• Cindyke

  • Beküldte:
  • Cindyke reagálása

    Drága. Köszönöm szépen a kulturáltan, tisztelettel megfogalmazott beszámolódat. Szeretettel várlak legközelebb is.

  • Egyeztetés:

    Azóta terveztem a meglátogatását, hogy kipakolta a fürdőruhás új képeit. Beszéltünk is párszor, de nem tudtunk egyszer sem közös időpontot egyeztetni. Nem túl aktív az oldalon, ezért amikor láttam, hogy kiírta, hogy elérhető, azonnal rácsörögtem és sikerült is még az aznapi ebédszünetre egy randit lebeszélni. (A randi során elmesélte, hogy inkább a téli időszakban elérhető, jó időben sokszor elhagyja a várost.)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, de tömegközlekedéssel (busz, HÉV) is könnyen elérhető a cím. Parkoló volt a közelben, de áldozni kell érte, mert a környék már fizetős övezet lett.
  • Helyszín:

    Forgalmas utakat összekötő kedves mellékutcában található újépítésű óbudai ház, amely ismerős lehet a kedves makktársaknak, hiszen más hölgyek is rendelnek benne. A lakás szépen berendezett, a fürdőben kád, valamint a szükséges szájvíz és tusfürdő ellátmány.
  • Lány külseje:

    Ilyennek képzelem a honfoglalók asszonyait: alacsony, edzett, kemény húsú, rugalmas mellű és popsijú, keskeny szemű és széles járomcsontú csaj. Az alakját sokkal fiatalabb nőtársai is megirigyelhetik. Nem győztem bámulni a piros bugyis kerek fenekét, amíg bevezetett a hálóba.
  • Action:

    A telefonban megbeszéltük, hogy masszázs, kényeztetés és aktus keverékéből hozunk össze valami kellemes koktélt. Tusolás után szembe térdeltünk egymással az ágyon. Levettem a melltartóját és a mellei kényeztetésébe kezdtem. Igen kellemes állagú és gyönyörű formájú ikerpárról van szó! Cindy az első pillanattól kezdve kézbe vette a meredező férfiasságom és lágyan izgatta. Összebújás és rövid csókolózás után a hátamra feküdtem és javasoltam, hogy akkor kezdjünk masszázzsal. Cindy mellém térdelt és a nyelvével izgatni kezdte a farkamat. Hát ez meg milyen masszázs??? Ilyen masszázshoz még nem volt szerencsém, de nyitott vagyok az újdonságra, ezért nem zavartam meg a ténykedését. :-) Ezt nagyon is jól tettem, mert a nyelvével minden oldalról birizgálta a kőkeménnyé izgult farkincát, közben pedig a körmével "kaparászott" a golyókon és a környéken. Borzongatóan fincsi volt. Kár lett volna ilyen gyorsan ellőni a patront, úgy hogy helycsere: Cindy a hátára, az én nyelvem a lába közé. Az élvezetig nyaltam és újjaztam a punciját, habár néha olyan érzésem volt, hogy ha csak kinyújtva tartom a nyelvem, az intenzív csipőmozgásával akkor is eljuttatja magát az orgazmusig. Újra helycsere: vissza a kiinduló állásba és folytatódot a karmolászós borzongatás. Tudtam, hogy ezt nem lehet tovább bírni, ezért felvetettem, hogy mi lenne, ha így mennék el és az aktusra egy valódi hátmasszázs után kerülne sor. Cindy belement, úgy hogy elengedtem magam és a finom nyelvjátékával rövid időn belül a mennybe juttatott. A hasra fordulás ilyenkor nem is olyan könnyű, de a fütykös letisztogatása után csak megoldottam. Ezután egy kellemesen lazító hátmasszázs jött a végén újra a körmök finom bevetésével a farpofák és a zacsi területén. Fordulás után az elpilledt fütyit Cindy szája újra hadrendbe állította, majd gumihúzás után kezdődhetett a behatolás. Már a képek alapján eldöntöttem, hogy lovagoltatni szeretném, hogy aktus közben lássam azokat a csodás melleket. Mivel elég feszesek, nem harangoznak, hanem a csipőmozgás ütemére rezdülnek be újra és újra a férfiszem nagy örömére. Újjazás közben éreztem, hogy milyen szűk izmos puncija van Cindynek, úgy hogy nem ért meglepetésként a benne való mozgás által kiváltott intenzív élmény. Cindy az aktus során is fel tud oldódni és élvezi az altestek összecsattanását. Mivel nem a gumiban szerettem volna elmenni, kértem, hogy szabadítson meg tőle és hozzám bújva kézzel süssön el. Ez a kérésem sem maradt teljesítetlen. Az újabb tisztogatás közben az órára pislantottam és láttam, hogy perceink vannak hátra, úgy hogy taplóság lett volna még pihegni az ágyon, ezért összekaptam magam, letusoltam, gyorsan felöltöztem és a viszontlátás reményében elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban tisztáztuk, hogy a most már "régi" átlagnak nevezhető nagyságú csokorral kell készülnöm az órás randira. A végén szépen letettem a kis komódra.
  • Összkép:

    Jól tettem, hogy nem adtam fel a várakozást, és Cindy is jól tette, hogy kiírta az oldalra, hogy elérhető, mert mindezek hiányában egy szuper élménnyel lennék szegényebb. Ha átkelek a Duna azon oldalára, akkor lehetőség szerint újra útba ejtem a környéket. (Talán még annyi megjegyzés, hogy lehet, hogy már nem aktuális az adatlapon a dohányzás hiányára utaló bejegyzés, de az is lehet, hogy csak félreéreztem valamit.)
Happy Massage