• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Ismetelten koszonom a kedves szavaidat:) mindig imadom, ha meglatogatsz! UI.: engem nem zavar, hogy kinek tetszik es kinek nem a beszid:) imadlak! Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette.Viviennel már rég ismerjük egymást, így könnyen ment, egy óra múlva nála is lehettem.
  • Megközelítés:

    Körúthoz nagyon közel, egy párhuzamos utcában lakik a kis hölgy. Könnyű megközelíteni mindenféle eszközzel. Gyalog, bkv a közelben, parkolás is megoldható, de arra biztos kis időt kell szánni. De Vivienn mindenről készséggel tájékoztat.
  • Helyszín:

    Régi polgári lakás, tökéletesen felújítva. A berendezés ízléses, semmi felesleges dolog. Fürdőben tusfürdők bő választéka, kilépő a tusoló előtt, száraz törölköző, szájvíz-neki kis csésze-...sötétített ablakok, háttérzene, mindenre nagyon jól figyel a hölgy.
  • Lány külseje:

    Vivienn nem a vékony lányok sorát bővíti, amit le is ír. Nekem teljesen bejön, olyan szomszédlányos....nem is lakom messze tőle....Aranyos mosoly, szép szőke haj, igéző nézés, kék szemek, egyszerűen magával ragadó. Vannak tetoválásai is, de egyáltalán nem zavaró, legalábbis nekem tetszettek. Egy meleg fürdőköpenyben fogadott, alatta fekete fehérnemű sejlett ki.
  • Action:

    Megérkezésem után teával kínált, amit készséggel elfogadtam, aztán leültünk kicsit beszélgetni, ami tényleg olyan, mint ha a barátnőddel osztanád meg gondjaidat, örömödet. Miután kicsit csevegtünk, kérdezte, hogy elmegyek- e tusolni, amit azonnal abszolváltam is. Visszatértemkor már hasonfekve, meztelen feküdt az ágyon, ringatózva, ...mintha azt mondaná, hogy már nagyon várja hogy hozza érjél, ....nagyon csábító volt. Nem is bírtam ki hogy azonnal neki is essek...remélem ezt nem vette rossz néven...megcsókoltuk egymást, ami barátnős nagyon is. Hosszasan felfedetem testét, puszilgattam, picit harapdáltam a fülcimpáját is, amit úgy vettem észre, hogy szeret is. Végül eljutottam a mellein keresztül a ,,csodához'', ami tökéletesen simára borotválva várt. Ahogy belenyalintottam, már sóhajokkal tudatta, hogy tetszik ténykedésem, amit elég sokáig műveltem, és úgy vettem észre neki sem volt ellenére a dolog. Aztán kis idő múlva, hanyat döntött, és franciázni kezdett, ami valami isteni volt...kis nyálcsorgatás is belefért, de abszolút barátnős. Azt hiszem tudja hogyan is szeretem, vagy legalább érzi...nagyon jó volt, közben simogattam mindenütt ahol elértem. Egyszer csak felpillantott és krdezte hogy védőfelszerelést rakhat-e rám, közben úgy nézett, mintha azonnal fel akart volna falni. Mindezek után rámhelyezkedett lovacskában folytatva a kis együttlétünket. Nagyon bújós természete van, közben ölel, csókol, magához szorít. Kipróbáltuk az egyik kedvencemet, ahogy fölém guggol, az nagyon jól esett. Végül átölelt a lábaival, ami igazán meghitté tette azt a kis randit amit együtt töltöttünk. Majd fordultunk misszibe, közben csókolóztunk, mintha egy pár lennénk, végül az ő kedvencét is a doggy-t is kipróbáltuk, aztán így is lett végem....azt nem tudom hogy végül neki össze jött e a csúcsra jutni, mert kicsit magamon kívül voltam. Hagyott lenyugodni, kicsit pihegtünk mindketten, majd egy kis csokitortával koronáztuk meg az együttlétünk végét, amit ő sütött. Kis beszélgetés, öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag, ami méltányos a kapott élményért, A végén tettem le a szekrényre, meg sem nézte. Szerintem semmiképp nem kell sajnálni, aki a barátnő feelinget keresi, annak Vivienn tökéletes választás.
  • Összkép:

    Vivienn már szinte olyan mint a barátnőm, biztosan megyek még hozzá, mindenképp kell vigyázni rá, egy érzékeny teremtmény...kis csoda!...leginkább magamnak tartogatnám.
Happy Massage