• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Kandúrka ! :)
    ( ugye nem baj a megszólitás)
    Nagyon nagyon köszönöm ezt a csodálatos Mikulás ajándék beszidet !
    Nagyon nagyon jól esett a lelkemnek igazán végig simogattad vele a kicsi szivem !
    Felidézted bennem a kapcsolatunk első másodperceitől kezdve az utolsóig!
    Nagyon részletesen és mindenre kiterjedő ajándékot kaptam tőled !
    Köszönöm Drága Cicuska hogy megtiszteltél mind a látogatásoddal , mind a kedves üzeneteidd és ezzel a csodával !
    Tudod Drága elmondtam Neked Imádom a Cicukat hisz nekem is van egy Kandurkam ! ;)
    Várlak vissza sok szeretettel , és a kis Mirrmurrt is egy kis huncutkodasra !
    Millió csok édes Kandurka!
    Legyen olyan szép a napod amilyenné tetted az enyémet !

  • Egyeztetés:

    Lala beszámolóit olvasva , ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy én is a Doktornő vonzáskörébe kerüljek. Először csak írogattunk egymásnak, mindíg kedvesen és szellemesen válaszolt . Utána már fel is hívtam , hangja és beszéde ugyanúgy vonzott , mint képei. Végén Vtr és már beixeltem őt az egyetlen szabad délelőttömre.
  • Megközelítés:

    A környéket jól ismerem , csak a parkolás zűrös , mindíg valami terelés , vagy az egyirányosított utcák feküdtek keresztbe. Kis gyaloglás és megtaláltam egy régi polgári bérházat , emeletráépítéssel.Szöszi segített a keresgélésben, így könnyedén célhoz értem.Talán villamos is jár az utcában , vagy korábban járt,többet nem tudok.
  • Helyszín:

    A lakás a felsőbb szinteken található , a liftből kilépve függőfolyosón kell végighaladni , amely állítólag nem mindenkinek sikerül . Engem nem zavart meg senki , követtem az utasítást a célig. Hosszú előszobában vettem le a cipőmet, Szyszykém bekísért a nagy szobába, ahol félhomály fogadott , halk zene, sejtelmes hangulatvilágítás. Sietősen vetkőztem, közben hallgattam Szyszyke híreit.A fürdő jól felszerelt , szájvíz stb minden mennyiségben.
  • Lány külseje:

    Szyszyke képei mindent elárulnak, kivéva a kisugárzását, ami első perctől kezdve rabul ejt és bűvkörében tart. Kedvességével magához vonz, és érintésével elvarázsol.Formás, karcsú testét öröm átölelni, telt kebleit imádtam markolni. Csókja érzéki, ajkai simogatóak. Szépsége mellett az ő korosztálya a tapasztalatával és technikájával is hódít.
  • Erotikus masszázs:

    Dr. Szöszi masszázstudományára nagy szükségem volt, előtte konzíliumot tartottunk , elmeséltem, hogy időnként hirtelen beáll a derekam egy-egy mozdulatra és iszonyúan belenyilall. Szyszyke komolyan végig hallgatott , közben fájdalom csillapító csókokat kaptam. Óvatosan kezdett hátam kezeléséhez , miliméterről miliméterre végig nyomogatta, nehogy fájdalmat okozzon. Időnként benyúlt a bordáim közé, az ujjaival az erőkifejtést jól szabályozta. kicsit fájt néha, nem szóltam, de észrevette rögtön. A vállamat is megmozgatta , a nyakamat tekergette , kértem, a popsimat se hagyja ki , úgyhogy jó sok idő elment vele, de nagyon jól esett . Mikor végre a lábam közé tévedt a keze, akkor folytattuk , ahol elkezdtük.
  • Levezetés:

    Az ajtó mögött várt egy szexi fekete babydollban, ami a puncijánál kapcsolható , ami behúnyt szemmel is megoldok. De ez már a fürdés után történt , mivel két kényeztetést kértem a látottak alapján. Először állva csókolóztunk, nyelvesen, ízesen, miközben magamhoz szorítottam karcsú derekánál fogva. Az ágyban rám feküdt , csókolgatott és meztelen folytattuk az űzekedést.Szyszyke elővette az olajat és locsolni kezdte a hasamat és magát is, én meg a formás kemény mellein siklattam a kezeimet. Mirrmurrkát is dúsan bekente, a tojásokat és ánuszomat is , kérésemre. Ezekután olyan puncis csúszkált rögtönzött, hogy attól féltem, bajlesz belőle, de ő a csókjaival megnyugttott , hogy jól tudja, mit csinál.Melleit a számba vettem ,nyalogattam, szívogattam, mielőtt Szöszi délre vette az irányt. Doktora a franciának, intenzív szopizással kezdett , ha kivette akkor a makkomat csavargatta két ujjal, aztán kértem a tojások rendbetételét, ami kézzel is , szájjal is technikásan művel. A gátat is végig masszírozta, prosztatamasszázst a műkörmök miatt nem vállal, de majdnem olyan érzésem volt pedig csak kívülről nyomogatott.A tökéletes kéjelgésben egyszercsak beindult a gépezet , és a lovak közé dobtam a gyeplőt és a vulva Szöszi szájában landolt , aki még szívogatta, majd megvárta, míg magamhoz térek. Nyugodtan símogatott , letisztogatott , kaptam egy kis vizet is , hogy lehűljek üzemi hőfokra.
    Masszírozás után a 69-et is szerettem volna kipróbálni, előtte azért nyaktól lefelé bemelegítettem csókjaimmal , a cicijénél sokáig maradtam, a bimbók meghálálták nyelvjátékomat, rendesen bekeményedtek, kis csavargatás is belefért. A lapos has és a köldök következet , majd popsija alá nyúltam és harapdáltam finoman a szeméremdombját. Ujjammal besimítottam , kéjes hangot hallottam. Nyelvemmel kezdtem a jól ismert játékot óvatosan, aztán hol erősebben, hol lágyabban, csiklója bekeményedett , átvette ritmusomat. Mielőtt elment volna, leállított és inkább engem akart boldoggá tenni. Elhelyezkedett a lábam között, és nyelvjátékával ismét formába hozott. Intenzíven szopni kezdett, a makkot tekergette, aztán ismét eltüntetett.
    Kezével gyűrte a tojásaimat, a gátat , ánuszt izgatta mesterien. Már azt hittem, a maradék időm kevés lesz, de Doktornő szakszerűen kézi kezelést is bevetett, aminek élő ember nem tud ellenállni. Éreztem , ahogy lassan elborít a kéj, és hangosan zihálva elengedtem a kölyköket.
    Az utókezelés szintén Szöszi specialitása, úgyhogy tökéletesen kielégültem. Öltözés közben jókedvűen szórakoztatott, amíg a liliomszálakat összepárosítottam. Az ajtóban még lelkesen csókolóztunk, a randi elérte célját maximálisan
  • Elszámolás:

    90 perc , 2 extrával kikerekítette a csokrot , de a "kezelés" csak így volt hatásos , Doktornőm szerint is , nagyon megérte " szakemberhez " fordulni ! Nagyon élveztem minden érintést !
  • Összkép:

    Kényeztetés közben is biztatott szóval , szájával , testével, kezével is. Az ágyban jól tudtunk együtt működni ,elragadó egyéniség , nagyon jól éreztem magamat. Egyetértek csodálóival, Szöszivel felejthetetlen másfél órát töltöttem, ő is boldog volt hogy a kezelésem mindkét felvonása tapsviharral zárult , részemről.
Happy Massage