• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Felvette és kedves hangján pontosítottuk a részleteket. A megfelelő időpontban megjelentem nála.
  • Megközelítés:

    Metró, villamos a közelben. Parkoló is van a közelben, bár fizetős, de nem drága.Forgalmas, jól megközelíthető helyen van a kéró.
  • Helyszín:

    80-vanas évekbeli társasházban egy szép lakást kell elképzelni. Mindennel felszerelve a kecó. Mindenhol rend, fegyelem, tisztaság. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Nagyon vonzó lány Ashley. Nem a filigrán típushoz tartozik. Bájos arc, feszes popó, na és a leírhatatlan méretű keblek. Egyben van a csajszi.
  • Action:

    Régről ismerem Ashleyt, ezért jó cimboraként üdvözöltük egymást.Puszik, csókok és marhulás, poénok. Szimpi lett a hangulat egyből.

    Fickós és türelmetlen voltam így kérem a törölközőmet és irány zuhizni. Amikor kész lettem meztelenül várt rám. Elbűvölt egyből mert nekem bejön. Még úgy állva csók, simi, miegymás.Élveztem minden porcikáját nagyon. Lekerültünk a sezlonra. Itt folytattuk tevékenységünket. Nagyon jól sikerült, kellemes NF, kézimunka és állt a dákó mint a cövek. Kicsit lehaladtam délre, hogy Ő is benedvesedjen, ezért szájjal, kézzel izgattam. Szépen reagált és amikor elég lucskosnak éreztem kértem a gumimat. Misszibe vágtam be az ezredest. Annyira jól esett és a Ashley látványa miatt úgy döntöttem, hogy nem váltok pozit. Tényleg jót döngöltünk. Ezúttal mindent a kondomba ürítettem. Nagyon jól esett. Némi törölgetés után lezuhiztam.

    Nagyon jó duma, humor, móka, kacagás következett. Mindig tök jól érzem magam Ashley-vel. És akkor jött a természet, és a hormonok. Nf, cici szex és kézimunka után ismét gumi és kutyusban küldtem be a velemegykorút helyszíni szemlére. Nagyon élvezi ezt a pózt. Szépen mozog és kívánja a vadságot ilyenkor. Majd átültem a kanapéra és Ő ült belém háttal. Ekkor láttam a tükörben szemből. A látvány és az érzés is varázslatos volt, ahogyan csodálatos keblei ringtak, húúúúúúú! Majd vissza az ágyra és behatolás misszibe. Kipróbáltuk ennek néhány válfaját és a végén így mentem el. Azt nem tudom, hogy Ő elért-e a csúcsra de élvezni élvezte a dolgot felettébb.

    Jött a szokásos tisztálkodás és öltözködés. Ezután indulás az ordasokkal teli nagyvilágba. Természetesen mindezt fülig érő szájjal, alaposan kielégülve.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlag. Popó kivételével minden benne van. Nagyon jól esett minden, ezért nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Nagyon tetszik nekem külsőre és belsőre is Ashley. Vonzó, jó fej lány, aki el tud bárkit bűvölni. Nekem az egész nagyon bejött.
Happy Massage