• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonos kisasszony vette fel, de könnyedén találtuk meg a közös hangot. Két lánnyal beszéltem le randit, sajnos csak egy óránk volt.
  • Megközelítés:

    szokásos duna parti terület a duna pláza mögött. az építkezés miatt most kicsit nehezebb megközelíteni, de nem megoldhatatlan
  • Helyszín:

    ismert masszázsbarlang, kellemes belsővel, a külső hideget jól ellensúlyozandó hőmérséklettel
  • Lány külseje:

    viven nagyon vékony, karcsú teremtés elég sok tetoválással, de jól áll neki. Hetyke kis cicije van, formás csípője, és egy csodás, kerek popsija.
  • Erotikus masszázs:

    viven nagyon közvetlen, természetes, kedvességet árasztó lány. Már a kanapén hozzám bújt, és végig érezhetően közel volt. A tatamin a lábamat kezdte el masszírozni, nagyon jól és mélyen, keze gyakran tévedt be a lábaim közé. Fordulás után a felsőtestemen kezdett csúszkázni, de hamar magamhoz húztam. Vette a lapot, a nyakmaba bújt, és kéjesen harapdálni és csókolgatni kezdett. Csodás érzés volt, közben a kezem a fenekén csúszkált. Utána cseréltek, és Vivi finoman csúszkálni kezdett az altestemet is. Ezután a szájába kapta a legkedvencebb testrészemet.
  • Levezetés:

    Nos az a helyzet hogy ezen a ponton kicsit telítődtek az érzékszerveim. Általában nem szeretem a plafonon lévő tükröt, mert a saját testemet nem szoktam csodálni. De itt éppen két formás meztelen nő takart, az egyik kezem Réka cicijein, a másik Vivien popsiján, miközben az utóbbi a szájával kényeztet. Csodálatos volt. Éreztem hogy közeledik a vég, a csípőmet mozgatva gyorsítottam az iramon, és magamhoz húztam Rékát, illetve csodás cicijeit, majd elélveztem.
    Az elején megbeszéltük hogy a négykezeshez két befejezés jár, de jeleztem, hogy erre akkora esélyt egymás után nem látok. Nagy volt a meglepetésem, amikor az orgazmus után újabb csere következett. Vivien átölelt, megpuszilt a szájamon, és a nyakamba bújva búgó hangon izgatni kezdett, miközben Réka kapta be a farkam. Alig pár perc múlva még nagyobbat élveztem, ezúttal Rékától. Viven kedves mosollyal nyugtázta hogy levegőt is alig kapok.
    Miután letisztogattak, és elmentem tussolni, egyszercsak kopogást hallottam. Vivi volt, aki csatlakozott hozzám a zuhanyzóban. Felteszem csak a praktikum hozta, de nagyon jól esett
  • Elszámolás:

    Szokásos virágyszálak fejenként, az elején a pultra helyeztem, nem néztem mi lett vele.
  • Összkép:

    Vivien kedves, melegszívű, jól masszírozó, szexi csaj, akivel sok mindent csinálnék közösen :) nagyon élveztem
Happy Massage