• WandaGold és Dia25

  • Beküldte:
  • WandaGold és Dia25 reagálása

    Drága WS_FARKA-sa avagy Leonardo DiCaprio :D

    Na jó, viccet félretéve kezdjük elölről :)
    Tudjuk, hogy az igazi neved Jordan Belfort :D


    Szóval drága Jordan!


    Nem is tudom hol kezdjem a reagomat. Nagyon szépen köszönöm ezt a fergeteges hétfő esti lazulást, a kitüntetést és az oklevelet is. Nem hittem volna, hogy tényleg megteszed és így megszervezed ezt az estét, de megleptél vele és persze azzal is, hogy nem felejtetted el a névnapom se. Így duplán ünnepelhettem veled és a legjobb barátnőmmel :)))

    Szerintem nagyon fantasztikus és eseménydús díjátadó és iszogatás lett belőle, a közös jacuzzis pancsolás feltette az i-re a pontot :))

    Ugyan a pap szerkót már levetetted, azért az megért volna egy misét, ahogy fogadtál minket! De nyugi, überszexi volt az a feltett lábas zokni húzás egy szál kisgatyában :P

    Ezt az oroszozást, szovjetezést nem kommentálnám külön, ott már megbeszéltük, hogy igen, mi ehhez fiatalok vagyunk....
    De köszönjük szépen a történelmi továbbképzést, amikről meséltél, olyanokról talán még az iskolában se tanultunk.

    A bolondságodat mindketten imádjuk, a késéseidet pedig megszoktuk!
    Direkt mentünk hamarabb, hogy kicsesszünk veled, tudtuk hogy az egy óra csúsztatás ellenére sem leszel kész :D

    Szívesen látunk és élvezzük a társaságod máskor is, bármikor, ha szeretnél egy kis lazulást a fárasztó munka és rohanás után ;)


    SOK CSÓK :****


    ❤ Wanda és Dia ❤


    U.i.: Örülök, hogy ízlett a szabolcsi töltött káposztám :)
    Dia pedig utólag is köszöni szépen, hogy lerabolhatta a kúrós gyertya készletedet :D

    Végül, de nem utolsó sorban, szerintem tökéletes és méltó lett ez az írás 50. jubileumi beszinek :))
    Ne aggódj, mély nyomot hagyott bennünk és úgy imádunk ahogy vagy :))) ❤❤❤

  • Egyeztetés:

    A dupla randi egyeztetésével kapcsolatos koordinációs feladatokat a két lány közül Wanda látja el. Erre vonatkozóan egyértelmű útmutatást találsz Dia adatlapján is, így (majdnem) minden út Wandához vezet. Valljuk be őszintén, ez nem egy hálás feladat, hiszen 3 különböző, önálló célfüggvénnyel rendelkező embert kell egy irányba terelni, hogy létrejöhessen a hőn áhított randi. Talán nem is véletlen, hogy Wanda vállalta fel ezt a feladatot, hiszen ő az írásos kommunikáción kívül aktívan használja mindkét oldalon a „most hívj, felveszem” ikont, és nemcsak a „villogtatásban” jeleskedik, hanem ez valós lehetőséget jelent számodra, hogy meghalld elbűvölő hangját. A VTR-t is használhatod, és nincs szükséged hozzá megszámlálhatatlan ajánlásra. Azt azért vedd figyelembe, hogy az 1-2 óra múlva ott vagyok verzió itt nem játszik, minimum 24-48 órával előre kell gondolkodnod.

    Jelen esetben – a fenti, a lányok által is preferált hivatalos verzióval szemben – én leginkább Diával folytattam az egyeztetéseket, mivel a tervezett multifunkcionális randi egyik témája már Wanda számára is ismert volt – annak létrejöttét legutóbb egy ikonikus dátumra, november 7-re terveztem (ennek majd láthatod nyomait, ha figyelmes vagy! :)),- de legnagyobb bánatomra az idővel folytatott szakadatlan küzdelmemben ismét csatát vesztettem, és kénytelen voltam elhalasztani a randit. Nem kevés idő, újabb hetek teltek el, a hónapszámláló már át is váltott decemberre, amikorra eljött a várva-várt nap, egy szép békés hétfő esti lazulás formájában, 2 lány, egy fiú felállásban.

    Wanda számára a meglepetésrész egy zártkörű mini ünnepséget takart jakuzzi partival, amelynek keretében közeli névnapja alkalmából elrebeghettük Diával jókívánságinkat, koccinthattunk az egészségére, egy – de csak az ő számára - meglepetés helyszínen.

    A jó félévvel ezelőtti Diás randin még reverendába bújt bíborosként próbáltam meglepetést okozni, most pedig Wandára vártak az újkori izgalmak és megpróbáltatások, hiszen mostani ámokfutásom keretében elfordulva a vallástól, a gyónás és megbocsájtás témakörétől, egy teljesen új szerepben, szocialista káderként fogok megjelenni. Ez egy döbbenetes, 180 fokos fordulat, amit még Franz Kafka is megirigyelhetne, így válik egy hajdani bíborosból megátalkodott ateista! Vajon van még visszaút, kaphatok, és ha igen, akkor kitől megbocsátást számtalan bűnömért, vagy egyszerűen a pokol tüzén fogok elporladni?

    Ekkor tudatosult bennem, hogy mindkét lány annyira fiatal (maguk, és persze az én legnagyobb örömömre), hogy nem lehettek részesei az elmúlt rendszernek, nincsenek közvetlen tapasztalataik, élményeik, nem tudják, hogy milyen is lehetett egy ilyen szocialista díjátadó ünnepség. Próbáltam megteremteni ennek feltételeit, bízván abban, hogy a randink egyben egy mini történelmi utazás lesz a közelmúltba. Ennek a kellékei: „kiváló dolgozó” kitüntetés és kitűző, díszoklevél, szovjétszkoje igrisztoje pezsgő, piros asztalterítő, vizes kancsó poharakkal (akkor még nemigen volt pet palack, a krákogó elvtársaknak is innia kellett valamit a hosszú és unalmas beszédeik közben), sztolicsnaja vodka (kizárólag a legjobb elvtársaknak), aláfestésként pedig best of communism CD, és végül, de nem utolsósorban Vlagyimir Illjics elvtárs kicsinyített mása. Azt gondoltam, hogy ez a minimális felszereltség jár egy ilyen ünnepi alkalomhoz.

    Az új szerepemben egy, a gulyáskommunizmusban nevelkedett káderként fogok megjelenni, aki a munkaversenyben (és persze másban is!!! is) kiemelkedő teljesítményt nyújtó Wanda Gold elvtársnőnek „Kiváló dolgozó” címet fog adományozni. Maga a kitüntetés gondolata, illetve annak gyökerei még Wanda nyári riportjáig nyúlnak vissza, amikor is két kérdést tettem fel neki. Az egyik a hihetetlen munkabírásával, míg a másik a páros kaland lehetőségével volt kapcsolatos. Már ekkor kaptam szíves invitálást a kis hármasunkra, de én ezt összekombináltam a kitüntetéssel, majd végül a névnappal is, így alkot az egész egy egységet jelen beszámoló keretein belül. Ha kíváncsi vagy a riportra, az összes kérdésre és válaszra, akkor az oldalon most is megleled.
  • Megközelítés:

    Wanda kuckója – ami általában a hármas randi helyszíne - Zugló egyik legfrekventáltabb részén található. Itt keresztezi egymást két fő tömegközlekedési útvonal, az egyik egy királyról, a másik pedig egy királynéról van elnevezve, a tömegközlekedés kiváló. Jöhetsz a 3-as és 62-es villamossal, használhatod a 32-es buszt is, ami éppen a ház előtt áll meg. Ha belváros felől érkezel, akkor a földalatti végállomásán, a Mexikói úton kell leszállnod. Onnan kb. 10 perc séta, vagy jöhetsz onnan villamossal is. Autóval általában nem gond a parkolás, be tudsz menni egy kis térre is, vagy legrosszabb esetben visszamész a Róna utcáig. A parkolás továbbra sem fizetős.

    Remélem hasznos volt a megközelítés leírása, de a valóság az, hogy a korábban említett meglepetésként a randi helyszíne nem Wanda kuckója volt, de a megközelítésben felsoroltak erre is érvények, hiszen mindössze néhány villamos, vagy buszmegálló választ csak el minket.
  • Helyszín:

    Nem szeretnék a témába nagyon belebonyolódni, de egy kellemes kis penthouse lakás jakuzzival a télikertben / teraszon, több mint elégséges élettér egy magányos bolond Farkas számára.
  • Lány külseje:

    Wanda
    Wanda képei a valóságot mutatják, ha kedveled ezt a típust, akkor biztosan nem fogsz csalódni benne! Persze, ha etióp futónők combjai közé áhítozol, akkor bizony rossz helyen jársz! Testalkatra a molettebb lányok közé tartozik, de mindene kemény és feszes, és húúúú- és háááá, azok a cicik, ott tuti el fogsz veszni! Persze ezt ő is tudja magáról, nem véletlenül látod ezen testrészét sok-sok fotón. Barna szem, festett gyönyörű hosszú fekete haj, szép, mindig mosolygós arc, bársonyos bőr, borotvált kedves kis kelyhecske, ja és amit nem láthatsz a képeken, az a hihetetlen kedvesség és odaadás, ahogy mindig a vendég kedvében kíván járni.

    Dia
    Dia egy nagyon csinos, sexy, vagány csaj, néhány szép tetkóval, amiről tényleg el tudja terelni a figyelmed, és ez nem a reklám helye. Nagyon egyben van ez a csaj! Könnyű vele megtalálni a közös hangot, bármiről is legyen szó. Képei nem kitárulkozósak, de valahogy sejtelmesen mind azt sugározzák, azt közvetítik feléd, hogy itt valami nagyon különös, rendkívüli élmény vár rád, és ez pontosan így is van! Kacér mosoly, kis gödröcskével a szája sarkában, smaragdzöld szemek, középhosszú fekete haj, csókolnivaló ajkak, tenyérbeillő formás mellek, és markolni való kemény popsi: ez mind rád vár! Na és azok a pillangószárnyak, ott tuti el fogsz veszni! Mindezt kiegészíti egy párját ritkító hozzáállás, ami totálisan felejthetetlen élménnyé varázsolja a vele töltött időt.
  • Action:

    A randi pontos idejéről még az utolsó pillanatban is egyezettünk, először a 7-8 órás sáv tetejét véltem tarthatónak, de megint nem lett igazam…..Ráadásul úgy, hogy a rohanásban az autó és az iroda között valahol sikerült elhagynom a telefonomat is, így nem is tudtam volna értesíteni a lányokat, hogy én még nem leszek otthon este 8-kor! Kaphattam volna tőlük egy „egyeztetési problémás” beszámolót, jól is néztem volna ki, micsoda szégyen! Aztán minden jóra fordult, előkerült az a fránya telefon, azonnal csörgettem a lányokat, akik már éppen indultak volna, de hívásom megálljt parancsolt nekik, így lett a végleges időpont 9 óra. Gyorsan hazarohantam, előkészítettem a terepet a szocialista ünnephez, és beugrottam a kádba, hogy lemossam magamról a nap porát. Éppen azon örömködtem, hogy végre milyen jól állok, még 10 perc van 9-ig, és már csak az alkalomhoz illő ünneplő ruhámat kell magamra venni, olyan jó érzés volt, időmilliomosnak éreztem magam, amikor egyszer csak megszólalt a kaputelefon, abban egy ismerős csicsergő hang jelezte, hogy bebocsátást kérnek….., én meg ott álltam egy gatyában, szóval ennyit az időmilliomosságról! Erről egyébként az a klasszikus eset jutott az eszembe, amikor a férfi direkt 10 perccel korábban érkezik a nő lakásához, hatalmas virágcsokorral a kezében, mert akkor a hölgy tuti, hogy törölközőbe csavarva még szárítja a haját, és ha megvan a kellő szimpátia, akkor akár az is hamar lekerülhet!!!

    Üdvözöltük egymást, puszi-puszi, a lányok jót röhögtek, azt hitték, hogy a kaputelefonban csak szórakoztatom őket, de a lakásba belépve megtapasztalhatták, hogy ennek a fele sem tréfa, a Wall Street Farkasának öltözéke tényleg nem több egy – szerencsére legalább nem szaros – gatyánál! A lányok (elvtársnők) legalább sokkal csinosabbak voltak, alkalomhoz illő öltözetben, bár látszott rajtuk, hogy már megfertőzte őket a rothadó kapitalizmus szele. Az előkészületek szerencsére rendben voltak, az asztal fel volt díszítve, szép piros terítő, vizes kancsó poharakkal a krákogó szónokoknak, a kitüntetés és az oklevél szépen előkészítve, pezsgő és a poharak szintén és mindezt felügyeli a magas homlokú Vlagyimir Illjics, Marx és Engels társaságában. Persze ő nem az aktuális „Vlagyimir”, jelenlegi pártunk és kormányunk dicső példaképe, hőn szeretett Viktor vezérünk keresztapja, (Bödőcs Tibor szavaival élve az újkori „Cárevics”, aki tökélyre fejlesztette az illiberális demokráciát.) Ő egyszerűen csak Vlagyimir Illjics Lenin volt.

    Mondtam a lányoknak, hogy hangolódjanak rá a fontos eseményre, tekintsék át a kellékeket, majd elindítottam nekik úttörős felvezetésként és ráhangolódásként a „Mint a mókus fenn a fán, az úttörő oly vidám..” című nagysikerű slágert. Láttam a döbbenetet az arcukon, szóhoz sem jutottak a meglepetéstől, így kihasználva a pillanatnyi zavart, gyorsan beugrottam a hálószobába, és felvettem ünnepi szerkómat, ahogy illik, piros – bár nem úttörő - nyakkendővel. Mire kijöttem a szobából a lányok már a szovjetszkoje igrisztoje pezsgővel akartak közelebbi barátságba kerülni, de ellentmondást nem tűrő hangon közöltem velük, hogy a sorrendet be kell tartani, a koccintás csak a díjátadás után következhet. Egy ilyen díjátadáson a pulpituson mindig legalább négy ember (leginkább férfi) ült, ők nem mások mint a szocializmusban legfontosabb szentháromság képviselői (fontossági sorrendben: párttitkár, szakszervezeti titkár, kisz titkár), kiegészülve a vállalat vezetőjével. Próbáltam kapacitálni a lányokat, hogy ha igazán át akarják élni a történelmi élményeket, akkor még legalább 3 bevállalós elvtársra lenne szükség, amely megfordítaná a jelenlegi, kedvezőtlen ivararányokat, 2:1-ről a 2:4-hez verzióra, de javaslatom nem talált értő fülekre, talán egyszer eljön majd az az idő, amikor egy sokkal nagyobb meggyőző erővel rendelkező elvtárs sikereket érhet el az elvtársnőknél.

    Eljött az idő, megalapoztuk az ünnepi hangulatot, a már jól ismert Cd-ről elindult az Internacionálé, harsogva, hogy „Föl- Föl ti rabjai a földnek…..” Következett a jól megérdemelt kiváló dolgozó oklevél és kitüntetés (lásd mellékelt fénykép!) átadása Wanda Gold elvtársnő részére, majd üdvözlésként bemutattam neki az ún. brezsnyevi csókot, először balról, mert kommunisták vagyunk, aztán jobbról, mert az a másik oldal, aztán jön a szájra csók, ami elég groteszkül mutat, amikor mondjuk Brezsnyev ezt Honeckernek adta. Persze Wandával ez sokkal másabb volt, hamar túlhaladtuk a brezsnyevi csók kereteit. Dia is gratulált Wandának, de sajnos a szájra csókot kihagyta (milyen kár, hogy nem jött be neki a leszbikus kaland!), gondoltam majd én átvállalom ezt a felelősségteljes feladatot. Nyitottam a volt szovjet pezsgőt, koccintottunk, aztán kivonultunk dumálni a télikertben lévő bárpulthoz. Ugye Wanda számára ez kettős ünnep volt, nemcsak egy jól megérdemelt kitüntetést kapott egy időutazás keretében, hanem egyben a névnapját is ünnepelhettük. Bár nem volt rossz a kibontott pezsgő, de a pult alól hamar előkerült annak imperialista verziója is, Asti Martini formájában.

    A télikert és a jakuzzi az alkalomhoz illően vörös fényben pompázott, és a lányok által olyannyira kedvelt „kúrós gyertyák” vanília illattal árasztották el a teljes teret. A 38 fokra felmelegített jakuzzi igazán hívogató volt, tehát nem volt más hátra, minthogy áttérjünk a beszámolok.com világának szentháromságára (dugás, nyalás, szopás)! Amíg a lányok elvonultak a fürdőbe, én áttettem a székhelyemet a jakuzziba, gondosan ügyelve arra, hogy a lányok italai is a helyükre kerüljenek, és az utántöltéshez sem kelljen ebből a mindent körülölelő melegségből kiszállni. Hamarosan ők is visszaértek és becsobbantak a forróságba. Kicsit élveztük a helyzetet és a bugyborékolást, a feltörő és masszírozó vízsugarakat és légbuborékokat.

    Wanda tőlem jobbra, Dia pedig balra helyezkedett el. Mintha valami égi vezényszónak engedelmeskedtek volna, szépen körbe öleltek, és elkezdődött a felkészülés a testi örömökre. Dia hozzám bújt és elkezdtünk csókolózni. A csókolózás az ő esetében valódi nyelves csókot takar, amit mély átéléssel, változatos technikával csinál, de nem engedi elszabadulni a dolgokat. Mindig az az érzésem, hogy mire észbe kapnék, és egyre jobban belemelegednék a csókolózásba, amit kifejezetten imádok, addigra mindig diszkréten visszavonulót fúj. Erről már olvashattunk egy reagálásba bújtatott szolgálati közleményt is, ahol választ kaphattunk ennek okaira. Eközben az én kezeim is elindultak Dia testének felfedezésére, simogatva a gyönyörű ikreket, amelyek az egyre keményedő bimbókon keresztül bátorító jeleket küldtek tevékenységem folytatásához.

    Persze Wanda sem tétlenkedett a jobbomon, mivel a szám foglalt volt, hamar feltalálta magát, és elkapta a meleg vízben már éppen éledező farkamat. Kézi munkája és Dia csókjai jó irányba terelték az ezredest, közelített a teljes harckészültséghez. Mivel szegény Wanda ugyan most kiváló dolgozó lett, de sem mélytengeri búvári, sem gyöngyhalászi képzettséggel nem rendelkezik, így a víz alatti szopás, mint opció nem volt lehetséges. Gondoltam egyet, hogy elvágom én ezt a gordiuszi csomót, így kiültem a jakuzzi szélére, amennyire lehetett picit még hátra is dőltem, így szabad utat engedtem a lányoknak a farkam kényeztetéséhez. Az a helyzet, hogy qrva jó érzés, ha az ember farkát valaki a jakuzziból szopja, de annál csak egy jobb van, ha ezt két ilyen belevaló dögös csaj teszi! Próbáltam én mindent bevetni, hogy húzzam az időt, legalább még néhány percet nyerjek, de Wanda a már olyan sokszor megénekelt orál technikájával nem engedett a szorításból, az ezredes pedig az értelmetlennek ítélt ellenállási harcot feladva, egy hatalmasat élvezett Wanda szájába, aki jó szokása szerint túl sokat nem bajlódott az utódok gondozásával, eltüntette azokat.

    Sajnos a jakuzzi teljesen alkalmatlan (??) az óvszeres szeretkezésre, így fájó szívvel búcsút kellett vennünk, tőle, törölközés, aztán irány a hálószoba, a franciaágy, a beépített szekrényeken a sok-sok tükörrel. Vittük magunkkal a jó kis Asti pezsgőt, kortyoltunk párat, dumáltunk és röhögcséltünk az ágyban egymás mellett fekve.

    Az az igazság, hogy nagyon jól hangzik, hogy az ember egyszerre két lány társaságát is élvezheti szimultán, de az én meglátásom szerint nagyon kevés olyan pozíció van (persze az akrobatákat leszámítva), ahol az egyik fél ne lenne (szinte) tétlenségre ítélve. Én középen maradtam, feltérdeltem, és mondtam a lányoknak, hogy forduljanak a hátukra. Először elkezdtem csókolózni Wandával, majd átmentem Diához, aztán folytattam az utamat a melleken keresztül lefelé a puncikhoz. Elkezdtem mindkét lány punciját ujjazni, a visszajelzések alapján tevékenységem nem volt eredménytelen, szépen bemelegedtek a lányok, kicsit elidőztem Dia kedves kis pillangóinál, aki annyira felhúzta magát, hogy mindenképpen dugni akart. Mivel a misszi pozíció teljes tétlenségre kárhoztatta volna Wandát, így nyeregbe pattant legnagyobb örömömre, mert én meg azt szeretem. Közben Wanda feljött hozzám, elkezdtünk vadul csókolózni, és szépen a számba adta méretes kebleit. Közben Diát nem igazán láttam, de halottam felgyorsult lélegzetét, a jobb kezemet lecsúsztattam, és a hüvelykujjamat odatámasztottam Dia csiklójához, aki szabályos rohamot indított ellene, és néhány perc múlva remegve elszállt. Azt mondta, hogy nem is emlékszik, hogy mikor volt orgazmusa utoljára lovagló pozícióban! Ilyenkor ő mindig nagyon érzékennyé válik, hagyni kell lenyugodni.

    Gondoltam kihasználom a kis pihi szünetet, és elkezdtem Wanda puncijának kényeztetését, a már jól bevált gyakorlat szerint. Egyre jobban megjött a hangja, majd amikor az egyik ujjamat is bevetettem, akkor visszafordíthatatlanná vált a folyamat, és Wanda kéjesen nyögdécselve felért a csúcsra.

    Én sem voltam távol attól, hogy ismét kapituláljak, így egymás mellé ültettem a lányokat az ágyon, és felváltva adtam a farkamat a szájukba. Dia inkább barátnősen szopikálja az ezredest, néha csurgat rá nyálat, és párszor a kezét is segítségül hívja. Ezzel szemben Wanda technikája brutálisabb, simán eltünteti az egészet, mintha nem is lenne…, ennek aztán nehéz ellenállni, így az utódok ismét Wanda szájában leltek végső nyugalomra.

    Sajnos az időnk réges-rég lejárt, a lányok elmentek zuhanyozni, én pedig aléltan próbáltam összerakni magam, újraindítani a rendszert, és qrvára örültem, hogy nekem nem kell sehová mennem, csak ledőlök az ágyamba és próbálom feldolgozni a ma esti élményeket.
  • Elszámolás:

    A dupla randi esetében a Dia által alkalmazott rózsaszálak képezik az elszámolás alapját, amely megfelel az új pesti átlagnak. Ezt kell beszoroznod a lányok számával, és az igénybevett idővel. Dia használja a bővebb info szolgáltatást, ott is tudsz tájékozódni, vagy Wanda is szívesen ad tájékoztatást, ha telefonon megkeresed. Az ajándék utólag került átadásra.
  • Összkép:

    Bármelyikükkel hihetetlen élmény eltölteni egy, vagy akár több órát is. Ennél már csak az lesz hihetetlenebb, ha ezt egyszerre teszed meg mindkettővel! Az együttlét full barátnős élményt biztosít, nem hiszem, hogy csalódás fog érni. Ugyanakkor ők a szokásos párosokhoz képest eltérő alkatot képviselnek, így ezt mindenképpen vedd figyelembe. Én azt javaslom, hogy először külön- külön látogasd meg őket, és azt követően dönts a páros randiról, de nem hiszem, hogy eszedbe jutna kihagyni ezt az élményt. Ami ugyanaz, az a tökéletes vendégközpontúság, az, hogy amíg ott vagy azt érezheted, hogy Te vagy a világ közepe, és ez felejthetetlen érzés, mint maga a beszámoló!

    Kedves Wanda!
    Remélem, hogy most így félév távlatából Dia jubileumi, ötvenedik beszámolóját követően a rólad, illetve rólatok írt beszámolóm is mély nyomot fog hagyni bennetek, ha másért nem is, akkor legalább a terjedelme miatt:DDD Erre próbája valaki azt írni, hogy nyúlfarknyi!!!

    Bízom benne, hogy a Te oldaladon ez a beszámoló fogja viselni a jubileumi ötvenes sorszámot, és bízom abban is, hogy méltó is lesz ehhez. Tudom, hogy finoman szólva nem vagyok egyszerű eset, és az is teljesen egyértelmű, hogy alapvetően bolond vagyok, de remélem így szerettek. Az idővel való szakadatlan küzdelmem néha kiakasztó lehet, bocsássátok meg nekem! Azért remélem, hogy legalább ezt most nem fogom már elcseszni (csekkoltam nincs folyamatban beszid), és ha az Úristan, vagy a Párttitkár, vagy ha leginkább a Webi is úgy akarja, akkor hamarosan a többi kolléga is olvashatja az 50-es sorszámot viselő hétfő esti kalandozásunkat!

    Jaaaa, majd elfelejtettem, nagyon szépen köszönöm, a szabolcsi káposzta isteni volt!!
    Így immár No-Kecmec után – aki nem mellesleg úttörő szerepet vállalt a páros élmények rögzítésében is - én is kóstolhattam isteni főztödet, ha nem is húsleves és csigatészta formájában!
Happy Massage