• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves Gringo :)

  Nagyon szépen köszönöm a beszámolt :) Hat igen a 174 cm az 174 cm nincs mit tenni :)))) Viszont orulok hogy megismerhettelek , jól éreztem magam :) pikk-pakk elrepült a 2 ora ...és ez csak jó társaságban van így :))) Köszönöm a dícséretet a kocsikam nevében is :P

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Reggel fel akartam hívni és ahogy kinyitottam az oldalát láttam, hogy hamarosan hívható lesz. Megvártam, hívtam - nem vette fel. Fél órával később észrevettem, hogy kikapcsolódott a telefonom a hívószámkijelzés, vagyis privát számról hívtam. Átállítottam, hívtam újra, felvette egyből. Két nappal későbbre kértem egy két óra hossza randit, rugalmas volt, könnyen találtunk mindkettőnknek jó időpontot.
  Aranyos, kicsit számomra kislányos hangja volt a telefonba, átjött a mosoly, a kisugárzás, vártam a talit.
 • Megközelítés:

  Kocsival szombat délelőtt nem ügy, a GPS pontos, parkoló rengeteg, álmos, csendes környék. Pár troli is megáll arrafelé, az Örs vezér tere kb 800 méter gyalog, nem lehet gond. Iskola, óvoda a közelben, ha valaki itt akar lakást venni. :D
 • Helyszín:

  Egy alacsony panel alacsony emelete, pici, de szépen, ízlésesen felújított lakás. Egyetlen, átlagos szobában kellemes hangulatvilágítás, modern zene, vele szemben egy, a célnak elegendő zuhanyzókabinos fürdőszoba. Minden ízléses, visszafogottan elegáns, igényes.
 • Lány külseje:

  A magassága meglepett, bár számítottam rá, de még sose voltam ilyen magas lánnyal. Gyönyörű, sudár alkat, hibátlan test, fantasztikus cicik. Szép zöld szempár, mosolygós arc.
 • Action:

  Két órás randi lévén gondolom rettenetes hancúr leírásának illene következnie, 6x élveztem el, őt 8x juttattam csúcsra és a végén könyörgött, hogy maradjak még annyira jó volt.
  Hát nem. :D
  Kissé fáradtan, rengeteg stresszből és rettenetesen kiéhezve érkeztem hozzá, aki frissen, mosolyogva egy fekete miniruhában várt. Már a telefonba jeleztem, hogy lassan oldódom, ezt ő tiszteletben tartotta és rám bízta a kezdeményezést, ami jól esett, fürdés után még felöltezve beszélgettünk egy csomót az ágyon. Időpocsékolásnak tűnhet, de nekem ez ott és akkor kellett, hogy át tudjam magam adni a gyönyöröknek. Ő ezt érezte és hagyta, hogy én döntsek. Megcsókoltam, jobbára visszafogottan, de helyenként vadabb nyelves játékot is űztünk. Megmasszíroztam kicsit, nem túl erősen, elkezdtem közben felfedezni hibátlanul szép testét, csókoltam, simogattam ahol értem. Kivarázsoltam a ruhából, bugyi nem volt a huncuton, csak egy rózsaszín melltartó. Attól is megszabadultunk, azt gondolom, rég volt szerencsém ilyen szép keblekhez. Kényeztettem egy picit szájjal is, najó, jó hosszan, amit kecses apró remegésekkel és nyögésekkel jutalmazott. aztán én is kibújtam a gönceimről, már nagyon ki voltam rá éhezve, de ez is volt a célom. Megkérdezte, hogy szeretném, rá bíztam és jól döntöttem, a hosszú franciát hosszú franciával hálálta meg, a fantasztikus, játékos, lágy szopása során többször eljutottam csúcsközelbe, de vagy leállítottam, vagy leállt magától. Végül gumit húztunk, meglovagolt és kb 3 perc alatt elsültem. Nem szokásom, de nagyon felhúzott a hosszú előjáték és a csodás látvány.
  Hagyott lenyugodni, letisztogatott, mindketten elmentünk egy gyors mosakodásra. A maradék időben biztos művelhettem volna vele még valami pajzán dolgot, ha azt kérem, de inkább csak beszélgettünk még az ágyon meztelenül fekve, egymást simogatva.
  Időm lejártát diszkréten jelezte, egy gyors zuhany után átadtam partneremet a szombatnak :)
 • Elszámolás:

  Bakfitty, szóba se került az ottlétem alatt. Telefonon elmondta, kiváló érték arány.
 • Összkép:

  Jól éreztem magam nála, és - ha lesz rá lehetőségem - megyek is még, amikor csendes, békés, összebújós szeretkezésre vágyom. Annyiban talán nem volt most ideális a randi, hogy egy kicsit több kezdeményezés mindkettőnktől jó lett volna. Picit egymásra vártunk, gondolom ő főleg azért, mert az elején jeleztem, hogy nehezen oldódom, így az óvatosságát kifejezetten értékelem. A kezdeményezését ezért nem pontozom, nem lenne korrekt. :) Tia tényleg mindent, de mindent úgy csinált, hogy nekem jó legyen, és ez maximálisan úgy is lett. :)
  Tia drága, nagyon köszönöm! Odakinn megnéztem, csudaszép autód van!
Happy Massage