• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Panna régóta a kedvenceim között volt, időközben a haja is megnőtt, igy hát felhívtam és megtörtént az Első kapcsolatfelvétel. A szél fújt, így a térerő mesés volt: Hol volt, hol nem volt. Néha megkérdezte itt vagyok-e, én meg őszinteségi rohamomban igent mondtam. Megbeszéltük a helyet, az időt, a lehetőségeket. A csók a privát életének része, én viszont nem. Ennek ellenére a (még)hosszabb időtartamot választottam.
  • Megközelítés:

    Óbuda határához igyekeztem, így Budapest leghosszabb villamosvonalán közlekedő 41-est vettem igénybe, de fonódjon a történet tovább. Próbáltam percre pontosan érkezni, s ahogy közeledtem a feltételezett bejárathoz, úgy éreztem, nem vagyok egyedül. Mintha magamat láttam volna a helyszín előtt telefonálni, bár fiatalabb és jóképűbb kiadásban. Ennek ellenére nem estem kapunyitási pánikba, megvártam, míg másik énem bebocsájtást nyer, nem akartam, hogy meglásson, nehogy időparadoxon lépjen fel (Te is? Én is. Jé... ) Ezek után felhívtam a megadott Számot, és megismétlődött az előző jelenet, majd engem is elnyelt a kapualj.
  • Helyszín:

    Állítólag, ha egy kapu bezárul egy másik ajtó kinyílik. Velem sem történt másképp, így hát létrejött az első találkozás. Bekisértettem, és mivel előbbi gyanúm igazolást, a fürdő pedig foglalást nyert, így nagyon lassú vetkőzésnek kezdtem. Mivel ekkor még nem volt zene, így nem adtam elő semmi műsort, a szokásos, unalmas módon bíztam ruháimat az inasra. Közben nem szégyenlős (azt mégsem írhatom, hogy szégyentelen) vendéglátommal kölcsönösen szemügyre vettük egymást. Meg a szobát. Volt rajta mit nézni. Innen - egy kis hallgatózás után, ezt az izgalmas feladatot Panna vállalta magára - fürdőbe léptem. Mivel a zuhanyzó részébe belépve jobbra és balra is fordulhatsz, ráadásul mindkét végén egy-egy rózsa vár, így meg lehetne csinálni, hogy az egyiket forróra, a másikat meg hidegre állítod és rohangálsz a kettő között. Sajnos én ezt elfelejtettem kipróbálni, mivel eléggé egysíkúan csak a következő program járt az eszemben, így hát, mint egy amatőr bűnöző, visszatértem a tetthelyre.
  • Lány külseje:

    Panna ekkor már félig levetkőzve várt. Ha röviden kellene jellemeznem, úgy írnám le, hogy egy fiatal, csinos, alacsony lány tartós mosollyal. Ha hosszabban, akkor leírnék olyan dolgokat is, melyek úgyis láthatóak a fényképeken, illetve hozzátennék olyan belső dolgokat is, amelyek vagy igazak, vagy nem. Ezért inkább nem élnék a szabad véleménynyilvánítás jogával.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel a telefonban is kifejtette, hogy a masszázs programra több mint egy órát szán, így feldobtam a talpam (és a többi testrészemet is) a masszáságyra, ő pedig lábfejemtől kezdve haladt felfele. Miközben masszírozott, izmos karja és keblei ingerlően domborodtak. Bár a látvány izgató volt, de a masszázs hatására elnyugodtam, miközben a plafonról sejtelmes zöldes fény áradt ránk, melyben vékony aranynyaklánca meg-megcsillant tevékenykedése közben. Hogy most a combomtól tért vagy a vádlimtól ugrott át lólépésben az általam leginkább preferált területre, arra már nem emlékszem, lényeg hogy finom kényeztetésben részesültem mind kézzel, mind szájjal. Számomra picit gyorsan ment utána kendőzni, de hát más az életritmusunk. Ezután gyorsan benéztem még a rózsá(k)hoz, majd Panna nekiesett a hátamnak. Most már erősebb fényeket kapcsolt, így megkezdődött az átvilágításom. A masszázsa olyan volt, mint én ezelőtt tíz perccel, így attól függetlenül csillagokat láttam, hogy kint már beesteledett. Feltette az ilyenkor szokásos kérdéseket, amikre kisebb-nagyobb kihagyásokkal válaszoltam. (Amikor épp nem válaszoltam, akkor próbáltam erős férfinak látszani, nehogy "jaaajj" jöjjön ki a számon.) Meséltem a munkámról, ami eléggé unalmasnak tűnt neki, de hát mit mondjak? Én is néha majdnem lefordulok a székről. Közben az idő haladt, így szóltam, hogy a második kényeztetésnél hagyjunk időt őrá is. Ekkor jött a hideg zuhany, mivel kiderült, hogy a telefonban említett kölcsönösség csak lehetőség. Bizalmi alapon működik, én pedig nem vagyok benne a Bizalom körében. Számára még Idegen vagyok. (A francba, észrevette! :) Mivel szépen kifejtette véleményét, kénytelen voltam vele egyetérteni. Ennek ellenére megsértődtem, és innentől csendben folytatódott a program. Szépen átgyúrta a testem maradékát, majd fülembe súgta: Megfordulsz?
  • Levezetés:

    Most azt hiszed, hogy jött az erotika. Pedig nem. Úgy döntött, hogy előtte még nyakon fog. Bevallom, én idegenkedek a gondolattól, hogy a nyakamat szorongassák, de most a masszázs erejéig kibírtam. Utána áttért az ágyékom környékére - szerencsére azzal a résszel lágyabban bánt, hiszen ugye, lágyék... (Ezért az erőltetett poénért én kérek elnézést ;) Majd Panna felkucorodott a lábamhoz, és onnan kaptam egy, az elsőhöz hasonló, de azt kell mondanom, hogy még jobb és kellemesebb franciát. Nem azért nem írom le, mert nem akarom, hanem, mert nem tudom. Lágy volt, kedves, finom, nekem bejövős. Mivel eddig a keze dolgozott, most azt pihentette :). Megint elvitt a végéig, talán most egy picit később hagyott ott, mint az előbb.
  • Elszámolás:

    Rózsát (nem a fürdőszobai fajtából) hagytam nála. Nem bántam meg.
  • Összkép:

    Az a baj, hogy egy nagyon kedves teremtés, így nehéz rá haragudni. Összességében nagyon jó benyomást tett rám. (Sajnos emiatt nem tudtam eléggé figyelni a csokira) Ha szabad ezt mondanom, picit kirí a tömegből. És én ezt nagyon ėrtékelem.
Happy Massage