• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először írtam Neki,amelyre készséggel és rövid időn belül válaszolt.Itt egyeztettük a randi időpontját és tervezett időben és helyszínen mindketten megjelentünk, pontosabban Ő fogadott az ajtóban.Ez már a 2.randink volt.Kicsit már emlékezett rám.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem egy IX.kerületi lakóparkhoz,ott minden ingyenes parkoló természetesen foglalt volt,de a helyszíntől kb.100 méterre a 2.randink alatt is sikerült leparkolnom fizetős helyre.Nem gond.
  • Helyszín:

    Ahogy már korábban említettem egy újépítéső lakoparkban találtam magamat.A kégli Ok, Freya rend-és tisztaság mániás, minden csili-vili,tiszta fürdő, friss tücsi,több tusfürdő,szájvíz stb... nagy és kényelmes matrac.A szoba egyik dísze egy mikulásvirág(cserepes) amit tőlem kapott ajándékba és nagyon örült neki.Én meg Neki!
  • Lány külseje:

    Olyan Nőt nem szoktam meglátogatni akinek nincs néhány retusált fotója a galériában. Aki kicsit sem retusál az számomra nem is létezik,az nem egy igazi vérbeli NŐŐŐ, talán még igénytelen is saját magával szemben.Megjegyzem Freyának semmi szüksége erre a fotókorrekcióra. Vékony alkat,feszes finom bőr, helyes arc,érzéki ajkak, szép nagy szilikonos cicik,hosszú combok.Szexi fehérnemüben fogadott,igen dögös látvány volt összeségében. A randi alatt jót beszélgettünk, összefoglalva Freya egy rendkívül izgalmas érett fiatal NŐ. Nagyon birom...
  • Erotikus masszázs:

    A kötelező tisztálkodás után a szobában várt rám, a hátamra fektetett és elkezdett cirógatni, puszilgatni, amitől kezdtem már éledezni,de ekkor hasra fektetett, ami ebben az állapotban már kicsit kényelmetlen volt számomra.Elkezdte az olajos masszázst,amit fenéktől felfele kértem végrehajtani. Jó kezei vannak, érti a dolgát és kaptam egy középerős maszírozást,amitől kellően sikerütl ellazulnom.Persze időnként elkalandoztak a kezei, kaptam időnként egy alsó madárfogást, amire pontosan úgy reagáltam,ahogy Ő azt elgondolta. Ezután a hátamran fordított,hogy vizuális élményben is részesüljek.
  • Levezetés:

    Elolvastam Freya néhány értékelését abból az időből amikor egy másik kategóriában tevékenykedett,hát olyan izgalmakra ne számítsatok ebben az értékelésben. Ott tartottunk,hogy a hátamra fektetett. Itt már az olajos testek egymáson történő elmozdulásán volt a hangsúly.Végig csúszott-mászott rajtam nagyon érzékien, miközben állandó szemkontaktusban voltunk egymással.Ez finom kényeztetés volt felső fokon. Számomra is fontos volt a kivánatos teste érintése és simogatása.Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni. Úgy is történt,hogy a kezei között lett végem.Ámen.
  • Elszámolás:

    Freya egy korrekt lány aki a piaci viszonyokhoz alkalmazkodik.
  • Összkép:

    Freya egy igazi fiatal,zabálni való Nő. Ami az étlapján van abból válogattam és azokat remekül teljesítette. Extrák kérése fel sem merült,úgy éreztem,hogy a 3 lépés megtartása mindkettőnknek megfelelt. Ő pontosan annyit adott ki magából amire nekem szükségem volt és én is próbáltam megfelelni Neki.Remélem sikerült. Freya "R" hirdető.Lesznek itt még történések...
Happy Massage