• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Koszon om a Beszamolot! :)
    puszi,
    Enikõ

  • Egyeztetés:

    Nem olyan rég találkoztam a hirdetésével. El is raktam későbbre, de aztán el is tűnt. Amikor újra megjelent gondoltam teszek egy próbát. Telefonon reggel többször sem sikerült a most hívható jelzés ellenére. Gondoltam dobok egy SMS-t, de később jöttem rá, hogy ez kifejezetten meg van tiltva a szöveges részben. Délután végül sikerül és másnapra megbeszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Kaptam pontos címet, úgyhogy nem volt nehéz megtalálni. BKV-val mentem. Onnan 10 perc séta volt, de úgy láttam van a környéken bőven parkolóhely, főleg az épülettől délre eső utcában. Mivel korán érkeztem sétáltam egyet és élveztem a napsütést a Duna parton :) A kapuban kaptam kódot és gond nélkül eljutottam a lakáshoz.
  • Helyszín:

    Nagyon igényes lakásban fogadott Enikő. Én is elfogadnám búvóhelyként. De a környéken nehéz is lepukkant épületet találni. A fürdő kádas, a szoba nagy franciaágyas. A fürdőben minden van ami szem szájnak ingere. A szobáról nem is beszélve ahol Enikő vár a tusolás után. Függönyök behúzva, chill zene szól és minden előkészítve a tökéletes élményhez. A falon egy óra mutatja az idő múlását. Nekem ez kifejezetten jól jött, mert könnyen elvesztem az időérzékem ilyen helyzetekben.
  • Lány külseje:

    Enikő egy fekete miniruhában és magassarkúban fogadott az ajtó mögött, amiről már a telefonban is szó volt. Elég vékony alkatú. Szerintem a képekhez képest is adhatott le néhány kilót. Vöröses haja és bájos arca teljesen összhangban voltak. Illetve ahogy néz, szinte belehatol a tekintete az emberbe.
  • Action:

    Először a nappali kanapéján ülve ismerkedtünk. Üdítővel kínált és így társalogtunk. Majd a fürdőbe kisért és megmutogatta mit hol találok.
    Fürdés után már az ágy mellett folytattuk. Kezemmel próbáltam felfedezni az ekkor még ruha borította testét, miközben csókokat loptunk egymás ajkáról és nyakáról. Majd ruha le és az ágyon folytattuk a simogatásokat és csókokat. Lekerült a melltartó és a cicikkel kezdtem foglalkozni. Kicsi, formás, tenyérbeillő mellei úgy vettem észre nagyon érzékenyek és Enikő is élvezte a nyelvem játékát rajtuk. Ujjaim közben már dél felé tartottak és bizony célba találtak. Enikő is élvezte ténykedésüket a csiklója környékén, melyet egy kis olajjal segített meg és ebből a farkamra is jutott. Közben mondta is, hogy a jó neki. Miközben ezeket csináltuk a farkam is kezdett eléggé izgatott lenni és Enikö el is kezdte a kezével kényeztetni. Így élvezkedtünk egy darabig. Ez meg is hozta a kedvem és hanyat feküdtem Enikő pedig ajkaival a farkam felé közelített. Mélyen a szemembe nézett miközben a makkom eltűnt ajkai közt. Még most is elöttem van ez a kép. Lasswn és finoman kényeztetett, de amit akkor éreztem az tökéletes volt. Csak remegtem ahogy nyelve és ajkai a makkomat kényeztetik. Sokáig el lettem volna így de nem csak ezért jóttem.
    Gumit kaptam és Enikő rám ült. Én meg eltűntem a puncijában. Lassan megtaláltuk a ritmust és eleinte ő mozgott rajtam majd én alatta. Természetesen egyik kezem a gyönyörű, formás popsin a másik pedig a cicin. Ez uttóbbi kifejezetten tetszett neki és jelezte, hogy markolásszam, amit láthatóan élvezett is. Majd fordultunk és kutyusban is toltuk egy ideig.
    Ekkor viszont már nagyon hivogatott az a hátsó bejárat. Ezirányú kérdésemre az volt Enikő kérése, hogy először lovaglóban vagy oldalt fekve csináljuk. Én az előbbit választottam. Életem egyik legjobb döntése volt. Fantasztikus élmény volt a popsijában lenni. Itt már kezdenek összefolyni az emlékek. Még váltottunk egyet, Ő volt alul, párna a popója alá és így éreztem megint, ahogy engednek a záróizmok. Teljes extázisba kerültem, ahogy döngettem miközben formás lábai a nyakamban voltak. Végül engedtem a csábításnak és megtöltöttem a gumit.
    Szétcsatlakoztunk és Enikő kis kosárkában nyújtotta az ilyenkor szükséges dolgokat.
    Felajánlott egy masszázst így a végére, ami nagyon jól esett, hála az ülőmunkának.
    Majd megtettem újabb köröm a fürdőszobában és azt hiszem pár perccel időm lejárta után távoztam.
  • Elszámolás:

    A végén de előre kérdeztem, hogy szeretné. A popsi extra de megérte :)
  • Összkép:

    Hangulatos környezetben egy csinos és intelligens hölggyel együtt lenni... Nem is kell ennél több. A popsi miatt is biztos, hogy visszatérek ha tehetem.
Happy Massage