• KYLIE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem túl rég akadtam rá Kylie hirdetésére. Néhányszor hívtam már, általában mindig felvette pár csörgés után, és tájékoztatott a lehetőségekről. De én általában azonnal szeretnék menni, amire érthető módon nem mindig van lehetőség... Na de eljött az idő, Randink előtt, munka után hívtam Őt, és szerencsére volt szabad időpont, méghozzá azonnal. Rugalmas volt az egyeztetésben, és kb. 1 óra múlva már csengettem is Nála.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület. Lehel teret a Béke térrel összekötő forgalmas út, a Westendtől nem messze, egy motoros ruházati üzlet közelében. GPS egyértelműen megtalálja, és a házszámozás is logikus, csak nagyon kell figyelni, mert alig észrevehetően, eldugottan vannak csak kiírva azok a bizonyos "számok és a betűk". Ugyan forgalmas útról van szó, de elsőre, pont a ház előtt meg tudtam állni, és volt még további 2-3 szabad parkoló is. A parkolás 18:00-ig fizetős, de én pont ezután érkeztem pár perccel. A BKV lehetőségekről sajnos nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    A kapuban kapott instrukciók alapján bejutottam. Régi ház, de a lakás belülről pazar. Belső kétszintes, állítólag több lakás egybenyitásával keletkezett. "Irodáról" beszélünk, több szobával és 4-5 lánnyal, de ebből semmit nem érzékeltem. A szobák jól elkülönítettek, diszkrétek. A "miénkben" nagy bőrkanapé, szobainas, és egy kerek tatami a masszázshoz. Minden falon nagy tükör, hogy jobban láthassuk mi történik majd velünk! Hangulatvilágítás, gyertyák, zene. Még egy krómozott rúd is van. A fürdő nagyon tetszett. Hatalmas épített zuhanyfülke. De akkora hogy 10 ember is kényelmesen elférne benne. A zuhanyfej hőfok-szabályozós. Tusfürdő van elegendő, szájvíz kétféle, és néhány dezodor. A higiénia maximális. A kilépő száraz, a fülke üvege nem "szappanhabos". Sőt, a masszázs utáni zuhanyzásom előtt is kitakarították! Makulátlan. A törölköző tiszta, és mindkét zuhanyzáshoz újat kapunk.
  • Lány külseje:

    Kylie az ajtó mögé bújva várt. Fekete csipkés melltartó, fekete csipkés francia bugyi, combfix. Hosszú, sötét, egyenes haj, valóban nagy mellek, kicsi, formás popsi, lapos has - tökéletes alak. Arca karakteres, nekem bejött, és jól áll neki a sokak által említett fekete keretes szemüveg. A bejutás után lépcsőn fel az emeletre ... Ő ment elöl, és lehet nem véletlenül, de elég szexisen tekergette a csípőjét ahogy lépkedett lépcsőről lépcsőre ... szóval jó ráhangolódás már egyből az elején.
  • Erotikus masszázs:

    Miután felkísért a szobába, megszabadultam ruháimtól, és megtekintettem a fürdőt. Utánam Ő is elment, majd irány a tatami. A masszázs hason fekve kezdődik, a melltartó már ekkor lekerül, és hála a jól beállított tükröknek, mindent jól láthatunk. Kylie kérdezte hogy erősebb vagy gyengédebb "gyúrást" kérek-e ... én a gyengébbet választottam. Ennek megfelelően végezte, krémmel, a vádliktól haladva felfelé. Közben folyamatosan mosolyog, és jó beszélgetőpartner is. Izgató látvány volt ahogy munkálkodik rajtam, szóval alig vártam hogy fordulhassak ...
  • Levezetés:

    ... fordulás után kicsit bekrémezett, simogatott előröl is, majd bekente magát is, és elkezdődött a csúszka. Kérdeztem nem baj-e ha krémes lesz a bugyi, azonnal levette :) Először a mellkasomon siklottak a fantasztikus mellek, majd egyre lejjebb haladt velük, végül már csak a célterületre koncentrálva ... melleivel dörzsölgetve, ütögetve az a bizonyos testrészt. Lábaim között térdel, mellei közé vesz, csúszkál, közben kacéran mosolyog, a szemembe néz. Kicsit kézzel besegít, látja hogy jóóóó, vissza a mellek közé, mosolyog, húz rendesen. Jobb oldalamhoz térdel, hasonló a koncepció, csak már a kezemmel elérek a popsijához, lehet simogatni az intim területeket. Kérdezi szeretnék-e "többet" (persze az adatlapon megadott keretek közt), de én a kézi levezetést választottam. Változatos mozdulatokkal, hol gyorsabban, hol kicsit lassítva "simogat" míg végül végem nem lesz... Letörölget, majd irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe. A rózsaszálak mértéke picivel az átlag feletti, úgy ahogyan a telefonban elhangzott. Érkezésemkor kérdeztem mikor rendezendő a rendeznivaló, azt mondta utólag. Így is lett, nem esett róla több szó, pedig először találkoztunk.
  • Összkép:

    Kylie nagyon dekoratív, jó alakú lány, aki élőben szerintem szebb mint amire a képek alapján gondoltam (pedig a képek is nagyon rendben vannak)! Jól éreztem magam Vele.
Happy Massage