• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt üzentem egyeztettünk, de sajnos közbejött Freyának valami, ezért időben udvariasan lemondta. Pár nap múlva újra írtam, ekkor sikerült ismét időpontot találni. Telefonon is beszéltünk, kedves volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést választottam, kis séta a villamostól, ennyi kell is, hogy távozás után a vérkeringés visszaálljon. A Lurdy ház közelében egy újabb építésű házban van a kuckó. Kocsival érkezőknek parkolás szerintem könnyű a közelben.
  • Helyszín:

    Lifttel közelítettem, könnyen feltaláltam. A lakásban matracon van a masszázs ami az amerikai konyhás nappaliban van. A fürdő tágas van sokféle tusfürdő. Még kis alakítás van folyamatban, számomra megfelelt a hely.
  • Lány külseje:

    Freya egy szép érett lány. A képek nem hazudnak, szép formás kebleket lehet kényeztetni, ha felkeressük. Nem volt nagy smink az arcán, nekem természetesen is tetszett. Egy fekete hálós ruciban fogadott. Testén egy apró tetoválás van, ez nem zavarhat senkit.
    Átadtam a kis csomagot a kutyusoknak, cicáknak és indultam vetkőzni, zuhanyozni.
  • Erotikus masszázs:

    1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt... hiszen kellett időt hagyni a levezetésre. Sajnálom, de nem tudok érdemben infót adni, a megérzésem az, hogy odaadóan masszírozhat.
  • Levezetés:

    Zuhany után állva várt a szobában, letérdeltem és a formás ikrek kicsomagolása után elvesztem köztük.. Finom puszilgattam, nyalogattam és markolásztam. Miután kiéltem magam, elém feküdt és ajkai közé vette merevedő testrészem, én finoman simogattam nedvesedő kelyhét kívülről, ez a maximum, amit lehet kedvére tenni. Szeretem jobban látni és megélni a történéseket, ezért hátamra feküdtem és így folytatta kényeztetésem. Néha egész mélyen bevette, nem kapkodott, kezével csak minimálisan segítette az élvezetet fokozni. a nyálát többször 10*-15 centi távolságból rácsorgatta, nagyon erotikus volt. Éltem a kisebb prosztata masszázzsal is, nem vagyok a rabja, de most jól esett. Két kézzel és nyelvvel dolgozott rajtam, szóltam időben a katarzisom előtt, így a fehérje a testemen landolt. Megtörölgetett és ledőltünk beszélgetni. Értelmes, lány, van már tapasztalata, tudja mit akar. Kortyoltam a frissítőmből, majd 10 perccel a vége előtt kezdődhetett a finálé. Ezúttal a fotelben ültem és nézhettem, élvezhettem Freya ajkait és nyelvét. hasonló végzetem lett, zuhanyoztam és puszival elköszöntem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden benne van, nem ért meglepetés. Távozásom előtt hagytam ott az ajándékom.
    Nagyon jó ár-érték arány
  • Összkép:

    Megérte várnom, jól éreztem magam. Ajánlom azon MT-nak, akik egy érett nővel szeretnének egy kellemes időtöltést.
Happy Massage