebb került az élvezéshez, én pedig újra meredt farokkal vágtam neki a második menetnek. Nem is húztuk sokáig az időt. Gumit húztam és több pózt is kipróbálva végül missziben töltöttem meg a gumisapkát. Kicsivel később Barbie is követett a kéjben.
    Kis pihenés és búcsú ital után lekísértem a kocsiig.
  • Elszámolás:

    A végén intéztem. Kicsivel az átlag feletti csokor volt, amit átadtam neki, de bőven megérte, mivel a kapott élmény jóval nagyobb értéket képviselt.
  • Összkép:

    Ide mit is lehetne írni a fentiek után. Akinek nem jött le, hogy nagyon jól éreztem magam vele, az olvassa el még egyszer a beszámolót! :) Ajánlom kategória!
Happy Massage