• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Nagyon köszönöm neked, hogy írtál rólam!!
    Nagyon kevés embert foglalkoztat, hogy megossza véleményét, beszámolót mindig olvas, de nem ír.
    Köszönöm, hogy gyarapítottál!
    Hálásan nagy szeretettel várlak továbbra is.
    Csók

  • Egyeztetés:

    Fanni hirdetése már régóta felkeltette az érdeklődésemet. Mivel láttam hogy, most hívható, délután telefont ragadtam es már hivtam is. Könnyű volt elérni, szinte azonnal felvette. Megbeszéltük a részleteket készségesen tájékoztatott mindenről és még aznap estére fixaltunk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Telefonon megbeszéltük a címet el sem lehet téveszteni. Megközelítés egyszerű 13. kerület frekventált helyén nagyobb csomópontok közelében található utcában rendel. Én személy szerint kocsival mentem. Parkolas egyszerű hamar találtam helyet rögtön az utcában. De tömegközlekedési eszközzel is könnyű az odajutás számos bkv-s lehetőség a közelben es onnan pár perc séta.
  • Helyszín:

    Megérkezvén a találkozó helyszínére, telefont ragadtam es hívtam. Bejutás könnyű a házban kis felújítási munkálatok folynak, ezért az ajtó nyitva volt. Telefonba megkaptam a tobbi instrukciókat es irány a lift és a megadott emelet. Amikor hívtam még pont zuhanyozott, ezért felmentem a megadott emeletre és 1 perc múlva már nyílt is az ajtó, ami mögött Fanni mar várt. A lakasba belépve cipő le egy erre kijelölt helyen. Fanni nem egyedül rendel, de a diszkréció teljesen megoldott senkivel nem találkoztam. Fanni bekísért a szobába a tett helyszínére. A szoba nem nagy, de célnak tökéletesen megfelelő. Egy tatami néhány tükör és halk zene. Egyből kaptam egy kis frissítőt üdítő formájában, majd egy szekre lehelyeztem a ruháimat. Közben Fanni lecsekkolta a fürdőt. A fürdő tlejesen korrekt. Gyorsan lemostam az út porát. Tusfürdőből nagy a választék. Sok kis műanyag pohár es szájvíz áll még rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Ez elég szubjektív ugyebár kinek mi tetszik, kinek milyen az ideálja. Fanni pont olyan mint a képeken . Nem a legvékonyabb pont az ideális, ott gömbölyödik ahol kell. Arckitakarástól nem kell tartani csak a diszkréció miatt van. Nekem személy szerint tetszett. Amiben fogadott az egy egyberészes kis mini ruha volt. Miközben tusoltam és végeztem addigra felvett egy fekete combfixet.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órara mentem, volt felvezetés és a végén levezetés, de erről később. Megkérdezte , hogy illatos vagy illatmentes olajjal maszirozzon-e. Én az illatmentest választottam. A masszázst a lábaknál kezdte es haladt felfele végig. Biztos tanulta, mert nagyon szakszerűen átmaszirozott. Közben kicsit beszélgettünk, de a végén csak úgy voltunk. Én személy szerint iyenkor mindent kizárva, élvezem a masszázs nyújtotta élvezeteket. Amikor végig maszirozott teljesen még a nyakamat sem kihagyva, kért egy megfordulást és még a mellkasomat is átmaszirozta. Ez plussz pont es nagyon jol esett. Voltam mar masszazson, de ilyet máshol még nem kaptam. Mindent szakszerűen a hátamnál jobban elidőzve a csomókat jól kimaszírozta.
  • Levezetés:

    Felvezetésként egyből megszabadultunk a kis rucitól, mint kiderült nem volt alatta semmi. Egyből gyönyörködhettem az elém táruló szép cicikben es a simára borotvált punciban. Majd megkért, hogy segitsek beolajozni a testét. Nekem se kellett kétszer mondani öntötte magára az olajat és én segítettem szétkenni mindenhol a testén a cickóktól kezdve a hasán át egészen a punciig. Aztán egyszercsak oldlara fordult es akkor már meredező pajtimat kezdte kényeztetni testével a melleit is bevetve. Nagyon jo érzés volt ahogy siklott a testével, közben kis kezével kicsiket húzogatva a farkamon. Majd a következő pillanatban háttal nekem ráült a farkamra végigcsorgatva magán és a farkamon az olajat és elkezdte maszirozni a puncijával a farkamat. Elkepesztő volt látni ahogy a puncija elém tárult. Közben hol simogattam combfixbe bujtatott lábát, hol pedig a fenekét markoltam simogattam. Ami még jobbá tette a dolgot azok az erotikus hangok, sóhajok amiket közben kiadott egyszerűen frenetikus volt. A végén megfordult es őrjítő nagyon jó franciába kezdett. De addigra már úgy fel húzott, hogy sokáig nem bírtam jeleztem neki még rántott kettőt rajta és így kezei között ért a vég. Kicsit bevallom önző voltam most én nem aktivizáltam magam nem volt puncinyalás sem ujjazás, de ezt egy következő alkalommal majd pótoljuk. A levezetés a masszázst követően történt. Ugyanolyan forgatókönyv alapján mint a felvezetés. A különbség, hogy még jobb és durvább felejthetetlen franciázást kaptam. Volt itt nyálcsorgatós, köpkolödös egyszoval mindne ami kell. Sajnos másodikra nem sikerült elmennem, de ez nem Fanni hibája. Lehet aznap meló után hosszú utazás én nem voltam friss.
  • Elszámolás:

    Korrakt a telefonba megbeszéltek alapján. A végén az asztalra helyezve. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam. Mindennel maximálisan elégedett voltam. Hozzáállás, kedvesség lenyűgözött. Maximalosan jó beszélgető partner is. Csak ajánlani tudom annak aki a szürke hétköznapok után lazítani szeretne egy kicsit.
Happy Massage