• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Köszönöm szépen a kis élménybeszámolót. Kedves vagy, én is jól éreztem magam veled.. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

  • Egyeztetés:

    Első hívást a rendelés megkezdése után kicsivel 11re időzítettem, de nem sikerült felvenni a kapcsolatot így később próbáltam egy órával, sikeresen zárult az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem. MECCA Gym-től nem messze van kb 5 perc séta. A tömegközlekedés számomra megfelelő volt. Autóval a szokásos Budapesti parkolás van, a megadott számtól 1 perc sétára parkolóautomata van.
  • Helyszín:

    Minden célnak megfelel után egy Kubica! Lakás mondhatni új építésű bár nem vagyok szakember. Fürdő rendben van, majdnem egy tucat tusfürdő van. Hozzá válaszható 3-4 szájvíz és pohár. Törülköző a célnak megfelel. Mintha az ember hazamenne sőt még nagyobb a tisztaság. Baszoba szintén a célnak megfelel, nagy tv is aki szereti nézni a focit annak is tökéletes hely. Szívesen lakna ott az ember. Tisztaság van, a ház rendben van nem lehet belekötni.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott bár nem annyira a ruhával foglalkoztam. Kis beszélgetés után elvonultam zuhanyozni hogy a kerület porát lemossam addigra melltartó és bugyira levetkőzött. Szép cicije van tenyérbe illő. Puha, selymes tapintású bőr.
  • Action:

    Véletlenül Mikulás napra esett az esemény. :D
    Érkezésem után bementünk a baszobába, ő az ágyra helyezkedett el és elkezdtünk beszélgetni. Beszélgetés közben megszabadultam a ruhától majd gyors zuhany. Zuhany után már melltartó és bugyiban várt az ágyon. Beszélgettünk egy kicsit majd elkezdődött az akció. Kezdésnek egy 69 volt majd pár perccel később gumit ajánlott fel, amit mint egy udvarias ember elfogadtam. Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban volt pozíció váltás közben egy pár fejes francia is belefért majd missziós, kutya és a fájnöl pozíció a falon támaszkodva hátulról lett vége. Órát nem néztük, érzésre lett vége.
  • Elszámolás:

    Régi átlagos rózsaszám ezt telefonon meglehet kérdezni illetve a Bővebb infó alatt is. Extrákat nem igényeltem. A rózsákat személy szerint szeretem előre oda adni.
  • Összkép:

    Megéri elmenni hozzá, barátnős feeling. Kedves, normális nem tudok mibe belekötni, mindennel elégedett voltam.
Happy Massage