• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebben is szemeztem a hirdetésével, de valahogy eddig nem volt megfelelő alkalom. Tegnap végül úgy alakult , hogy felhívtam, Szerencsém volt, hamar felvette és hamar tudott fogadni is.
  • Megközelítés:

    Óbudai központi részéhez nagyon közel fogadott. A parkolás fizetős, és némi szerencsével a ház előtt is kaphat helyet az ember fia. Busz a közelben, de a tuja sincs messze.
  • Helyszín:

    Panel épület tele előnyökkel és hátrányokkal. Egyik legnagyobb előnye, hogy y kutya nem foglalkozik a másikkal, így minden gond és érdeklődő kérdés nélkül fel lehet jutni a választotthoz. Hátránya, hogy nem egy Rizt. :) Nem egyedül van a lakásban, hallottam a kolléganők beszélgetését, de nem találkoztam senkivel.
  • Lány külseje:

    Alacsony hölgy, kedves mosollyal és huncut tekintettel. Sajnos a képek nem mostanában készültek, így akad némi eltérés a fotók és a valóság közt. Az életkoránál kissé lemaradt a frissítéssel a hölgy. :) A beszédén úgy éreztem, mintha nem külhonból származna.
  • Action:

    Kifejezetten jó és kellemes volt az együttlét. Minden a rendes kerékvágásban haladt, nem volt semmi gikszer. Az elején beszélgettünk egy kicsit , majd fürdés és egymásra hangolódó ölelkezések következtek, természetesen meztelenül. Kellemes teste van és ezt ki is lehet használni. Szereti ha szeretik és nagyon tud viszonozni is. Mivel a szex miatt mentem, természetesen az is volt, nem is akármilyen! Gondolom kíváncsiak vagytok rá, különben nem olvasnátok ezt az írást. De miért is vagytok annyira kíváncsiak két ember együttlétére, annak is a zaftos részére? Biztosan nem fogom leírni, hogyan tettem be és húztam ki és hányszor. Mint ahogyan azt sem, hogyan kényeztettük egymást szájjal és kézzel. Kíváncsiak vagytok? Menjetek el! Én is az voltam, elmentem és nem bántam meg. De ezt le is írtam nektek, hiszen olvassátok. Ha ennél is többre éheztek, ott a helyetek. Legyetek bátrak és irány a kiválasztott lány!
    A nagyon kíváncsiaknak üzenem, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik. A korral pedig jönnek a prosztata gondok és a különféle egyéb bajok. Megéri? :) Most pedig jöhetnek a lehúzó értékelések a sok kíváncsi Fáncsitól!
  • Elszámolás:

    Kérdés nélkül letettem a csokromat az asztalra, amit a végén még megtoldottam néhány szálacskával. Alacsonyabb az átlagnál egy kicsivel.
  • Összkép:

    Összességében jó volt. Az elején egy kicsit elbizonytalanodtam a képektől való eltérés miatt, de nem bántam meg, hogy maradtam. Nem hiszem , hogy visszajárósa leszek, de aki szereti az alacsony, 40-es nőket, ne hagyja ki!
Happy Massage