• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága rég áhított gyöngyömböngyöm HUFF :D

    Imádom olvasni a beszámolóidat ,-D
    Annyira le tudod írni a dolgokat:P/ Legjobban az a kép van most a fejembe, amit kivetítettél itt nekünk, amikor a Te fejed van az én testemhez ragasztva, de komolyan, imádom az ilyen vizuális megnyilvánulásokat:) Még most is vigyorgok:)) /
    Komolyra fordítva a szavakat, nagyon szépen köszönöm a látogatásodat, és az együtt töltött időt is, amit rám fordítottál. Igazán örülök hogy megismerhettem farkadat/is/ :D
    A beszámoló megírására fordított időt külön köszönöm...
    Csókollak, és szeretettel várlak bármikor egy kis libabőrözésre:P
    / Ui: Gokarton a második helyezést értem el :P/

  • Egyeztetés:

    Regivel a beszis gokart eseményen találkoztam - amit meg is nyert - néhány évvel ezelőtt és egy belevaló, kedves, vicces és határozott nőt ismertem meg benne. Mondtam is neki, hogy meg fogom látogatni és alig 5 év múlva be is váltottam az ígéretemet. Az én mottóm a lassan járj, tovább ígérsz!:) A lényeg, hogy felhívtam, jót nevetgéltünk és egyeztettünk egy vasárnap délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Tatabánya Újváros részén egy pár emeletes sorház alacsony szintjén található a lakás. Autóval mentem, mert a 5-ös metró alagútja 2184-re készül el a tervek szerint és utána még kb. 25 év lesz, míg az atomháború után megtisztítják a terepet. Egyébként vonattal sincs messze, kicsit nyomva a gázpedált pedig kb. 45 perc Újbudáról.
  • Helyszín:

    Jó kis lakás, megfelelően felszerelt, jó minőségű törülközők, tusfürdők várnak garmadával, szájvíz van, capuccino rendel, víz is érkezik, a kis bárpultnál pedig remekül lehet kávézni és dumálni. Az ágy tökéletes, a szoba falán zöld neonfények cikáznak hangulatvilágítás gyanánt és egy mennyezeti tükör is van, amelyben teljes más perspektívából lehet sasolni a történéseket. A rúdtáncos szobája most kivételesen rúd nélkül van, ezért vittem magammal egy plusz rudat magammal a gatyámban (jóval szerényebb méretben) és kértem Regit, hogy azt lehetőleg ne csavarozza fel a plafonra és ne lógjon rajta spárgában, mert a faroktörés nem játék.
  • Lány külseje:

    Regi nem tudom hány éves, nem kérdeztem és nem is érdekel, de hogy a teste max. 30 lehet az is biztos. Elképesztően feszes és sima bőre van, karcsú, izmos mindene, hajlékony, illatos és ruganyos, mint egy ... ööö rugany? Mindegy, szóval hozzám képest kiváló kondícióban van, szőrtelen és rendkívül vonzó. A képein nem rejt semmit véka alá, de ami nem mindig jön át, az az elképesztően erős szexuális kisugárzás, amely a férfiszemet és -kezet azonnal rabul ejti. A mellbimbói nagyon élénkek és magasra nőnek, szép barna bőrén egyetlen tetoválást találtam, a punciját sajnos csak kézzel illettem, de a kezeimnek nagyon tetszett és tökéletesen egyben van az egész nő, friss, tiszta, illatos és mocskosul szexi.
  • Action:

    Kivételesen pontosan érkeztem, de csak 1 órára volt időm, bár többre terveztem. Regi beengedett és már el is kezdte készíteni a capuccinot, én meg levetkőztem és lefürödtem gyorsan. Kicsit dumáltunk a bárpultnál, ahol mellém ült és kényelmesen a combomra tett fel szépséges lábait, amiken akkor még harisnya feszült, az én lábaimon pedig csak kellemes védőszőr. Húú, Te szexi dög, meg foglak dugni, de nagyon! - gondoltam magamban. Milyen szép időnk van! - mondtam hangosan, majd lehajtottam a kávét és eltűntem szájvizezni, ahová Regi is elkísért, hogy megmossam a punciját. Számtalan kalandom során ez volt az első személyes puncimosásom, de nagyon bejött, lehet, hogy legközelebb is igénybe veszem, mert kiváló felvezetés a komolyabb akciókhoz. Regi is megtörölközött, szájvizet vételezett és miközben behajolt a csap fölé kedvesen bepucsítva, én mágnesként ragasztottam oda az ágyékomat a fenekéhez. Még jó, hogy a derekán volt a törülköző, különben azonmód felnyársaltam volna. Regi egy farokmágnes, valamit nagyon tud, de ösztönösen is árad belőle az a közvetlen, rámenős, mégis természetes szexualitás, ami sok férfinak és nekem különösen bejön.

    Érzékelte is a helyzet keménységét, megragadta a farkamat és annál fogva bevezetett a szobába, én meg mint a filmekben a fiatal srác, aki először jár örömlánynál, engedelmesen totyogtam utána. (Jó, nem először és jó, nem fiatal, de a többi stimmel!) A szobában még állva lecsókoltam, miközben a kemény, rugalmas farpofáit gyömöszöltem és próbáltam izgatottságomat leplezni. Hát, nem sikerült, mert úgy álltam, mint a cövek. Regi lehúzott magával az ágyra, ott folytattuk az ölelkezést, aztán úgy gondolta, hogy jó ötlet bekapni a farkamat. Ez természetesen kiváló ötletnek bizonyult, pláne, amikor szépen és könnyedén rátolta a fejét az ágyékomra úgy, hogy a farkamból egy centi sem látszott ki. Ezt többször megismételte a beste. Közben a hátát simogattam, néha átnyúltam rajta teljesen, egészen a fenekéig, puncijáig. Olyan nedves volt, mint amilyen én merev. Nagyokat nyeltem volna, de kiszáradt a torkom, ezért megköszörültem és kértem, hogy ezt sürgősen hagyja abba vagy szégyenszemre torkonspriccelem.

    Engedelmesen ki is engedte a szájából a farkamat, amely gumiért nyűszített. Regi pikk-pakk felszerszámozott és már nyomultam is belé szemből. Síkosításra nem volt szükség, úgy látszik a szájában is erogén zónák lapulnak, amiket a farkam sikeresen stimulált. Nem tudok mást írni, mint hogy eszméletlenül jól húz a puncija, szippant befelé, pont kitöltöm, könnyedén szánkázok ki a makkig és be tövig. Mindketten morgós-nyögős üzemmódba kapcsolunk, szavak nélkül élvezzük a mókát és különben is foglalt a szánk, nyelvünk, mert folyamatosan a másikat vegzáljuk. Regi különösen rácuppan a füleimre. Mástól talán zavarna, hogy a nyelve a hallójáratomon át az agyamig próbál befurakodni, de tőle nem hogy zavarna, hanem még tovább húzza a pattanásig feszült érzékeimet (az élénk fantáziájúak kedvéért jelzem, hogy a füleimet is alapos mosásnak szoktam alávetni).

    Mivel a fülemen így nem kapok levegőt, el is fáradok (ez milyen tuti indok a gyenge állóképességre, hogy ne érj hozzám, drágám, mert a pórusaimon lélegzek). Hanyatt dőlök, Regi rám ül, én pedig elkezdek mozizni a mennyezeti tükörben. Regi egy igazi szemét dög, ráérez a gyenge pontokra, amitől persze csak jobb lesz nekem, de közben egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy simán eldurranjak. Markolom a fenekét, pumpálom felfelé a csípőmet, próbálom elkapni szájjal valamelyik kőkemény bimbóját. De hiába próbálok meg mindent, egyszerűen nem tudom elhessegetni a füleimtől, mivel össze vagyunk forrva a medencénknél, szóval nincs mit tenni, mint szorosan egymáshoz tapadni és kitartani a végsőkig. Szólok is, hogy lassítson, különben elmegyek úgy, hogy közben ott maradok alatta. Erre lelassít, majd nevetve felguggol szélesre tárva ölét és úgy kezd lassan fel és le mozogni rajtam, hogy pontosan lássam, amint a szeméremajkai szorosan körbeölelik a feszülő farkamat és a hüvelye beszívja majd kiengedi magából a szerszámot. Szóval Regi egyáltalán nem segít az önmegtartóztatásban.

    Magamra húzom megint, hogy ne is lássam az egészet, felbámulok inkább a tükörbe és azon kezdek morfondírozni, hogy milyen furcsa képet alkotunk így ketten. Regi szép barna teste rajtam elterülve olyan mint egy béka, amely ugrásra készül, a háta és feneke folyamatosan megfeszül és hullámzik a mozgástól, miközben a válla felett kinézve az én fejem van 180 fokos szögben elfordítva és odaragasztva a nyakához. Ez az abszurd kép kicsit lehűt és így még bírom pár percig, visszatámadok néhányszor, aztán amikor megint felguggol és közben a jobb fülemet nyaldossa, akkor inkább elengedem magam és nagyokat hörögve a gumiba élvezek. Úgy spriccelhetek szanaszét, mint a falon-plafonon cikázó és szétrobbanó kis zöld ledes izék. Jobb ez így, tudni kell, mikor jobb nem küzdeni, csak megadni magad.

    Kicsit összeizadom szegényt és isten tudja, hogy neki jó volt-e közben és ha igen, akkor mennyire, de nekem tuti volt, az biztos. Két póz, 20 perc és végem is van, öregszem menthetetlenül. Regi törölget, mellém heveredik, a mellkasomra teszi a fejét, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga és képeket mutogat nekem a telefonján és arról mesél, hogyan tervezi átalakítani a lakást. Dumálunk, de aztán közeledik az óra vége, szóval feltápászkodok, fürdök, öltözök és lépek.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk róla sem a telefonban, sem a helyszínen, szóval előre leraktam valamennyit, amiről azt gondoltam, hogy elég. Ezt Regi megerősítette, sőt, még soknak is bizonyult, de a szülinapjára tekintettel nem kértem vissza (meg amúgy sem tettem volna). Szerintem a tébányai átlag lehet. Sajnálom, de ennél zavarosabban és érthetetlenebbül ezt nem tudom leírni, pedig nagyon igyekeztem.
  • Összkép:

    Mindent összegezve Regi egy olyan rúdtáncos-párducnő, akinek fantasztikus teste van, de ezen felül legnagyobb erénye, hogy pontosan ráérez a férfiak gyengéire és kíméletlenül kihasználja azokat. Mindannyiunk nagy örömére és szerencséjére. :) Közben végig laza marad, közeli, közvetlen és természetes, nyoma sincs rajta megjátszásnak, művi csábításnak, trükköknek. Neki az a trükkje, hogy olyan amilyen és elég önmagát adnia, hogy a férfiakat kifacsarja és kielégítése. Ami ebben a szakmában egy igazán irigylésre méltó tulajdonság. Nem kizárt, hogy még találkozunk, ha nem is holnap, de nem is öt év múlva, addig is csók neki és pacsi a többieknek, akik már (vagy még nem) jártak nála.
Happy Massage