• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Rabbitsfoot
    Köszi szépen a beszámolót, remélem nemsokára újra rossz alkudhatunk :))) csók
    Kellemes ünnepeket :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, korábban már találkoztunk - így bizalom/referencia adott volt. Két nappal későbbre kértem időpontot
  • Megközelítés:

    Soroksári út közelében, hogy úgy mondjam, nem Zaya az egyetlen unikum a környéken...
    Fizető parkolás, mindig akad szabad hely. Kapott instrukciók alapján sima ügy az épületet megtalálni. Onnan kapukód, lift, és sejtelmesen nyíló ajtó.
  • Helyszín:

    Ízlésesen berendezett lakás. Kevésbé beszédes MT-k nézegethetik a polcon a dvd-ket, és máris van miről beszélgetni. Mondjuk én egy POV felnőtt film( vagy bohózat?) miatt mentem, és én voltam a férfi főszereplő.
    Ja, a helyszín: modern, szép lakás. Előszobában cipő/kabát le, nappali/konyha komplexumban csoki és ital vár. Hálószobában kellemes hőmérséklet, hangulatvilágítás, TV-ről szóló zene.
    Fürdőszoba patika tisztaságú, tusolás kádban, zuhanyfüggöny mögé rejtőzve. Tusfürdő hegyek, friss törölköző.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken: vékony, izmos, formás. A tetoválások nincsenek a fotókon, de ezt Zaya a bemutatkozóban említi. Én meg már többször láttam őket közelről, semmi bajom vele, és egyértelműen az ízléses kategória.
    Ugyanezt elmondhatom a cicikről is, szilikon és jó ízlés találkozása, férfiak örömére.
  • Action:

    Piros body állította be a vérnyomásomat, rögtön az ajtón belépés után. Üdvözlő csók, beszélgetés közben én már nyomultam a hálószoba felé, ruhák a szobainasra, aztán irány tusolni.
    Zaya az ágyon várt, mellé heveredtem, és kezdtünk egy kétszemélyes Laokóon formációt felvenni. Élmény simogatni és csókolni az egész testét, mindenhol feszes, kemény és formás.
    Bimbók is jól reagálnak, és finom közelítésre a punci is jól nedvesedik. Igyekeztem én kezdeményezni a kényeztetéssel, mert tudtam, hogy Zaya kamatostól adja vissza ezt a "kölcsönt".
    Hamarosan már háton feküdtem, Zaya pedig szemléltette, hogy mi is az a mélytorok. Hol finoman, hol intenzívebben működött, miközben én csak magánhangzókkal voltam képes kommunikálni.
    Mikulásig volt még egy kis idő, de én már piros gumit kaptam, remélem ez a szín nem vékonyít. Zaya meglovagolt, én pedig a cicik látványát és érintését élvezhettem.
    Missziben folytattuk, igen épületes látvány egy ilyen bombázó ebben a helyzetben (is), hát még amikor magasba emeltem a lábait.
    Oldalra fordult, egyik láb felhúzva, másik kinyújtva. "Ezt már popsiba szeretnéd?" Mit lehet erre válaszolni? Eddig is elememben voltam, a gyönyör meg csak egyre fokozódik.
    Felvettem a tempót - van mit - és hörögve, vigyorogva élvezkedtem. Ha már popsi, akkor a doggy ki nem maradhat, de ez a vizuális élmény már a kivégzés része.
    Egyik kollégának volt harcművészeti kalandja az ágy szélével, engem is némileg akadályozott, de csak amikor az ágy mellet állva döngettem Zaya popsiját. Márpedig ezt tettem, amíg csak bírtam.
    Gumi le, elterültem az ágyon, és kértem a kedvenc számomat: 69. Én kézzel és nyelvvel ügyködtem, Zaya pedig biztosra ment, nehogy elfelejtsem mi is az a mélytorok.
    Hörgéssel és kapálózással jeleztem, hogy ennyit bírtam, Zaya nagyjából 71-re módosította a 69-t, vagyis én az ágyékába fúrtam a fejem, miközben Ő a mellei közé irányította az utódokat. Happy end.
    Tisztálkodás után hozzám bújt, még pihegtünk egy sort, majd elfogadtam a felajánlott masszázst. Erőteljesen csinálja, nekem így esett jól. Letusoltam, felöltöztem, elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük, hogy személyesen már szó se essen róla. Változatlan csokor, változatlanul megérte.
  • Összkép:

    Kedves, közvetlen, élmény a vele közösen eltöltött idő. Első alkalommal visszafogottabb voltam akkor tapasztaltam, hogy a kezdeményezés és irányítás sem okoz gondot, azóta pedig tudom, hogy az irányítást is szívesen fogadja és jól kezeli. Ez a tárgyilagos rész, az élmény erotikus részét pedig remélhetőleg sikerült érzékeltetnem.
Happy Massage